Hvala cure na podrÅ”ci š¤
Obavila sam pregled, sve je u redu, srce kuca ā¤ļø doktorica ne vidi nikakav hematom ni iÅ”ta Å”to bi uzrokovalo taj iscjedak, tako da mi zasad nije dala nikakvu terapiju.
Bravo š
Pozdrav svima,
Da li pijete prenatalne vitamine i koje? Je uzimam Novalac prenatal joÅ” prije trudnoÄe i sad nastavljam.
Na tržiÅ”tu se svakakvih prenatalnih vitamina nudi, a za Novalac su mi rekli u ljekarni da ima malo viÅ”e folne kiseline pa da ga preporuÄuju.
U prvoj T sam pila Novalac, u ovoj isto.
Pozdrav cure.
Mi.smo jucer saznaliza trudnocu. Pojavio se veeeliki plus. Ovo mi jw druga trudnoca, prvo dijete ima tocno.godinu dana. Prvi pregled imam 10.8..pa jedvq cekamošš
Od vitamina pijem samo elenatal.

ā4.11.2020.
It's a boy š
Termin poroda 09.07.
RoÄenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Pozdrav cure.
Mi.smo jucer saznaliza trudnocu. Pojavio se veeeliki plus. Ovo mi jw druga trudnoca, prvo dijete ima tocno.godinu dana. Prvi pregled imam 10.8..pa jedvq cekamošš
Od vitamina pijem samo elenatal.
Äestitke šš„°š„°
Pozdrav! I mi imamo plusiÄ ponovno :D Danas sam 6+4 po zadnjoj menstruaciji. JoÅ” nisam zvala ginekologa. Imamo deÄkiÄa 3 godine i 2 mjeseca. I ja sam za zatvorenu/tajnu grupu na fejsu, nekako je lakÅ”e pratiti objave.
BokiÄ svimaĀ
Ja sam danas 10+0, sve je u redu iako sam imala malo poviÅ”eni Å”eÄer. Simptomi su mi nestali doslovno preko noÄi, samo ne mogu puno pojesti, a budem jaaaako gladna. Jedino sam ÄeÅ”Äe poÄela iÄi na wc. Tako da znate ako vam samo nestanu simptomi ne paniÄariteĀ
Pozdrav! I mi imamo plusiÄ ponovno :D Danas sam 6+4 po zadnjoj menstruaciji. JoÅ” nisam zvala ginekologa. Imamo deÄkiÄa 3 godine i 2 mjeseca. I ja sam za zatvorenu/tajnu grupu na fejsu, nekako je lakÅ”e pratiti objave.
Äestitke, neka bude uredna š¤
BokiÄ svima
Ja sam danas 10+0, sve je u redu iako sam imala malo poviÅ”eni Å”eÄer. Simptomi su mi nestali doslovno preko noÄi, samo ne mogu puno pojesti, a budem jaaaako gladna. Jedino sam ÄeÅ”Äe poÄela iÄi na wc. Tako da znate ako vam samo nestanu simptomi ne paniÄarite
Super, Bitno da je sve ok šĀ
Äestitke na novim plusiÄima. šš
Mi smo, eto nažalost, u koroni. Nadam se da se neÄe zakomplicirati š©

6+0 srce kuca ā¤ļø
Aider, a joj, neka sve proÄe u redu, odmarajte i nakrcajte se vitaminima. Jesu simptomi blaži ili?
ObriŔi komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji