Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • DaMa_21
    01. Kolovoz 2022. 13:12

Cuci22

DaMa_21

Cestitam na trudnoci ♥️♥️
    Inace imam hashimoto, ali sad u trudnoci mi je ok TSH uz terapiju. Vjerujem da ce ti endo povecati terapiju i brzo ce se unormaliti TSH. Bilo je na drugim temama cura koje su imale povisen TSH u pocetku trudnoce i sve je proslo super uz terapiju.
    Sto se tice pregleda, prvi sam odradila s 5+1 i tada de vidjela samo gestacijska vrecica i naznaka EO.
    Danas sa 6+2 se sve vidjelo i kuca srce bebici. Moja preporuka je da pricekas do 6 tjedana (ako mozes) da se ne stresiras ako se nesto ne vidi na UZV ranije kao sto sam se ja stresirala.
    Hvala puno na cestitkama! 💕 da, endokrinolog mi je odmah povecao dozu na 1.5 tabletu pa se nadam da ce se unormaliti.
    Zakazana sam na pregled 09.08. to ce mi biti 6ta sedmica pa se nadam da ce se sve vidjeti kako treba! 🤞🏻❤️
    Nekada udjem na teme da nesto procitam pa vidim neke slucajeve vanmatericne pa se onda stresiram da li treba sto prije ici… ali trudim se samo da mislim pozitivno! Treba izbjegavati google u ovim mjesecima 😂

Znam sve, i ja sam takva, pogotovo zbog iskustva osoba oko mene. 
    Ako te to jako stresira izvadi betu 2x u razmaku 48h i progesteron (bilo koji dan). Ako je progesteron ok i beta se dupla, trebalo bi biti sve ok. To je meni pomoglo da se smirim 😊
    Ali vjerujem i ovako da je sve ok jer si dobila jasan plus na testu odmah.
    Iscekujemo 9.8. s tobom, brzo ce to 😁

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

Matajči
    01. Kolovoz 2022. 15:00

Pozdrav svima 😊
    Da se i ja konacno pridruzim ovako lijepoj temi 💛
    Suprug i ja pokusavamo dvije godine, puno biokemijskih smo imali, ovaj mjesec smo se trebali javiti ginekologinji da nas stavi u postupak. 
    I gle, dogodi se cudo, dobili svoj debeli plus, koji je danas potvrdila beta nakon 2 dana kasnjenja, a beta iznosi 227,42. 😍
    S obzirom da je ZM bila 02.07., termin bi mi bio 09.04.2023. 😊 
    Ginekologinja prima na prvi pregled tek 8 tjedana od zadnje menstruacije, pa me narucila 22.08. Nadam se da ce do tad sve biti u najboljem redu, a i poslije isto, naravno. 😁
    p.s. cestitke svim trudnicama ❤

👩28🧑27
    AMH 19, blaga trombofilija
    Pokusavamo od 2020.
    2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
    2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
    Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
    07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
    08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
    "Idemo dalje, sve do medalje!" ❤

• DaMa_21
    01. Kolovoz 2022. 15:45

Matajči

Pozdrav svima 😊
    Suprug i ja pokusavamo dvije godine, puno biokemijskih smo imali, ovaj mjesec smo se trebali javiti ginekologinji da nas stavi u postupak.
    I gle, dogodi se cudo, dobili svoj debeli plus, koji je danas potvrdila beta nakon 2 dana kasnjenja, a beta iznosi 227,42. 😍
    Ginekologinja prima na prvi pregled tek 8 tjedana od zadnje menstruacije, pa me narucila 22.08. Nadam se da ce do tad sve biti u najboljem redu, a i poslije isto, naravno. 😁

Cestitam i zelim ti mirnu i urednu trudnocu ♥️

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

aider28
    01. Kolovoz 2022. 21:51

DaMa_21

aider28

Hvala Ledolina. 🥰
    Rose popila sam još jednu ujutro, u bolnici su rekli da ako dođem moraju me pregledati da mi daju nalaz i na njemu duphaston. Odlučila sam pričekati ponedjeljak svog gin za recept jer već se bojim da više prčkaju po meni, možda mi od pregleda i je nastalo.
    Koliko mi se čini prestalo je, jedino imamo malo malo opet neki ružan pritisak pri dnu trbuha, možda od duphastona. I temp mi je pala 🥰
    Kako ste vi ženske? Pazite se covida jer iako kažu da je sad nešto lakši ovo što mi se desilo ne bih poželjela nikom!
    Bas mi je drago da ti je bolje ♥️
    Vrlo moguce da je to smeckasto bilo od pregleda, bitno da je prestalo 🙏
    Nemoj brinuti oko pritiska, i ja imam pritisak i grceve svaki dan, isto uzimam uzrogestam. Doktorica mi je rekla da je to sve normalno jer se maternica siri i da neke zene to vise osjete, a neke manje. Jedino nije normalna jaka i neizdrziva bol.

I meni je drago, u svom onom jadu sam samo crne misli imala.
    Sad se pokušavam opustiti, ali mučnineeee! Kažu da je dobar znak, ali nije mi mučno samo dok spavam. Nadam se da će i to brzo proći. 🤭🤢
    Čestitam nove curke na plusićima, da bude što mirnije i bez problema. 🌼

6+0 srce kuca ❤️

Hedwig.Z
    02. Kolovoz 2022. 15:06

Book cure, da se i ja malo javim. Ja sam ok, mucnine me hvataju negdje popodne nakon rucka, srecom kratko traju. I piskim svakih pola sata 😅 ostalo ok vise manje. Sutra idem raditi nakon porodiljnog i godisnjeg i mukaaa mi je. Ali izdrzat cu mjesec, mjesec i pol. 😁

Crazypeach
    02. Kolovoz 2022. 16:19

Bok cure,upadam tu kao padobranac, ja sam sa ljetnih beba. Jel možda koja od vas zainteresirana za kupnju Mam izdajalice? Prodajem električnu izdajalicu malo rabljenu sa nastavkom za ručno izdajanje i 2 posude za pohranu mlijeka,cijena je 800 kn.ja sam bila zadovoljna,ali mlijeka više nemam. Kupljena je u lipnju ove godine.

Crazypeach
    02. Kolovoz 2022. 17:57

Bok cure,upadam tu kao padobranac, ja sam sa ljetnih beba. Jel možda koja od vas zainteresirana za kupnju Mam izdajalice? Prodajem električnu izdajalicu malo rabljenu sa nastavkom za ručno izdajanje i 2 posude za pohranu mlijeka,cijena je 800 kn.ja sam bila zadovoljna,ali mlijeka više nemam. Kupljena je u lipnju ove godine.

Crazypeach
    03. Kolovoz 2022. 15:57

Ako je neka zainteresirana za kupnju električne izdajalice nek mi se javi mailom: kranjec.petra7@gmail.com. Može i za 700 kn. Sretno curke s porodima i dojenjem!

Rose.
    04. Kolovoz 2022. 13:00

Matajči

Pozdrav svima 😊

Čestitke, neka bude uredna do kraja 🥰🥰

Rose.
    04. Kolovoz 2022. 13:01

Aider, kako si? Jel sve u redu? Ostale curke kako ste? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.