![](/media/img/8b/7b/aa5b7b715bda0b9f5eaf.jpeg)
Tako sam pročitala na netu uz koju dokumentaciju treba poslat, i iznenadila se da se može slat mailom. 🤷♀️
💙 5/2023
Cure, ja sam sve sredila mailom i rekli su mi da ne trebam ranije nista slati nego kao i za komplikacije najkasnije do 5. u iducem mjesecu (na porodiljnom sam od veljace, morala sam poslati do 5.3.).
E sad, ne znam je li to kod mene bilo tako jer sam vec bila na komplikacijama ili je za sve tako 🤷♀️
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32
👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana
07/2022 ➕
03/2023 N💕
A za dokumentaciju mislim da zene koje nisu na komplikacijama moraju sve poslati jer za njih nemaju podatke su sustavu. Mene su trazili samo zahtjev i doznaku jer sve ostalo imaju od kad sam otvarala komplikacije (HZZO ZG Jukiceva, znam da ima razlika medju uredima).
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32
👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana
07/2022 ➕
03/2023 N💕
Jutro mamasite!
Ja htjela jučer taj zahtjev predati preko e-građana, ali ne može se. Jedva sam iskopala što mi uopće treba od dokumentacije. Tako da nisam nešto oduševljena, ali ajd i mail je ok. Doduše, ovi tu naši službenici po Dalmaciji nisu nešto informatički pismeni, pa ne znam nije li najsigurnije otići osobno tamo 🙄
Nisam na komplikacijama, pa tobože nemaju ništa od mojih podataka.
Bebolino i ja smo super, što ima kod vas? 😎
Jutro mamasite!
Ja htjela jučer taj zahtjev predati preko e-građana, ali ne može se. Jedva sam iskopala što mi uopće treba od dokumentacije. Tako da nisam nešto oduševljena, ali ajd i mail je ok. Doduše, ovi tu naši službenici po Dalmaciji nisu nešto informatički pismeni, pa ne znam nije li najsigurnije otići osobno tamo 🙄
Nisam na komplikacijama, pa tobože nemaju ništa od mojih podataka.
Bebolino i ja smo super, što ima kod vas? 😎
Najbolje osobno, sto je sigurno - sigurno je! 😅 mi isto kod nas sve osobno nosimo…. “Živjelo” 21. stoljeće 🫣
Kod nas isto sve super, lijep dan, djeca po vrtu, mi se mazimo i pazimo, odmaramo i tako 🥰
MiniGirl, nadam se da je sve prošlo dobro i da uživate jedno u drugome 🤍 javi se kad budeš mogla! 😘
Ribica kakvo je stanje kod tebe? Jel se pokreće sto?
Ostale curke, kako ste?
MiniGirl, nadam se da je sve prošlo dobro i da uživate jedno u drugome 🤍 javi se kad budeš mogla! 😘
Ribica kakvo je stanje kod tebe? Jel se pokreće sto?
Ostale curke, kako ste?
Rose vi već uživate na veliko , jedva čekam da dođemo u tu fazu.kako si jesi se oporavila?kod mene je sve po starom, beba je sinoć divljala rastezala mi trbuh, leđa su me rasturila, već sam pomislila evo okrenut će se kad ono šipak!jutros sve normalno. Čekamo utorak i kontrolu, već mi je dosta pere me nervoza kako se to približava, a dani su svejedno predugi.🙃
MiniGirl kako si , javi se kad stigneš!
Pozz, samo da se javim, rodila sam u 35+2 tt, plodna voda krenula curiti 2 dana prije. Tako da je bebica dosta mala, obavljeno je dosta pretraga ali sto je najvaznije sve je razvijeno i uredno. Neke stvari je jos potrebno kontrolirati i pratiti ali ako Bog da bit će sve u redu. Navikavamo se jedno na drugo i mazimo se ❤️
Čestitke svima vama koje ste rodile a ostalim curama sretno da sve prođe brzo i lagano!
Čestitke Breskvica i MiniGirl! 🥰🥳 dobro došle nove bebice 😊
Breskvica, jeste već doma ili ste jos u bolnici?
Ja sutra idem na redovnu kontrolu, jako me zanima koliko ovaj moj boksač sad teži, jer baš snažno lupa pa očekujem da je dobio dosta na kilaži u zadnjih mjesec dana.
💙 5/2023
Sortiraj odgovore
Najstariji