Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hedwig.Z
    25. Srpanj 2022. 22:48

Ledolina

Hvala cure na podršci 🤗
    Obavila sam pregled, sve je u redu, srce kuca ❤️ doktorica ne vidi nikakav hematom ni išta što bi uzrokovalo taj iscjedak, tako da mi zasad nije dala nikakvu terapiju.

Suuuper, bas mi je drago. 💕 Citala sam kad sam ja imala taj iscjedak da je to zapravo nedostatak hormona progesterona. A duphaston sam pila do 12 tjedna jer se od 12og tjedna pocne stvarati posteljica koja proizvodi progesteron. Ali ako ti je dr rekla da je sve dobro, onda ne brini 🤗 
    Ja jeeedva cekam cuti srceko 💕🥰 
    Od vitamina pijem Almagea Prenatal Omega+. 

ananika_92
    26. Srpanj 2022. 07:35

Ledolina

Hvala cure na podršci 🤗
    Obavila sam pregled, sve je u redu, srce kuca ❤️ doktorica ne vidi nikakav hematom ni išta što bi uzrokovalo taj iscjedak, tako da mi zasad nije dala nikakvu terapiju.

Bravo 💜

ananika_92
    26. Srpanj 2022. 07:36

NelAm

Pozdrav svima,Da li pijete prenatalne vitamine i koje? Je uzimam Novalac prenatal još prije trudnoće i sad nastavljam.
    Na tržištu se svakakvih prenatalnih vitamina nudi, a za Novalac su mi rekli u ljekarni da ima malo više folne kiseline pa da ga preporučuju.

U prvoj T sam pila Novalac, u ovoj isto.

• Raven7
    26. Srpanj 2022. 07:57

Pozdrav cure.Mi.smo jucer saznaliza trudnocu. Pojavio se veeeliki plus. Ovo mi jw druga trudnoca, prvo dijete ima tocno.godinu dana. Prvi pregled imam 10.8..pa jedvq cekamo😇😇
    Od vitamina pijem samo elenatal.

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.[url=https://lilypie.com [/url

Rose.
    26. Srpanj 2022. 08:43

Raven7

Pozdrav cure.Mi.smo jucer saznaliza trudnocu. Pojavio se veeeliki plus. Ovo mi jw druga trudnoca, prvo dijete ima tocno.godinu dana. Prvi pregled imam 10.8..pa jedvq cekamo😇😇
    Od vitamina pijem samo elenatal.

Čestitke 🎉🥰🥰

Nina187
    26. Srpanj 2022. 14:04

Pozdrav! I mi imamo plusić ponovno :D Danas sam 6+4 po zadnjoj menstruaciji. Još nisam zvala ginekologa. Imamo dečkića 3 godine i 2 mjeseca. I ja sam za zatvorenu/tajnu grupu na fejsu, nekako je lakše pratiti objave.

• Mishica22
    26. Srpanj 2022. 16:13

Bokić svima 
    Ja sam danas 10+0, sve je u redu iako sam imala malo povišeni šećer. Simptomi su mi nestali doslovno preko noći, samo ne mogu puno pojesti, a budem jaaaako gladna. Jedino sam češće počela ići na wc. Tako da znate ako vam samo nestanu simptomi ne paničarite 

Rose.
    26. Srpanj 2022. 16:15

Nina187

Pozdrav! I mi imamo plusić ponovno :D Danas sam 6+4 po zadnjoj menstruaciji. Još nisam zvala ginekologa. Imamo dečkića 3 godine i 2 mjeseca. I ja sam za zatvorenu/tajnu grupu na fejsu, nekako je lakše pratiti objave.

Čestitke, neka bude uredna 🤗

Rose.
    26. Srpanj 2022. 16:15

Mishica22

Bokić svima
    Ja sam danas 10+0, sve je u redu iako sam imala malo povišeni šećer. Simptomi su mi nestali doslovno preko noći, samo ne mogu puno pojesti, a budem jaaaako gladna. Jedino sam češće počela ići na wc. Tako da znate ako vam samo nestanu simptomi ne paničarite

Super, Bitno da je sve ok 😊 

aider28
    26. Srpanj 2022. 18:44

Čestitke na novim plusićima. 💐😍
    Mi smo, eto nažalost, u koroni. Nadam se da se neće zakomplicirati 😩

6+0 srce kuca ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.