Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ananika_92
    22. Srpanj 2022. 07:39

DaMa_21

DaMa_21

ananika_92

Dobra večer svima 🤗 Negdje u ovo vrijeme prije 3 g., bila sam ovdje. Danas, kad imam(o) svoju “drugu obitelj” od 36 mamica (oformili smo grupu na FB gdje sve razmjenjujemo i mnogo je jednostavnije), toplo se nadam da će i s vama biti tako 😀 Imam predivnu djevojčicu od 2g. i 3 mj.
    Trudnoća je planirana i željena.
    Kao i kod prve trudnoće, odmah sam ostala trudna.
    Saznali smo jučer slučajno jer sam bila na hitnoj zbog sumnje na trombozu desne noge. Sva sreća, sve je uredu.
    Ne znam točno koliko sam trudna u dan, ali ZM je bila od 15.-19.06. (pretpostavljam oko 5 tj.)
    Čekam kraj mjeseca kako bih se naručila na prvi pregled jer mi je gin.na GO.
    Isti simptomi kao i kod prve trudnoće za sad - samo da mi je sna i odmora😂
    Čestitam svim curama na + i nadam se da će ih biti još.
    Veselim se druženju i upoznavanju s vama 😀
    Cestitam na trudnoci i zelim ti da bude skolska i mirna 😊
    I ja se nadam da cemo se druziti iducih 7-8 mjeseci i duze 🥰
    Imala si ZM tocno kad i ja tako je trudnoca po ZM 5+2 danas. Jesu ti radili uzv na hitnoj?
    5+1* (zbunjuje me ovo jer mi na razlicitim aplikacijama pise drukcije, ali ovo je izracun prema ZM od ginekologa)

Hvala 🤗

ananika_92
    22. Srpanj 2022. 07:40

Rose.

ananika_92

Dobra večer svima 🤗 Negdje u ovo vrijeme prije 3 g., bila sam ovdje. Danas, kad imam(o) svoju “drugu obitelj” od 36 mamica (oformili smo grupu na FB gdje sve razmjenjujemo i mnogo je jednostavnije), toplo se nadam da će i s vama biti tako 😀 Imam predivnu djevojčicu od 2g. i 3 mj.
    Trudnoća je planirana i željena.
    Kao i kod prve trudnoće, odmah sam ostala trudna.
    Saznali smo jučer slučajno jer sam bila na hitnoj zbog sumnje na trombozu desne noge. Sva sreća, sve je uredu.
    Ne znam točno koliko sam trudna u dan, ali ZM je bila od 15.-19.06. (pretpostavljam oko 5 tj.)
    Čekam kraj mjeseca kako bih se naručila na prvi pregled jer mi je gin.na GO.
    Isti simptomi kao i kod prve trudnoće za sad - samo da mi je sna i odmora😂
    Čestitam svim curama na + i nadam se da će ih biti još.
    Veselim se druženju i upoznavanju s vama 😀
    Čestitke i neka bude sve u redu! 🤞🏻😘

Hvala 🤗

aider28
    22. Srpanj 2022. 11:04

ananika_92

aider28

Pozdrav nove curke, nek je sretno 💐
    Dama i mene zbunjuje njihov izračun, meni isto ispada 5+3 danas… ciklusi mi traju 26 dana, oni su valjda uzeli 28 pa im je ispalo više. Više vjerujem svojem izračunu.
    Imam pitanje cure, trebam ići na svadbu, to je cijeli dan na suncu i cijelu noć biti budna. Ne znam kako ću izdržati, pijem jednu šalicu kave još ujutro, smijem li popiti još jednu navečer?
    Sretno i tebi 🤗 Mislim da ti ta jedna kava neće naškoditi, pogotovo ako piješ s mlijekom. Prati svoje tijelo, ako nećeš moći izdržati dugo, ne brini se; ipak si u “drugom stanju” (mene čekaju 2 vjenčanja u 9.mj. 🤦🏻‍♀️)

Joj da se mene pita ne bi ni išla, tlaka su mi ta vjenčanja.
    Barem ću imati izgovor da se pokupim u auto spavat 😂

6+0 srce kuca ❤️

• Tarry
    22. Srpanj 2022. 11:56

Pozdrav drage trudnice, prodajem Mas baby watcher gotovo novi, koristen 2 puta, uz njega ide i gel, za 290 kn. Ako ste zainteresirane javite se na mail: plavetniloneba9@gmail.com

Doris3101
    22. Srpanj 2022. 12:54

Bok, cure, nova sam ovdje 😊
    Termin nam je 9.3., 7+1 sam, međutim danas na uzv-u smo jedva nasli embrij a kad smo nasli bio je 0,27 bez sa. Gin je rekla da je to neuredna trudnoća i da dođem za tjedan dana jer je po njoj to za 5ti tj trudnoće. 
    Jel se koja susrela sa tako necim?

Rose.
    22. Srpanj 2022. 15:17

Doris3101

Termin nam je 9.3., 7+1 sam, međutim danas na uzv-u smo jedva nasli embrij a kad smo nasli bio je 0,27 bez sa. Gin je rekla da je to neuredna trudnoća i da dođem za tjedan dana jer je po njoj to za 5ti tj trudnoće.

Nisam se susrela pa ti ne mogu dati nikakav savjet, al se iskreno nadam da će sve izac na kraju na dobro i da je zaista samo manja T i da je O bila kasnije… kakvi su ti inače ciklusi? 

• Sarahica
    22. Srpanj 2022. 17:45

Doris3101

Ja sam imala prosle nedelje prvi UZV kada sam bila 6+4 i embrij je bilo  0,23milimetara, doktorka mi je rekla da embrij odgovara za 6+0 i da ona misli da je sve u redu samo da je ovulacija malo zakasnila. 
    E sad videcemo, sledece nedelje imam opet UZV, nadam se najboljem. 
    Mozda je i tebi ovulacija zakasnila

Rose.
    25. Srpanj 2022. 10:14

Di ste curke? Kako je sa simptomima? Ima li ko pregled uskoro? 

ananika_92
    25. Srpanj 2022. 10:45

Kod mene radno. Od simptoma kronična pospanost 😂
    Kao što sam napisala, možda nebi bilo loše da napravimo grupu na fb jer ovdje se pohvatat 😂

Ledolina
    25. Srpanj 2022. 11:51

Pozdrav cure!
    Ja imam pregled u četvrtak, ali čekam 14h pa zovem dr jer mi se jučer pojavio neki svjetlo smeđi iscjedak, onak malo obilniji i povremeno imam blaže menstrualne bolove. Danas sam punih 8tj i mučnine su mi se u zadnja tri dana smanjile, grudi me uopće ne bole i tak mi je sve to čudno ali evo ne preostaje mi ništa drugo nego se nadati da je ipak sve ok
    Nadam se da ste vi sve dobro i da uživate 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.