Bok cure, kod mene i dalje nema nekih posebnih simptoma. Jedino sam uzasno umorna pa prespavam doslovno cijeli dan i piskim 100x dnevno 🙈. Menga bolovi/grcevi su prisutni vecinu dana, ali traju par minuta samo pa se smire i tako i krug.
U cetvrtak ili petak imam novi pregled, javim kad dobijem tocan termin.
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Pozdrav cure,
Nova sam u ovoj grupi. Imam curicu od 13 mjeseci i sad sam ponovno trudna 5+0 danas. 🙂
Od simptoma nista posebno jos, samo pospanost, ali moguce da je to i od ove topline. I danas ujutro mi je bilo malo mucno. Ali u prosloj trudnoci su mi konkretni simptomi poceli negdje u 8tjednu. I da, menga bolovi/grcevi tu i tamo, da me podsjete da malo usporim, zaboravim da sam trudna sa vremena na vrijeme. 😅
Ledolina, ja sam u prosloj trudnoci imala takvo smedje krvarenje, negdje u 6om tjednu mi je pocelo. Dr mi je dala Duphaston do 12 tjedna i bilo je sve uredu na kraju. Drzim fige da i kod vas bude dobro 🤞🙂
Ja imam pregled 16.08, nikako docekati 🤩
Nadam se da cemo se lijepo druziti, razmjenjivati iskustva. 👋
Kod mene radno. Od simptoma kronična pospanost 😂
Kao što sam napisala, možda nebi bilo loše da napravimo grupu na fb jer ovdje se pohvatat 😂
Nemam fb, a i draža mi je anonimnost foruma, nekako mi je draže ipak. Al ko hoće slobodno… ja ću ostat ovdje :)
Pozdrav cure!
Ja imam pregled u četvrtak, ali čekam 14h pa zovem dr jer mi se jučer pojavio neki svjetlo smeđi iscjedak, onak malo obilniji i povremeno imam blaže menstrualne bolove. Danas sam punih 8tj i mučnine su mi se u zadnja tri dana smanjile, grudi me uopće ne bole i tak mi je sve to čudno ali evo ne preostaje mi ništa drugo nego se nadati da je ipak sve ok
Nadam se da ste vi sve dobro i da uživate 🙂
Nadam se da je samo nešto bezazleno i da će ti doktor dati pravu terapiju, neka bude sve dobro 🤞🏻
Bok cure, kod mene i dalje nema nekih posebnih simptoma. Jedino sam uzasno umorna pa prespavam doslovno cijeli dan i piskim 100x dnevno 🙈. Menga bolovi/grcevi su prisutni vecinu dana, ali traju par minuta samo pa se smire i tako i krug.
U cetvrtak ili petak imam novi pregled, javim kad dobijem tocan termin.
Ne prizivaj 😂 tako sam i ja govorila, pa sad ne prođe dan da nisam barem 5-6 puta na 🤮🤢
Preko dana mučnina i povraćanje, a predvečer me sastavi takav umor i pritisak na trbuh kao da sam u devetom mj trudnoće 🫠 Ko ima mogućnosti prespavati cijeli dan i odmarati kad god, samo dajte, zavidim vam 😜😜😃👌🏻
Pozdrav cure,
Nova sam u ovoj grupi. Imam curicu od 13 mjeseci i sad sam ponovno trudna 5+0 danas. 🙂
Od simptoma nista posebno jos, samo pospanost, ali moguce da je to i od ove topline. I danas ujutro mi je bilo malo mucno. Ali u prosloj trudnoci su mi konkretni simptomi poceli negdje u 8tjednu. I da, menga bolovi/grcevi tu i tamo, da me podsjete da malo usporim, zaboravim da sam trudna sa vremena na vrijeme. 😅
Ledolina, ja sam u prosloj trudnoci imala takvo smedje krvarenje, negdje u 6om tjednu mi je pocelo. Dr mi je dala Duphaston do 12 tjedna i bilo je sve uredu na kraju. Drzim fige da i kod vas bude dobro 🤞🙂
Ja imam pregled 16.08, nikako docekati 🤩
Nadam se da cemo se lijepo druziti, razmjenjivati iskustva. 👋
Hedwig, dobrodošla i čestitke na novoj T 🎉😀
Neka mučnine i jači simptomi zaobiđu ovaj put 🤞🏻
Hvala cure na podršci 🤗
Obavila sam pregled, sve je u redu, srce kuca ❤️ doktorica ne vidi nikakav hematom ni išta što bi uzrokovalo taj iscjedak, tako da mi zasad nije dala nikakvu terapiju.
Hvala cure na podršci 🤗
Obavila sam pregled, sve je u redu, srce kuca ❤️ doktorica ne vidi nikakav hematom ni išta što bi uzrokovalo taj iscjedak, tako da mi zasad nije dala nikakvu terapiju.
Bogu hvala 😊😊
Pozdrav svima,Da li pijete prenatalne vitamine i koje? Je uzimam Novalac prenatal još prije trudnoće i sad nastavljam.
Na tržištu se svakakvih prenatalnih vitamina nudi, a za Novalac su mi rekli u ljekarni da ima malo više folne kiseline pa da ga preporučuju.
Pozdrav svima,Da li pijete prenatalne vitamine i koje? Je uzimam Novalac prenatal još prije trudnoće i sad nastavljam.
Na tržištu se svakakvih prenatalnih vitamina nudi, a za Novalac su mi rekli u ljekarni da ima malo više folne kiseline pa da ga preporučuju.
Ja pijem Folacin, kod mog gin je preporuka prvo Folacin do 12TT onda od 12TT novalac prenatal.
Sortiraj odgovore
Najstariji