Proljetne bebe 2023.🌺
Studentica - 25.02. / VŽ - Curica
Beban - 03.03. / NS - Dečko
MiniGirl - 03.03. / RI - Curica
ledolina - 05.03. - Curica
kk1109 - 05.03./ZG-Vinogradska - Dečko
Rose - 08.03. / RI - Dečko
bebamazzzza - 09.03. / ST - Dečko
SiA - 09.03.
Bebanomoje - 13.03. /ZG- Sv.Duh - Dečko
Donna2022 -
aider28 - ožujak / ZG - Petrova
Ribica33- 16.03. / RI - Curica
Nina187 - 17.03. / KR - Curica
Maslacko456 - 18.03. - Curica
DaMa_21 - 22.03. / ZG - Curica
Ananika- 22.03. - Blizanci
Mel94 - 24.03. - Dečko
kanapeić - 25.03. - Curica
Hedwig.Z - 27.03. / PU
Mia21998 - 28.03. / VT
dix - ožujak / ZG
ruta - 03.04. / Asfeld,DE
Dženana - 03.04. / Zenica - Dečko
Mialie - 04.04. / Sv.Duh - ZG
honeyhoney - 05.04. / ZG
pa.22 - 12.04. / VK
maro2811 - 16.04. / ST
Marija_1994 - 25.04. / Zabok
Teicaa - 04.05. - Dečko
Katarina1410 - 05.05.
Akane - 07.05. - Dečko
Madmazel - 08.05.
regica123 - 09.05. / ST - Curica
Ninić - 16.05.
anaVi90 - 19.05. / Osijek
Suncemoje - 29.05. - Curica
Ja sam na +5 i zadovoljna sam :)
Za sada sam samo u trbuhu dobila pa se nadam da ce sto duze ostat tako 🙈
Hvala cure za dobrodošlicu!
Rose. wow! Bravo za ovaj popis 😍 da bar ostanemo do kraja i s bebicama u naručju u ovom sastavu, ako ne i većem.
Ja zasad isto kilažu dobila samo u trbuhu.
Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
👰♀️🤵♂️: 8.10.2022.
Radimo na bebi od 11/22
Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
✨️29.9✨️
Super ste s kilama 👍🏻
Ja sam dobila 8 kila + one 3 koje sam pala prvih dva mj… nije ništa dr komentirao da je puno. Sve mi je praktički u trbuhu, i malo sam se popunila u nogama, sve u svemu za sad sam zadovoljna, nadam se da do kraja neće bit nešto pretjerano kila gore, čisto radi poletnosti i pokretljivosti 😂😂
Jel i vas zna svrbiti trbuh? Malo prije sam se tako cesala da mi je crveno 😬 namazala sam si sa kremom da se umiri koza.
Pisala sam neki dan o onom svrbežu cijelog tijela, na kraju je prošlo, i nalazi su svi uredni.
Što se tiče samog trbuha i svrbeža, u svakoj trudnoći mi je to bilo, i naravno strije izbile, kako se širio tako je češalo… trackaj se što više hidratantnim kremama…
Rose - Za dva dana ulazim u 19. Tjedan, i na +3,5kg sam za sad, iako imam osjećaj da sam dobila 10kg kako mi je stomak krenuo rasti. Najviše sam tu dobila i u noge nešto...
Marija.1994. - Mene tu i tamo zadnjih 2 tjedna svrbi koža na stomaku, ali ništa neizdrživo. Svaku večer se za sad mažem bademovim uljem u nadi da koža neće jako ispucati. Iako sumnjam jer inače imam dosta suhu kožu i ni jedna krema mi još nije tolikoo dobra da ne moram stalno mazati. Na guzi imam strije još iz djetinjstva od puberteta...tako da.
Ja sam baš nestrpljiva za sljedeći pregled koji je u petak, sve me više hvata nervoza. Prva kontrola nakon bolnice, a pri otpustu mi nisu radili više nikakav ultrazvuk... 🥺
Rose - Za dva dana ulazim u 19. Tjedan, i na +3,5kg sam za sad, iako imam osjećaj da sam dobila 10kg kako mi je stomak krenuo rasti. Najviše sam tu dobila i u noge nešto…
Marija.1994. - Mene tu i tamo zadnjih 2 tjedna svrbi koža na stomaku, ali ništa neizdrživo. Svaku večer se za sad mažem bademovim uljem u nadi da koža neće jako ispucati. Iako sumnjam jer inače imam dosta suhu kožu i ni jedna krema mi još nije tolikoo dobra da ne moram stalno mazati. Na guzi imam strije još iz djetinjstva od puberteta…tako da.
Ja sam baš nestrpljiva za sljedeći pregled koji je u petak, sve me više hvata nervoza. Prva kontrola nakon bolnice, a pri otpustu mi nisu radili više nikakav ultrazvuk… 🥺
Da i ja ih imam od puberteta tako da vrlo moguce da cu ih dobit jos..
Sve ce biti dobro na pregledu, drzim ti fige! 🤗🥰
Ja ih prije prve trudnoće nisam uopće imala, oduvijek sam se bavila sportom, i nekako je koža i sve bilo uvijek “zategnuto”. Onda sam se baš dosta udebljala u prvoj (to sam vam već pisala da sam bila puna vode) i popucala nema di nisam… bedra, guzica, cice, trbuh sve… u drugoj trudnoći je onda samo “stradao” trbuh… voljela bih da sam prošla bez toga, al što ćeš, nisam bila te sreće 😅
Ja sam na +4 otprilike, mozda 3,5...puno sam dobila do 12.tjedna sta mi je precudno...2 kile tad dobila i otad evo jos kilo ipo, 2... citala sam bas nekidan i kao u nekim sam granicama normale...sad navodno ide 0,4kg po tjednu i onda najvise da se dobije u 8.mj...ja se stvarno nadam da necu dobit strije joj..jako volim inace pokazivati trbuh i sve su mi majice kratke i bas taj stil furam, nadam se da ce me preskocit iako sam u pubertetu dobila na sisama i bedrima....
Curkee koje ste ovako tjednima blizu mene, osjecate li bebicu? Mariju sam vec upilala s tim pitanjima hahaha
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Ja sam na +4 otprilike, mozda 3,5…puno sam dobila do 12.tjedna sta mi je precudno…2 kile tad dobila i otad evo jos kilo ipo, 2… citala sam bas nekidan i kao u nekim sam granicama normale…sad navodno ide 0,4kg po tjednu i onda najvise da se dobije u 8.mj…ja se stvarno nadam da necu dobit strije joj..jako volim inace pokazivati trbuh i sve su mi majice kratke i bas taj stil furam, nadam se da ce me preskocit iako sam u pubertetu dobila na sisama i bedrima….
Curkee koje ste ovako tjednima blizu mene, osjecate li bebicu? Mariju sam vec upilala s tim pitanjima hahaha
Ja još ništa ne osjećam...ili ne prepoznajem. A malo malo osluškujem, stavljam ruku na stomak kad legnem ili sjednem, kvrckam 🙈 i ništa se ne događa!
Nadam se da ćemo uskoro osjetiti srećice male 😊
Mene opet prehlada ulovila, ovaj put uz curenje nosa kasalj i bolno grlo..🥺 bas mi pao imunitet
Kako ti je sada? Puno čaja, meda, isla pastile da ti ublaži grlo. Nemaš temp? Odmaraj i brz oporavak ♥️
Sortiraj odgovore
Najstariji