Pozdrav svima,eh ovako ovo je moj testic 11 dan kasnjenja https://ibb.co/4KGBmvL simptoma i nemam bas nesto posebno,onako malo umora,grudi bolne na dodir ali nista preveliko i svremena na vrijeme bol u stomaku kao da cu dobiti,da li je to uredu? Kada ste vi pocele oajecati simptome?lp
Aider, a joj, neka sve prođe u redu, odmarajte i nakrcajte se vitaminima. Jesu simptomi blaži ili?
Nisu, cijeli dan provela u bolnici na infuziji. Temperatura preko 39 i čim popim lupocet naraste. Na kraju sam radi užasnih bolova poslana na hitnu ginekološku, tu je sve ok I vide se otkucaji. Oni su mi dali ketonal u guzicu i rekli da slobodno popijem brufen ako lupocet ne pomaže.
Baš sam koma, ne mogu hodati od bolova i temperature 😔

6+0 srce kuca ❤️
Aider, a joj, neka sve prođe u redu, odmarajte i nakrcajte se vitaminima. Jesu simptomi blaži ili?
Nisu, cijeli dan provela u bolnici na infuziji. Temperatura preko 39 i čim popim lupocet naraste. Na kraju sam radi užasnih bolova poslana na hitnu ginekološku, tu je sve ok I vide se otkucaji. Oni su mi dali ketonal u guzicu i rekli da slobodno popijem brufen ako lupocet ne pomaže.
Ajme, bas mi je zao 😔😔. Najbitnije je da je beba dobro.
Drzi se, nadam se da ce sto prije proc 🤞
2023 🩷
2025 🩵
mail: dama.mpk.21@gmail.com
Pozdrav svima,eh ovako ovo je moj testic 11 dan kasnjenjahttps://ibb.co/4KGBmvL simptoma i nemam bas nesto posebno,onako malo umora,grudi bolne na dodir ali nista preveliko i svremena na vrijeme bol u stomaku kao da cu dobiti,da li je to uredu? Kada ste vi pocele oajecati simptome?lp
Bok, cestitam na trudnoci ♥️
Ja jos uvijek nemam ozbiljnije simptome od ovog sto si navela, trudna sam 6+1 (17 dana kasnjenja). Imam menga grceve svaki dan, grudi su osjetljive na dodir ali isto nista jako, i dalje mogu spavati normalno na trbuhu/boku jer me ne bole. Umor isto pojacan, ali ne svaki dan. Jedino dodatno sto imam je cesto mokrenje.
Normalno je nemati simptome trudnoce, ne brini 😊
Sutra imam pregled pa se nadam da cu imati i potvrdu da je sve u redu i bez nekih velikih simptoma 🙏
2023 🩷
2025 🩵
mail: dama.mpk.21@gmail.com
A joj, baš te sastavilo. Katastrofa. Samo neka sto prije prođe i budete dobro i ti i bebica 😘😘
Pozdrav svima,eh ovako ovo je moj testic 11 dan kasnjenjahttps://ibb.co/4KGBmvL simptoma i nemam bas nesto posebno,onako malo umora,grudi bolne na dodir ali nista preveliko i svremena na vrijeme bol u stomaku kao da cu dobiti,da li je to uredu? Kada ste vi pocele oajecati simptome?lp
To je sve u redu, za tjedan-dva očekuj simptome, ako budeš sreće možda ih ni ne bude 😃🤞🏻
Azra, kao sto Rose kaze, sasvim normalno. Ja sam danas 5+3 i pocele su me sise bas boljeti, a na dodir uufff.. 🙄 mislim da mi je u prvoj trudnoci to doslo kasnije, ali zaboravila sam sve! I nemam apetita, slatko ne mogu pogledati, dok sam u prvoj trudnoci tamanila krofne sa marmeladom. Jedem kruh i sir i to jedva. Kuham maneštru pa se nadam da cu se natjerati pojesti malo. I kava mi polako pocinje smetati, tako mi je bilo i u prvoj, smrdi mi. Ali tjese me ti simptomi, tako pretpostavljam da je sve u redu 🥰
Aider, uufff, nadam se da ce ti biti bolje ubrzo🤞🤞

Azra, kao sto Rose kaze, sasvim normalno. Ja sam danas 5+3 i pocele su me sise bas boljeti, a na dodir uufff.. 🙄 mislim da mi je u prvoj trudnoci to doslo kasnije, ali zaboravila sam sve! I nemam apetita, slatko ne mogu pogledati, dok sam u prvoj trudnoci tamanila krofne sa marmeladom. Jedem kruh i sir i to jedva. Kuham maneštru pa se nadam da cu se natjerati pojesti malo. I kava mi polako pocinje smetati, tako mi je bilo i u prvoj, smrdi mi. Ali tjese me ti simptomi, tako pretpostavljam da je sve u redu 🥰
Ja sam prestala dojit kad sam ostala T jer nisam mogla podnest bolove 🥲 apetit imam strašan, al mucnine su Non stop tu, tako sto god da pojedem znam već unaprijed da ću povratit, al je jače od mene 😅 sto se tiče kave, nisam ju nešto posebno pila ni prije, ako jednu dnevno i to ness, sad mozda jednu u dva tri dana… al zato cigare vise ne mogu pomirisati. Smrde na kilometar 🤮😂 al to je plus naravno da ne dolazim u napast 😀😀
Ja sam prestala dojit kad sam ostala T jer nisam mogla podnest bolove 🥲 apetit imam strašan, al mucnine su Non stop tu, tako sto god da pojedem znam već unaprijed da ću povratit, al je jače od mene 😅 sto se tiče kave, nisam ju nešto posebno pila ni prije, ako jednu dnevno i to ness, sad mozda jednu u dva tri dana… al zato cigare vise ne mogu pomirisati. Smrde na kilometar 🤮😂 al to je plus naravno da ne dolazim u napast 😀😀
Koliko ti ima starija beba? 🙂 Ja sam dojila 8mjeseci, tj kombinirano hranjenje.
I mucnine da, ali ne previse. Meso mi smrdi. A kavu i ja pijem jednu, ali sa gustom. Vise ni tu ne mogu, ali ako ne popijem me glava boli uzasno pa moram postepeno ukinuti.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji