Pozdrav svima,
I ja ću biti proljetnica. Termin mi je 8.5.2023.❤️
Drago mi je da nas ima još! Nekako mi odmah lakše 😄😅🤭
Inače beba se dobro razvija. Probir je super prošao. Ja jedino pijem Euthyrox i to zbog sasvim blago povišenog hormona štitnjače. Ima li tko takvu situaciju?
Spol nam se još ne vidi,tj.ne vidi se pišulinac. Najvjerojatnije je curica, za što imam već duže određen osjećaj… 🥰
Što se tableta tiče, i meni se dešava da zaboravim jesam li popila ili ne… Sve češće. 🙄Ali ja onda ne popijem nego čekam drugi dan.
Pijem c vitamin, magnezij, propolis. Uzimam i probiotike zbog bakterije koju sam imala na brisu.
Dobrodosla :)
Ja sam ma euthyroxu vec 19 god, pa i sad u trudnoci tako da slobodno pisi ako imas pitanja.
Sto se tice Novalaca, ako niste sigurne jeste popile, procekajte iduci dan, nista se nece dogoditi. Nase tihelo ima zalihe vitamina i minerala koje beba koristi tako da nece biti nista od propustene tablete 😁.
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32
👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana
07/2022 ➕
03/2023 N💕
Evo i mene cure da se javim....baš me neka opaka prehlada uhvatila, od subote sam na antibiotike.sinusi razvaljuje, glavobolje, 2 dana mi iz jedne nosnice samo krvni ugrušci izlazili,ali bolje je sad. Očito mi se sve gore u sinusi ma nakupilo i nikako da krene van, a od toga samo glavobolje...od ove prehlade mi trudnoća u drugom planu i da sutra imam pregled!Al danas sam nestrpljiva i stvarno se nadam svemu najboljemu! U petak planiramo djeci reći za trudnoću....već jedva čekam jer stalno moram paziti da se ne odam...
Može kontakt cure koja stavlja u Whats Up grupu da sad ne tražim....?
Ribica 33 super za dobar nalaz! 😊
Rose lijepo, vec prava velika cura! 🥰
Momcina je kod nas, iako sam ja prizeljkivala curicu 🤣🤣
Curke super za preglede ☺☺
Ja bas umorna zadnje vrijeme, nekako lose spavam…i zaboravim jesam popila Novalac ili ne pa se grizem..ispadne da pijem svako 2.dan…..zaboravite li i vi?
Koliko vam je trajao anomaly?
Iskreno ja ga više ne pijem nego pijem... ja popijem mozda jednu u tjedan dana... a ni u prijašnjim trudnoćama nisam bila ažurna. Rekla sam to u prošloj T doktoru, da mi loše sjeda, pa je rekao da bebi neće ništa faliti, da sve što treba uzmu od nas. Tako da cure nemojte se gristi zbog nepopijene tablete, nije baš da živimo na kruhu i vodi pa da ne unosimo neke potrebne stvari koje su nužne za bebicu.
Ribica odlično za OGTT!
Rose lijepo raste bebica :D. Bas me zanima koliko će biti moja. Najvise uspoređujem s tobom i Studenticom jer smo tu negdje. Je li gledao cerviks?
Regica ma ja sam grozna. Za rucak vise ne znam jesam li popila Novalac ili nisam pa razmisljam je li bolje da uzmem duplu dozu ili ni jedan. Moj je trajao cca 25 min. Islo je dosta brzo dok nismo dosli do srca. Stalno nam se savijala i nije nam ga htjela pokazati pa smo cekali da se namjesti.
Je je, cerviks 38 mm, komentirao je da je to sve u redu, zatvorena, ušće T oblika... da uživam sad... idući pregled nam je 9.1... tad ću biti 32.tjedna... polako se približava :)
Pozdrav svima,
I ja ću biti proljetnica. Termin mi je 8.5.2023.❤️
Drago mi je da nas ima još! Nekako mi odmah lakše 😄😅🤭
Inače beba se dobro razvija. Probir je super prošao. Ja jedino pijem Euthyrox i to zbog sasvim blago povišenog hormona štitnjače. Ima li tko takvu situaciju?
Spol nam se još ne vidi,tj.ne vidi se pišulinac. Najvjerojatnije je curica, za što imam već duže određen osjećaj… 🥰
Što se tableta tiče, i meni se dešava da zaboravim jesam li popila ili ne… Sve češće. 🙄Ali ja onda ne popijem nego čekam drugi dan.
Pijem c vitamin, magnezij, propolis. Uzimam i probiotike zbog bakterije koju sam imala na brisu.
Dobrodošla 😘
Neka sve prođe u redu.
Ima nas još na eutiroxu, moj tsh nekih mjesec dana prije T je bio oko 8, sad sam na terapiji od 50 i spustio se na 0.98. Uz terapiju brzo to dođe na svoje.
Evo i mene cure da se javim….baš me neka opaka prehlada uhvatila, od subote sam na antibiotike.sinusi razvaljuje, glavobolje, 2 dana mi iz jedne nosnice samo krvni ugrušci izlazili,ali bolje je sad. Očito mi se sve gore u sinusi ma nakupilo i nikako da krene van, a od toga samo glavobolje…od ove prehlade mi trudnoća u drugom planu i da sutra imam pregled!Al danas sam nestrpljiva i stvarno se nadam svemu najboljemu! U petak planiramo djeci reći za trudnoću….već jedva čekam jer stalno moram paziti da se ne odam…
Brz oporavak! Sretno na pregledu, javi se 😘
Može kontakt cure koja stavlja u Whats Up grupu da sad ne tražim….?
Ovo je link za grupu https://chat.whatsapp.com/FywOlNTbFunKLLUFfQEi12.
Ako se ne uspijes dodati javi pa te dodam preko naila :)
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32
👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana
07/2022 ➕
03/2023 N💕
Cure koje ste radile ogtt, znaci prvo se vadi krv nataste i onda 2 sata nakon popijene slatke vode? Jel vam se kaj vrtilo dok ste cekale tih 2 sata? Jer mislim da cu ici sama, ali cu stalno biti u blizini laboratorija u slucaju da mi nebi bilo dobro.
Nataste, pa popijes tekucinu. Meni su vadili nakon 1h i nakon 2h. Pustili me doma jer je bilo hladno, a 5min sam od laboratorija, inace se ostaje tamo. Nesmijes nista jest ni pit dok sve ne izvade. To je bilo prosle godine, sad me ceka ponovo, a tekucina po meni nis strasno
Sortiraj odgovore
Najstariji