Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose.
    27. Srpanj 2022. 10:02

Aider, a joj, neka sve prođe u redu, odmarajte i nakrcajte se vitaminima. Jesu simptomi blaži ili?

• Azraa25
    27. Srpanj 2022. 21:00

Pozdrav svima,eh ovako ovo je moj testic 11 dan kasnjenja https://ibb.co/4KGBmvL simptoma i nemam bas nesto posebno,onako malo umora,grudi bolne na dodir ali nista preveliko i svremena na vrijeme bol u stomaku kao da cu dobiti,da li je to uredu? Kada ste vi pocele oajecati simptome?lp

aider28
    27. Srpanj 2022. 23:29

Rose.

Aider, a joj, neka sve prođe u redu, odmarajte i nakrcajte se vitaminima. Jesu simptomi blaži ili?

Nisu, cijeli dan provela u bolnici na infuziji. Temperatura preko 39 i čim popim lupocet naraste. Na kraju sam radi užasnih bolova poslana na hitnu ginekološku, tu je sve ok I vide se otkucaji. Oni su mi dali ketonal u guzicu i rekli da slobodno popijem brufen ako lupocet ne pomaže. 
    Baš sam koma, ne mogu hodati od bolova i temperature 😔

6+0 srce kuca ❤️

• DaMa_21
    28. Srpanj 2022. 08:56

aider28

Rose.

Nisu, cijeli dan provela u bolnici na infuziji. Temperatura preko 39 i čim popim lupocet naraste. Na kraju sam radi užasnih bolova poslana na hitnu ginekološku, tu je sve ok I vide se otkucaji. Oni su mi dali ketonal u guzicu i rekli da slobodno popijem brufen ako lupocet ne pomaže.

Ajme, bas mi je zao 😔😔. Najbitnije je da je beba dobro.
    Drzi se, nadam se da ce sto prije proc 🤞

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

• DaMa_21
    28. Srpanj 2022. 09:00

Azraa25

Pozdrav svima,eh ovako ovo je moj testic 11 dan kasnjenjahttps://ibb.co/4KGBmvL simptoma i nemam bas nesto posebno,onako malo umora,grudi bolne na dodir ali nista preveliko i svremena na vrijeme bol u stomaku kao da cu dobiti,da li je to uredu? Kada ste vi pocele oajecati simptome?lp

Bok, cestitam na trudnoci ♥️
    Ja jos uvijek nemam ozbiljnije simptome od ovog sto si navela, trudna sam 6+1 (17 dana kasnjenja). Imam menga grceve svaki dan, grudi su osjetljive na dodir ali isto nista jako, i dalje mogu spavati normalno na trbuhu/boku jer me ne bole. Umor isto pojacan, ali ne svaki dan. Jedino dodatno sto imam je cesto mokrenje.
    Normalno je nemati simptome trudnoce, ne brini 😊
    Sutra imam pregled pa se nadam da cu imati i potvrdu da je sve u redu i bez nekih velikih simptoma 🙏

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

Rose.
    28. Srpanj 2022. 13:13

aider28

Rose.

A joj, baš te sastavilo. Katastrofa. Samo neka sto prije prođe i budete dobro i ti i bebica 😘😘

Rose.
    28. Srpanj 2022. 13:14

Azraa25

Pozdrav svima,eh ovako ovo je moj testic 11 dan kasnjenjahttps://ibb.co/4KGBmvL simptoma i nemam bas nesto posebno,onako malo umora,grudi bolne na dodir ali nista preveliko i svremena na vrijeme bol u stomaku kao da cu dobiti,da li je to uredu? Kada ste vi pocele oajecati simptome?lp

To je sve u redu, za tjedan-dva očekuj simptome, ako budeš sreće možda ih ni ne bude 😃🤞🏻

Hedwig.Z
    28. Srpanj 2022. 16:06

Azra, kao sto Rose kaze, sasvim normalno. Ja sam danas 5+3 i pocele su me sise bas boljeti, a na dodir uufff.. 🙄 mislim da mi je u prvoj trudnoci to doslo kasnije, ali zaboravila sam sve! I nemam apetita, slatko ne mogu pogledati, dok sam u prvoj trudnoci tamanila krofne sa marmeladom. Jedem kruh i sir i to jedva. Kuham maneštru pa se nadam da cu se natjerati pojesti malo. I kava mi polako pocinje smetati, tako mi je bilo i u prvoj, smrdi mi. Ali tjese me ti simptomi, tako pretpostavljam da je sve u redu 🥰 
    Aider, uufff, nadam se da ce ti biti bolje ubrzo🤞🤞 

Rose.
    28. Srpanj 2022. 16:13

Hedwig.Z

Azra, kao sto Rose kaze, sasvim normalno. Ja sam danas 5+3 i pocele su me sise bas boljeti, a na dodir uufff.. 🙄 mislim da mi je u prvoj trudnoci to doslo kasnije, ali zaboravila sam sve! I nemam apetita, slatko ne mogu pogledati, dok sam u prvoj trudnoci tamanila krofne sa marmeladom. Jedem kruh i sir i to jedva. Kuham maneštru pa se nadam da cu se natjerati pojesti malo. I kava mi polako pocinje smetati, tako mi je bilo i u prvoj, smrdi mi. Ali tjese me ti simptomi, tako pretpostavljam da je sve u redu 🥰
    Aider, uufff, nadam se da ce ti biti bolje ubrzo🤞🤞

Ja sam prestala dojit kad sam ostala T jer nisam mogla podnest bolove 🥲 apetit imam strašan, al mucnine su Non stop tu, tako sto god da pojedem znam već unaprijed da ću povratit, al je jače od mene 😅 sto se tiče kave, nisam ju nešto posebno pila ni prije, ako jednu dnevno i to ness, sad mozda jednu u dva tri dana… al zato cigare vise ne mogu pomirisati. Smrde na kilometar 🤮😂 al to je plus naravno da ne dolazim u napast 😀😀

Rose.
    28. Srpanj 2022. 16:14

Nadam se da su ostale trudnice dobro kao i njihove bebice 🥰 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.