Bok cure, evo i mene s pregleda. Bila sam kod svog soc gin samo da me zavede ko trudnicu, ostatak rjesavam privatno (sutra privatno imam pregled😅)
Sve je super, malisa duplo veci nego prosli tjedan, sad je 1.5cm 😅🤗 , po GV sam 7+5 sto je 2 dana vise nego kak ja racunam, pustio nam je srceko i dobili smo 3D slikicu.
Nisam nikad vidla 3D u ovom stadiju trudnoce,a kolko mi je preslatko tolko mi je i smjesno 🥰🥰🤣
https://ibb.co/5rFbT8qPredivno 🥰🥰
Ja upravo cekam na pregled 🤞
Javi kako je prosloo, drzim figee🥰🤞
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Evo me, vidjela se gestacijska vrecica koja po velicini odgovara 5+6, odjek zumanjcane, ali se jos ne vidi plod.
Moram za tjedan dana opet na UZV da vidimo plod i srce nadam se 🤞
Po ZM sam 5+2, jel ima jos neka od vas da je isla tako rano pa da se samo ovo vidjelo?
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Evo me, vidjela se gestacijska vrecica koja po velicini odgovara 5+6, odjek zumanjcane, ali se jos ne vidi plod.
Po ZM sam 5+2, jel ima jos neka od vas da je isla tako rano pa da se samo ovo vidjelo?
Koliko ti je velika gestacijska?
Mene sad buni to što je meni na 4+ 2 bila 9mm, a vidim po i internetu da se onda nekima već vidi i zumanjcana nekad i sitni plod. I ta veličina spada za 6 tjedan, sad ne znam da li je moja bila prevelika?
6+0 srce kuca ❤️
Tj vidi se GV i rubno EO 🤔
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Ja sam bila na UVZ kad sam bila 5+0 i isto tako se vidjela samo zumanjcana vrecica...ne brini, normalno je to 🤗🤗
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Po ZM sam 5+2, jel ima jos neka od vas da je isla tako rano pa da se samo ovo vidjelo?Koliko ti je velika gestacijska?
Mene sad buni to što je meni na 4+ 2 bila 9mm, a vidim po i internetu da se onda nekima već vidi i zumanjcana nekad i sitni plod. I ta veličina spada za 6 tjedan, sad ne znam da li je moja bila prevelika?
Isto 9mm
03/2023 N💕
Po ZM sam 5+2, jel ima jos neka od vas da je isla tako rano pa da se samo ovo vidjelo?Koliko ti je velika gestacijska?
Mene sad buni to što je meni na 4+ 2 bila 9mm, a vidim po i internetu da se onda nekima već vidi i zumanjcana nekad i sitni plod. I ta veličina spada za 6 tjedan, sad ne znam da li je moja bila prevelika?Isto 9mm
Onda bi meni prema tome trebalo se sigurno već sad nešto vidjeti nakon tjedan dana od tog mjerenja.
Ne znam da li je to ok da mi je tako rano velika GV, sad sam u još većoj brizi 😂😂
6+0 srce kuca ❤️
Mene sad buni to što je meni na 4+ 2 bila 9mm, a vidim po i internetu da se onda nekima već vidi i zumanjcana nekad i sitni plod. I ta veličina spada za 6 tjedan, sad ne znam da li je moja bila prevelika?Isto 9mmOnda bi meni prema tome trebalo se sigurno već sad nešto vidjeti nakon tjedan dana od tog mjerenja.
Ne znam da li je to ok da mi je tako rano velika GV, sad sam u još većoj brizi 😂😂
Koliko ti inace traju ciklusi, jel znas kad je bila ovulacija? Mozda je bila ranije? Vjerujem da bi doktori rekli da im je nesto sumnjivo s velicinom GV ;)
03/2023 N💕
Mene sad buni to što je meni na 4+ 2 bila 9mm, a vidim po i internetu da se onda nekima već vidi i zumanjcana nekad i sitni plod. I ta veličina spada za 6 tjedan, sad ne znam da li je moja bila prevelika?Isto 9mmOnda bi meni prema tome trebalo se sigurno već sad nešto vidjeti nakon tjedan dana od tog mjerenja.
Ne znam da li je to ok da mi je tako rano velika GV, sad sam u još većoj brizi 😂😂Koliko ti inace traju ciklusi, jel znas kad je bila ovulacija? Mozda je bila ranije? Vjerujem da bi doktori rekli da im je nesto sumnjivo s velicinom GV ;)
26 dana, ovulacija je bila 12 dan ciklusa...što bi značilo na 18dpo mi je GV bila 9mm.
A točno znam i implantaciju, 5dpo 😂
6+0 srce kuca ❤️
Dobra večer svima 🤗 Negdje u ovo vrijeme prije 3 g., bila sam ovdje. Danas, kad imam(o) svoju “drugu obitelj” od 36 mamica (oformili smo grupu na FB gdje sve razmjenjujemo i mnogo je jednostavnije), toplo se nadam da će i s vama biti tako 😀 Imam predivnu djevojčicu od 2g. i 3 mj.
Trudnoća je planirana i željena.
Kao i kod prve trudnoće, odmah sam ostala trudna.
Saznali smo jučer slučajno jer sam bila na hitnoj zbog sumnje na trombozu desne noge. Sva sreća, sve je uredu.
Ne znam točno koliko sam trudna u dan, ali ZM je bila od 15.-19.06. (pretpostavljam oko 5 tj.)
Čekam kraj mjeseca kako bih se naručila na prvi pregled jer mi je gin.na GO.
Isti simptomi kao i kod prve trudnoće za sad - samo da mi je sna i odmora😂
Čestitam svim curama na + i nadam se da će ih biti još.
Veselim se druženju i upoznavanju s vama 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji