Eto me. Nije me htio niti pregledati 😮💨
Poslane su mi uputnice za rh faktor, krv itd.
Da se uzv tek u 12om tjednu radi preko hzzo-a. 🥵
Mislim čitala sam na forumima prije loše komentare i kak odbija raditi uzv prije 12og tjedna, a ako želiš privatno e to može (isto kod njega). Ne znam kaj reći, ima li netko preporuku za gin? 😂Moooolim? Znaci ovo je strasno, makar ni moj socijalni nije puno bolji.
Ja sam kod doktora Jukića privatno, poliklinika Artemeda u Zg i imam sve preporuke za njega.
Za socijalnog ginekologa i meni trebaju preporuke jer mi je plan prebaciti se kod nekog normalnog.
Ako naletis na preporuku za soc.gin. Zorana Raica izbjegavaj. Dosta zena kaze da je super, meni se isto na pocetku cinio, ali zbog njegovog nemara imala sam spontani u 18tt. Citala sam i ima dosta zena da ga hvale al etoo...ja nikad nikome njega nebi preporucila. Sutra idem kod njega na UVZ samo da me zavede ko trudnicu a ubuduce mi sluzi iskljucivo za uputnice, sve obavljam kod dr. Vesne Gall u poliklinici Fenix. U petak sam kod nje na UVZ da pregledam sve prije mora neovisno sta sutra idem kod Raica. Radi i vodi odjel babinjaca u Vinogradskoj. Tamo sam bila na porodu kod spontanog i odusevila me, planiram opet na porod u Vinogradsku i onda mi je super da me ona vodi kroz cijelu trudnocu i bude na porodu uz mene.
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Mislim čitala sam na forumima prije loše komentare i kak odbija raditi uzv prije 12og tjedna, a ako želiš privatno e to može (isto kod njega). Ne znam kaj reći, ima li netko preporuku za gin? 😂Moooolim? Znaci ovo je strasno, makar ni moj socijalni nije puno bolji.
Ja sam kod doktora Jukića privatno, poliklinika Artemeda u Zg i imam sve preporuke za njega.
Za socijalnog ginekologa i meni trebaju preporuke jer mi je plan prebaciti se kod nekog normalnog.Ako naletis na preporuku za soc.gin. Zorana Raica izbjegavaj. Dosta zena kaze da je super, meni se isto na pocetku cinio, ali zbog njegovog nemara imala sam spontani u 18tt. Citala sam i ima dosta zena da ga hvale al etoo…ja nikad nikome njega nebi preporucila. Sutra idem kod njega na UVZ samo da me zavede ko trudnicu a ubuduce mi sluzi iskljucivo za uputnice, sve obavljam kod dr. Vesne Gall u poliklinici Fenix. U petak sam kod nje na UVZ da pregledam sve prije mora neovisno sta sutra idem kod Raica. Radi i vodi odjel babinjaca u Vinogradskoj. Tamo sam bila na porodu kod spontanog i odusevila me, planiram opet na porod u Vinogradsku i onda mi je super da me ona vodi kroz cijelu trudnocu i bude na porodu uz mene.
I ja planiram rodit u Vinogradskoj tako da mi je ovo jako korisno, hvala ti 😊
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
I da, meni treba preporuka za socijalnog samo zbog uputnica jer moj socijalni radi probleme oko toga i ne zeli ih dat.
Trudnocu planiram vodit cijelo vrijeme privatno kod svog ginekologa jer mu stvarno vjerujem.
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Vjerojatno zato što radi i privatno i ne želi.. jer zašto bi mi za džabe pogledao na sekundu kad može naplatiti.
Pričekati ću sad par tjedana isto čisto da me zavede kao trudnicu, jer ovaj mijenja mog ginekologa, ali se identično ponašaju (kompanjoni sa privatnim ordinacijama).Mislila sam otići za jedno tjedan dana privatno na običan uzv samo da mi smiri anksioznost do tog famoznog 12og tjedna. 😬 a baš sam se nadala da ću danas vidjeti mrvicu.
6+0 srce kuca ❤️
I da, meni treba preporuka za socijalnog samo zbog uputnica jer moj socijalni radi probleme oko toga i ne zeli ih dat.
Trudnocu planiram vodit cijelo vrijeme privatno kod svog ginekologa jer mu stvarno vjerujem.
A da? Hahaha mozda se sretnemo u radaoni 🤣🤣
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Mislim čitala sam na forumima prije loše komentare i kak odbija raditi uzv prije 12og tjedna, a ako želiš privatno e to može (isto kod njega). Ne znam kaj reći, ima li netko preporuku za gin? 😂
Svasta 😬😬
💗💙💙
Rose, kako je proslo?
Evo mee… dobro, srce kuca 😍 po veličini ploda je 6+4, nije ništa spominjao što se razlikuje par dana od gest.dobi vj. zbog dužih ciklusa.
Drugo sve u redu, kontrola za 5tj, dobila uputnice za raznorazne krvne pretrage i to je to.
Ajooj, baš mi je drago. Jel bilo emotivno čuti srčeko? 😍
6+0 srce kuca ❤️
Rose, kako je proslo?
Evo mee… dobro, srce kuca 😍 po veličini ploda je 6+4, nije ništa spominjao što se razlikuje par dana od gest.dobi vj. zbog dužih ciklusa.
Drugo sve u redu, kontrola za 5tj, dobila uputnice za raznorazne krvne pretrage i to je to.Ajooj, baš mi je drago. Jel bilo emotivno čuti srčeko? 😍
Nije mi pustio zvuk, al se vidilo da titra, pulsira 😊
Srce mi je bilo na mjestu kad sam vidila🥰
💗💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji