Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • DaMa_21
    25. Srpanj 2022. 12:40

Bok cure, kod mene i dalje nema nekih posebnih simptoma. Jedino sam uzasno umorna pa prespavam doslovno cijeli dan i piskim 100x dnevno 🙈. Menga bolovi/grcevi su prisutni vecinu dana, ali traju par minuta samo pa se smire i tako i krug.
    U cetvrtak ili petak imam novi pregled, javim kad dobijem tocan termin.

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

Hedwig.Z
    25. Srpanj 2022. 12:47

Pozdrav cure, 
    Nova sam u ovoj grupi. Imam curicu od 13 mjeseci i sad sam ponovno trudna 5+0 danas. 🙂 
    Od simptoma nista posebno jos, samo pospanost, ali moguce da je to i od ove topline. I danas ujutro mi je bilo malo mucno. Ali u prosloj trudnoci su mi konkretni simptomi poceli negdje u 8tjednu. I da, menga bolovi/grcevi tu i tamo, da me podsjete da malo usporim, zaboravim da sam trudna sa vremena na vrijeme. 😅
    Ledolina, ja sam u prosloj trudnoci imala takvo smedje krvarenje, negdje u 6om tjednu mi je pocelo. Dr mi je dala Duphaston do 12 tjedna i bilo je sve uredu na kraju. Drzim fige da i kod vas bude dobro 🤞🙂
    Ja imam pregled 16.08, nikako docekati 🤩
    Nadam se da cemo se lijepo druziti, razmjenjivati iskustva. 👋

Rose.
    25. Srpanj 2022. 14:49

ananika_92

Kod mene radno. Od simptoma kronična pospanost 😂
    Kao što sam napisala, možda nebi bilo loše da napravimo grupu na fb jer ovdje se pohvatat 😂

Nemam fb, a i draža mi je anonimnost foruma, nekako mi je draže ipak. Al ko hoće slobodno… ja ću ostat ovdje :) 

Rose.
    25. Srpanj 2022. 14:49

Ledolina

Pozdrav cure!
    Ja imam pregled u četvrtak, ali čekam 14h pa zovem dr jer mi se jučer pojavio neki svjetlo smeđi iscjedak, onak malo obilniji i povremeno imam blaže menstrualne bolove. Danas sam punih 8tj i mučnine su mi se u zadnja tri dana smanjile, grudi me uopće ne bole i tak mi je sve to čudno ali evo ne preostaje mi ništa drugo nego se nadati da je ipak sve ok
    Nadam se da ste vi sve dobro i da uživate 🙂

Nadam se da je samo nešto bezazleno i da će ti doktor dati pravu terapiju, neka bude sve dobro 🤞🏻

Rose.
    25. Srpanj 2022. 14:53

DaMa_21

Bok cure, kod mene i dalje nema nekih posebnih simptoma. Jedino sam uzasno umorna pa prespavam doslovno cijeli dan i piskim 100x dnevno 🙈. Menga bolovi/grcevi su prisutni vecinu dana, ali traju par minuta samo pa se smire i tako i krug.
    U cetvrtak ili petak imam novi pregled, javim kad dobijem tocan termin.

Ne prizivaj 😂 tako sam i ja govorila, pa sad ne prođe dan da nisam barem 5-6 puta na 🤮🤢 
    Preko dana mučnina i povraćanje, a predvečer me sastavi takav umor i pritisak na trbuh kao da sam u devetom mj trudnoće 🫠 Ko ima mogućnosti prespavati cijeli dan i odmarati kad god, samo dajte, zavidim vam 😜😜😃👌🏻 

Rose.
    25. Srpanj 2022. 14:55

Hedwig.Z

Pozdrav cure,
    Nova sam u ovoj grupi. Imam curicu od 13 mjeseci i sad sam ponovno trudna 5+0 danas. 🙂
    Od simptoma nista posebno jos, samo pospanost, ali moguce da je to i od ove topline. I danas ujutro mi je bilo malo mucno. Ali u prosloj trudnoci su mi konkretni simptomi poceli negdje u 8tjednu. I da, menga bolovi/grcevi tu i tamo, da me podsjete da malo usporim, zaboravim da sam trudna sa vremena na vrijeme. 😅
    Ledolina, ja sam u prosloj trudnoci imala takvo smedje krvarenje, negdje u 6om tjednu mi je pocelo. Dr mi je dala Duphaston do 12 tjedna i bilo je sve uredu na kraju. Drzim fige da i kod vas bude dobro 🤞🙂
    Ja imam pregled 16.08, nikako docekati 🤩
    Nadam se da cemo se lijepo druziti, razmjenjivati iskustva. 👋

Hedwig, dobrodošla i čestitke na novoj T 🎉😀 
    Neka mučnine i jači simptomi zaobiđu ovaj put 🤞🏻 

Ledolina
    25. Srpanj 2022. 16:49

Hvala cure na podršci 🤗
    Obavila sam pregled, sve je u redu, srce kuca ❤️ doktorica ne vidi nikakav hematom ni išta što bi uzrokovalo taj iscjedak, tako da mi zasad nije dala nikakvu terapiju. 

Rose.
    25. Srpanj 2022. 16:51

Ledolina

Hvala cure na podršci 🤗
    Obavila sam pregled, sve je u redu, srce kuca ❤️ doktorica ne vidi nikakav hematom ni išta što bi uzrokovalo taj iscjedak, tako da mi zasad nije dala nikakvu terapiju.

Bogu hvala 😊😊

• NelAm
    25. Srpanj 2022. 18:42

Pozdrav svima,Da li pijete prenatalne vitamine i koje? Je uzimam Novalac prenatal još prije trudnoće i sad nastavljam.
    Na tržištu se svakakvih prenatalnih vitamina nudi, a za Novalac su mi rekli u ljekarni da ima malo više folne kiseline pa da ga preporučuju.

Rose.
    25. Srpanj 2022. 19:11

NelAm

Pozdrav svima,Da li pijete prenatalne vitamine i koje? Je uzimam Novalac prenatal još prije trudnoće i sad nastavljam.
    Na tržištu se svakakvih prenatalnih vitamina nudi, a za Novalac su mi rekli u ljekarni da ima malo više folne kiseline pa da ga preporučuju.

Ja pijem Folacin, kod mog gin je preporuka prvo Folacin do 12TT onda od 12TT novalac prenatal. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.