Tako je, nataste, nakon 60min i nakon 120min.
Meni nije bilo muka niti mi se vrtilo, doslovno nikakvih problema nisam imala. Najgori dio mi je bio popiti tu tekucinu.
Vadila sam u Vinogradskoj i tamo ne daju da ides nigdje pa moras sjediti u cekaoni. Imaju otvorene prozore pa sam sjedila odmah uz prozor, ne znam je li to pomoglo.
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32
👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana
07/2022 ➕
03/2023 N💕
Ja sam vadila prošli petak i rekli su mi nema , jela , pića, kretanja ni mokrenja ono wtf treba trudan izdržati 2 sata ne mokriti još nakon te tekućine, Al uspjela sam nekako 🙄 uzmi si nešto za čitati da ti prođe vrijeme, ja sam nazvala frendicu pa smo pricale 2 sata i začas proslo vrijeme!🤣
Drage mame, pridužujem se bebama proljetnicama. 💙🌸 Naš dječak stiže 4.5. 2023. (eh kad bi bilo po terminu)
Imam skraćeni cerviks, pa mi je mirovanje zagarantirano i moram poštovati. Svodim se na wc-soba. I tjedno šetanje po 15-20 minuta. Puno sreće svima i školske, uredne i lake trudnoće do kraja! Tipkamo se i dalje, jer je moja dosada na max. 😔
Pozdrav, Tea
Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
👰♀️🤵♂️: 8.10.2022.
Radimo na bebi od 11/22
Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
✨️29.9✨️
Evo da se javim s pregleda. Cerviks zatvoren, slatkis težak oko 1250g. Poslao me da napravim KKS i urin. I sljedeći pregled tek 17.1 jer idu na GO.
Sretno curama koje idu sutra na pregled!
Drage mame, pridužujem se bebama proljetnicama. 💙🌸 Naš dječak stiže 4.5. 2023. (eh kad bi bilo po terminu)
Imam skraćeni cerviks, pa mi je mirovanje zagarantirano i moram poštovati. Svodim se na wc-soba. I tjedno šetanje po 15-20 minuta. Puno sreće svima i školske, uredne i lake trudnoće do kraja! Tipkamo se i dalje, jer je moja dosada na max. 😔
Pozdrav, Tea
Mi smo samo 5 dana razlike, nasa curica 9.5...mozemo se pratiti...dobrodosla 🥰
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Cure koje ste radile ogtt, znaci prvo se vadi krv nataste i onda 2 sata nakon popijene slatke vode? Jel vam se kaj vrtilo dok ste cekale tih 2 sata? Jer mislim da cu ici sama, ali cu stalno biti u blizini laboratorija u slucaju da mi nebi bilo dobro.
Meni je bilo dobro, nisam se loše osjećala, a vodu sam zamislila da pijem jako sladak ledeni čaj 😅
Nekoliko puta su me pitali jel mi dobro, ako nije da mogu leći kod njih na krevet, ali nije bilo potrebe. Najveći “problem” mi je bila neudobna stolica u čekaonici pa sam se stalno riktala, a vrijeme sam skratila igranjem igrica na Mob 😅 sretno i da prođe sve ok!
Pozdrav, Tea
Teica dobrodošla 🥰 žao mi je zbog cerviksa i da moraš mirovati, ali sve za naše bebice.
Samo piši s nama 😘
Evo da se javim s pregleda. Cerviks zatvoren, slatkis težak oko 1250g. Poslao me da napravim KKS i urin. I sljedeći pregled tek 17.1 jer idu na GO.
Sretno curama koje idu sutra na pregled!
Super za pravog bebača 🥰🥰
Ribica 33 super za dobar nalaz! 😊
Rose lijepo, vec prava velika cura! 🥰
Momcina je kod nas, iako sam ja prizeljkivala curicu 🤣🤣
Vec gledam sto sam krivo pohvatala,pa da i Rose sretnica ipak curu nosi 🤣🤣
Moj pregled je sutra ,a nalaz ogtta mi je mistriozno nestao 😅🤣 do soc gin nikad nije dosao,u labaratoriju me ne pronalaze u sustavu. Muko moja hocu li opet morat? Danas opet idem u lab,u nadi da me druga smjena mozda pronade 😮💨
Sad sam vidila ovu tvoju poruku, promaklo mi.
Hahha, e da, jedno je želja, a drugo stvarnost 😂😂
Jao pa gdje je nestao? Jeste ga uspili naći? Nadam se da nećeš morati ponavljati.
Sortiraj odgovore
Najstariji