Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • regica123
    10. Prosinac 2022. 14:47

Marija.1994 jesi pocela osjecat bebicu? Ja jos nista...mozda nekad kad stavim bas ruku na trbuh nesto osjetim, ali nisam sigurna da je ona

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

• regica123
    11. Prosinac 2022. 02:33

Marija.1994

regica123

Marija.1994jesi pocela osjecat bebicu? Ja jos nista…mozda nekad kad stavim bas ruku na trbuh nesto osjetim, ali nisam sigurna da je ona

Nisam jos, bar ne konkretne pokrete. Na momente onako ko da udari, al skroz lagano, nista se ne vidi jos da bi se po trbuhu micalo. Mislim da je bebica malo lijena jos, em nam je guzu kazala na uzv i samo micala rukicama, nogicama slabije. Bas me zanima kako ce bit na sljedecem pregledu, vec sad sam nestrpljiva a tek idem u 1.mj. 😄🙈

Ajme i ja isto odbrojavam dane do pregleda, a tek 3.1...jedino se nadam da ce brze proletit zbog blagdana i svega ☺

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

• Dženana
    11. Prosinac 2022. 12:15

Pozdrav drage mame i one koje će to postati!! Evo i mene, pratim ovaj forum i čitam dan-dva pa se odlučih i ja javiti ☺️ inače sam iz BiH iz Zenice, trudna sam 24 sedmice, a Bože zdravlja početkom aprila (termin je 03.04.) nam stiže prva beba- dječak ❤️. Baš sam uzbuđena. 
    Hvala Bogu za sad je sve ok, beba aktivna i zdrava Bogu hvala!!! Još uvijek radim bez problema, a radim kao medicinska sestrica u jednoj privatnoj ginekološkoj ordinaciji tako da mi i nije puno naporan posao, a i okružena sam svakodnevno malim herojima i njihovim roditeljima tako da ću raditi dok god budem mogla ☺️ nadam se da ste i vi i vaše bebice ok. Puno pozdrava iz hladne Zenice 🙋❤️

Akane
    11. Prosinac 2022. 20:49

Pozdrav trudničice, uspijevam vas donekle pročitat, već sam do sad nekoliko postova počela pisat ali nikako dovršit 😅
    Još uvijek radim punom parom, i u četvrtak imamo predaju velikog projekta pa je hektično. Uhvatila me gadna prehlada, pa ne znam hoći li uopće sutra u ured. Izdržat nekako još do Božića pa je onda godišnji.  Trebala bih pregled imati negdje sad ovaj tjedan, ali nisam još stigla nazvat i naručit se 🤦 za razliku od vas sam baš nemarna 😅 ali osjećam se super, aktivna sam i sve odrađujem ko da mi nije niš, jedino me navečer slomi pa redovno zaspem na kauču u 20:30. Malac redovito lupka 🥰  čak mislim da smo odabrali i ime, bilo mi je favorit i prije, ali su vatreni zapečatili stvar i stiže nam Dominik 😁 nije mi nogomet nešto bitna stvar inače, ali kad igra repka, nasekiram se ko malo kad 😂 Bubamaza vjerujem da se i kod vas navija 🥳🥳🥳
    Nove cure, dobrodošle 🤗 
    Koliko sam pohvatala, WhatsApp je zaživio, ja sam izašla iz grupe jer nisam stizala nikako pratit.  
    Šaljem vam pozdrave, mazite bušice i uživajte u lupkanju 🥰

MiniGirl
    11. Prosinac 2022. 22:17

Pozdrav Dženana, drago mi je da je do sada sve bilo dobro, nadamo se da će i dalje tako. Samo nam ti piši.
    Akane uf sad bas haraju te prehlade viroze... oporavi se brzoo i sretno s poslom! 

MiniGirl
    11. Prosinac 2022. 22:20

Evo nam pregleda za ovaj tjedan:
    12.12 Rose
    13.12 MiniGirl
    14.12 SunceMoje
    14.12 Bubamaza
    16.12 AnaVi9

Rose sretno sutra, javi kako je proslo :)

Rose.
    12. Prosinac 2022. 06:09

Dženana

Pozdrav drage mame i one koje će to postati!! Evo i mene, pratim ovaj forum i čitam dan-dva pa se odlučih i ja javiti ☺️ inače sam iz BiH iz Zenice, trudna sam 24 sedmice, a Bože zdravlja početkom aprila (termin je 03.04.) nam stiže prva beba- dječak ❤️. Baš sam uzbuđena.
    Hvala Bogu za sad je sve ok, beba aktivna i zdrava Bogu hvala!!! Još uvijek radim bez problema, a radim kao medicinska sestrica u jednoj privatnoj ginekološkoj ordinaciji tako da mi i nije puno naporan posao, a i okružena sam svakodnevno malim herojima i njihovim roditeljima tako da ću raditi dok god budem mogla ☺️ nadam se da ste i vi i vaše bebice ok. Puno pozdrava iz hladne Zenice 🙋❤️

Dobrodošla Đenana 😘  
    Super za posao, to je baš lijepo za čuti, i drago mi je da ide sve kako treba, samo neka se tako nastavi i do kraja. Slobodno piši s nama i pitaj što god te zanima. 😘

Rose.
    12. Prosinac 2022. 06:12

Akane

Pozdrav trudničice, uspijevam vas donekle pročitat, već sam do sad nekoliko postova počela pisat ali nikako dovršit 😅
    Još uvijek radim punom parom, i u četvrtak imamo predaju velikog projekta pa je hektično. Uhvatila me gadna prehlada, pa ne znam hoći li uopće sutra u ured. Izdržat nekako još do Božića pa je onda godišnji. Trebala bih pregled imati negdje sad ovaj tjedan, ali nisam još stigla nazvat i naručit se 🤦 za razliku od vas sam baš nemarna 😅 ali osjećam se super, aktivna sam i sve odrađujem ko da mi nije niš, jedino me navečer slomi pa redovno zaspem na kauču u 20:30. Malac redovito lupka 🥰 čak mislim da smo odabrali i ime, bilo mi je favorit i prije, ali su vatreni zapečatili stvar i stiže nam Dominik 😁 nije mi nogomet nešto bitna stvar inače, ali kad igra repka, nasekiram se ko malo kad 😂 Bubamaza vjerujem da se i kod vas navija 🥳🥳🥳
    Nove cure, dobrodošle 🤗
    Koliko sam pohvatala, WhatsApp je zaživio, ja sam izašla iz grupe jer nisam stizala nikako pratit.
    Šaljem vam pozdrave, mazite bušice i uživajte u lupkanju 🥰

Sretno u četvrtak. 😊 nekad je i bolje da si zaokupiran drugim stvarima, vrijeme brže prođe, super da je sve u redu i da je bebač aktivan, samo uživaj 😘😘

Rose.
    12. Prosinac 2022. 06:13

MiniGirl

Evo nam pregleda za ovaj tjedan:
    12.12 Rose
    13.12 MiniGirl
    14.12 SunceMoje
    14.12 Bubamaza
    16.12 AnaVi9

Rose sretno sutra, javi kako je proslo :)

Hvala Mini, predvečer sam na pregledu, svakako javim. 😘

Rose.
    12. Prosinac 2022. 07:23

https://ibb.co/KKpC635

Stigao nalaz ogtt... po ovome se mogu bacit na pečenje keksića i kolača 🥲🥲

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.