Hvala cure na podršci 🤗
Obavila sam pregled, sve je u redu, srce kuca ❤️ doktorica ne vidi nikakav hematom ni išta što bi uzrokovalo taj iscjedak, tako da mi zasad nije dala nikakvu terapiju.
Suuuper, bas mi je drago. 💕 Citala sam kad sam ja imala taj iscjedak da je to zapravo nedostatak hormona progesterona. A duphaston sam pila do 12 tjedna jer se od 12og tjedna pocne stvarati posteljica koja proizvodi progesteron. Ali ako ti je dr rekla da je sve dobro, onda ne brini 🤗
Ja jeeedva cekam cuti srceko 💕🥰
Od vitamina pijem Almagea Prenatal Omega+.
Hvala cure na podršci 🤗
Obavila sam pregled, sve je u redu, srce kuca ❤️ doktorica ne vidi nikakav hematom ni išta što bi uzrokovalo taj iscjedak, tako da mi zasad nije dala nikakvu terapiju.
Bravo 💜
Pozdrav svima,Da li pijete prenatalne vitamine i koje? Je uzimam Novalac prenatal još prije trudnoće i sad nastavljam.
Na tržištu se svakakvih prenatalnih vitamina nudi, a za Novalac su mi rekli u ljekarni da ima malo više folne kiseline pa da ga preporučuju.
U prvoj T sam pila Novalac, u ovoj isto.
Pozdrav cure.Mi.smo jucer saznaliza trudnocu. Pojavio se veeeliki plus. Ovo mi jw druga trudnoca, prvo dijete ima tocno.godinu dana. Prvi pregled imam 10.8..pa jedvq cekamo😇😇
Od vitamina pijem samo elenatal.
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.[url=https://lilypie.com [/url
Pozdrav cure.Mi.smo jucer saznaliza trudnocu. Pojavio se veeeliki plus. Ovo mi jw druga trudnoca, prvo dijete ima tocno.godinu dana. Prvi pregled imam 10.8..pa jedvq cekamo😇😇
Od vitamina pijem samo elenatal.
Čestitke 🎉🥰🥰
Pozdrav! I mi imamo plusić ponovno :D Danas sam 6+4 po zadnjoj menstruaciji. Još nisam zvala ginekologa. Imamo dečkića 3 godine i 2 mjeseca. I ja sam za zatvorenu/tajnu grupu na fejsu, nekako je lakše pratiti objave.
Bokić svima
Ja sam danas 10+0, sve je u redu iako sam imala malo povišeni šećer. Simptomi su mi nestali doslovno preko noći, samo ne mogu puno pojesti, a budem jaaaako gladna. Jedino sam češće počela ići na wc. Tako da znate ako vam samo nestanu simptomi ne paničarite
Pozdrav! I mi imamo plusić ponovno :D Danas sam 6+4 po zadnjoj menstruaciji. Još nisam zvala ginekologa. Imamo dečkića 3 godine i 2 mjeseca. I ja sam za zatvorenu/tajnu grupu na fejsu, nekako je lakše pratiti objave.
Čestitke, neka bude uredna 🤗
Bokić svima
Ja sam danas 10+0, sve je u redu iako sam imala malo povišeni šećer. Simptomi su mi nestali doslovno preko noći, samo ne mogu puno pojesti, a budem jaaaako gladna. Jedino sam češće počela ići na wc. Tako da znate ako vam samo nestanu simptomi ne paničarite
Super, Bitno da je sve ok 😊
Čestitke na novim plusićima. 💐😍
Mi smo, eto nažalost, u koroni. Nadam se da se neće zakomplicirati 😩
6+0 srce kuca ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji