Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose.
    13. Studeni 2022. 09:13

Cure dobro jutro 🥰
    Nadam se da će vam tegobe proći sto prije, nemam neki pametan savjet osim ovih sto su cure već navele. Valjda prođe brzo da vam bude bolje 😘😘

Beban
    13. Studeni 2022. 10:04

Jutros u 7 sati odem u wc, krv, obilna, ugrusci, naravno pravo porodiliste, sa bebom je sve u redu, ostavili su me da lezim, krvarenje je i dalje obilno, ugrusci takodje, kad odem u wc hocu da se onesvestim inace sam dobro, uh, trebala sam ozbiljnije shvatiti placentu previu ali kao nije mi data ta dijagnoza, prava sam koza....

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Akane
    13. Studeni 2022. 11:37

Uff Beban, ajde bitno da ste oboje dobro. Nadam se da će se krvarenje brzo smiriti. Hoće te ostaviti na čuvanju trudnoće na odjelu? 
    Šaljem dobre vibre ❤️❤️❤️

• regica123
    13. Studeni 2022. 12:59

Beban

Jutros u 7 sati odem u wc, krv, obilna, ugrusci, naravno pravo porodiliste, sa bebom je sve u redu, ostavili su me da lezim, krvarenje je i dalje obilno, ugrusci takodje, kad odem u wc hocu da se onesvestim inace sam dobro, uh, trebala sam ozbiljnije shvatiti placentu previu ali kao nije mi data ta dijagnoza, prava sam koza….

Drzi se ❤🙏🏻 vjerujem da ti je uzasno, ali vjeruj i miruj ❤ pomolit cu se za tebe i bebicu, sve ce bit dobro, mora!

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

Beban
    13. Studeni 2022. 13:32

Malo je stalo, mislim ne puni se ulozak tom brzinom i nema vise ugrusaka, bebu osecam stalno, zadrzali su me na posmatranju, nadam se samo dok se ne smiri stanje, mada mi je jedino vazno da je beba dobro a drugo kako mora...

👩‍💼38 🤵‍♂️38

• katarina1410
    13. Studeni 2022. 15:10

regica123

katarina1410

Bok!
    Ja sam nova ovdje 👋🏻
    Termin nam je 05.05.2023.
    Sljedeci pregled nam je 25.11.2022.
    Veselim se druzenju s vama 😊
    Dobrodosla ☺ jel vec znas i spol?

Ne jos, mozda na iducem pregledu 25.11. ☺

MiniGirl
    13. Studeni 2022. 16:55

Beban nadam se da će se što prije sve smirit i da ćete obje biti dobro. Jesi li osjetila nešto prije krvarenja ili se samo pojavilo? 
    Marija1994 hvala :)
    Evo pridruzujem se i listi prehlađenih trudnica. Nemam nikakav poseban savjet, ispirem nos s fiziološkom, kuham si čajeve i stavljam sterimar. Studentice nemoj se previse hvalit jer sam i ja mislila prije tjedan i pol kako su svi šmrkavi oko mene, a meni nis. Eee pa i mene je zahvatilo Srećom već je pri kraju.
    Pozdrav novim Proljetnicama!

Beban
    13. Studeni 2022. 17:36

Nemam nikakve bolove, osecam se odlicno, placenta previa je uzrok, znacajno je slabije krvarenje, nadam se da ce uskoro prestati...

👩‍💼38 🤵‍♂️38

• regica123
    13. Studeni 2022. 19:01

Beban

Nemam nikakve bolove, osecam se odlicno, placenta previa je uzrok, znacajno je slabije krvarenje, nadam se da ce uskoro prestati…

Sto su ti rekli, do kada ces bit u bolnici?

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

• katarina1410
    13. Studeni 2022. 21:11

Pozdrav svima ☺
    Imam jedno pitanje...
    Kako vi trudnice koje ste prvi puta trudne a nemate vec djece i ne radite vise provodite slobodno vrijeme?
    Ja ga iskreno imam jako puno a sve moje prijateljice  i muz vecinom rade ili jos idu na fax..pa nemaju toliko slobodnog vremena.
    A velika je steta sta nepoznam niti jednu trudnicu pa da se druškamo..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.