Cure dobro jutro 🥰
Nadam se da će vam tegobe proći sto prije, nemam neki pametan savjet osim ovih sto su cure već navele. Valjda prođe brzo da vam bude bolje 😘😘
Jutros u 7 sati odem u wc, krv, obilna, ugrusci, naravno pravo porodiliste, sa bebom je sve u redu, ostavili su me da lezim, krvarenje je i dalje obilno, ugrusci takodje, kad odem u wc hocu da se onesvestim inace sam dobro, uh, trebala sam ozbiljnije shvatiti placentu previu ali kao nije mi data ta dijagnoza, prava sam koza....
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Uff Beban, ajde bitno da ste oboje dobro. Nadam se da će se krvarenje brzo smiriti. Hoće te ostaviti na čuvanju trudnoće na odjelu?
Šaljem dobre vibre ❤️❤️❤️
Jutros u 7 sati odem u wc, krv, obilna, ugrusci, naravno pravo porodiliste, sa bebom je sve u redu, ostavili su me da lezim, krvarenje je i dalje obilno, ugrusci takodje, kad odem u wc hocu da se onesvestim inace sam dobro, uh, trebala sam ozbiljnije shvatiti placentu previu ali kao nije mi data ta dijagnoza, prava sam koza….
Drzi se ❤🙏🏻 vjerujem da ti je uzasno, ali vjeruj i miruj ❤ pomolit cu se za tebe i bebicu, sve ce bit dobro, mora!
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Malo je stalo, mislim ne puni se ulozak tom brzinom i nema vise ugrusaka, bebu osecam stalno, zadrzali su me na posmatranju, nadam se samo dok se ne smiri stanje, mada mi je jedino vazno da je beba dobro a drugo kako mora...
👩💼38 🤵♂️38
Bok!
Ja sam nova ovdje 👋🏻
Termin nam je 05.05.2023.
Sljedeci pregled nam je 25.11.2022.
Veselim se druzenju s vama 😊Dobrodosla ☺ jel vec znas i spol?
Ne jos, mozda na iducem pregledu 25.11. ☺
Beban nadam se da će se što prije sve smirit i da ćete obje biti dobro. Jesi li osjetila nešto prije krvarenja ili se samo pojavilo?
Marija1994 hvala :)
Evo pridruzujem se i listi prehlađenih trudnica. Nemam nikakav poseban savjet, ispirem nos s fiziološkom, kuham si čajeve i stavljam sterimar. Studentice nemoj se previse hvalit jer sam i ja mislila prije tjedan i pol kako su svi šmrkavi oko mene, a meni nis. Eee pa i mene je zahvatilo Srećom već je pri kraju.
Pozdrav novim Proljetnicama!
Nemam nikakve bolove, osecam se odlicno, placenta previa je uzrok, znacajno je slabije krvarenje, nadam se da ce uskoro prestati...
👩💼38 🤵♂️38
Nemam nikakve bolove, osecam se odlicno, placenta previa je uzrok, znacajno je slabije krvarenje, nadam se da ce uskoro prestati…
Sto su ti rekli, do kada ces bit u bolnici?
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Pozdrav svima ☺
Imam jedno pitanje...
Kako vi trudnice koje ste prvi puta trudne a nemate vec djece i ne radite vise provodite slobodno vrijeme?
Ja ga iskreno imam jako puno a sve moje prijateljice i muz vecinom rade ili jos idu na fax..pa nemaju toliko slobodnog vremena.
A velika je steta sta nepoznam niti jednu trudnicu pa da se druškamo..
Sortiraj odgovore
Najstariji