Pozdrav svima ☺
Imam jedno pitanje…
Kako vi trudnice koje ste prvi puta trudne a nemate vec djece i ne radite vise provodite slobodno vrijeme?
Ja ga iskreno imam jako puno a sve moje prijateljice i muz vecinom rade ili jos idu na fax..pa nemaju toliko slobodnog vremena.
A velika je steta sta nepoznam niti jednu trudnicu pa da se druškamo..
Imamo grupu na wa pa ako zelis nam se pridruzi, u planu je da se i nadjemo uzivo - https://chat.whatsapp.com/FywOlNTbFunKLLUFfQEi12.
Isto sam na cuvanju trudnoce pa imam vremena dok muz ne dodje s posla. Inace volim spavati pa se i sada trudim naspavati svaki dan koliko mogu, rijetko kada sam prije 10h budna 🙈
Uzmem si svaki dan sat vremena za setnju dok je muz na poslu i to mi super dodje da budem aktivna ali i da ubijem vrijeme. Uz to, pokusavam otici pjesice u ducan kupiti sto mi treba za taj dan, kuham rucak i ostatak vremena gledam serije ili citam knjige/clanke o trudnoci i bebici.
Ako mi se da, odem i do nekog soping centra pa malo pogledam stvari za bebu ili za sebe.
Imam srecu da su mi sestra i 2 prijateljice na porodiljnom pa se i s njima nekad vidim preko dana.
Dok sam bila na strogom mirovanju nisam smjela nigdje pa sam vrijeme ubijala najvise uz serije ili filmove.
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Katarina prepoznala sam se u tvom postu pa da ti odgovorim. Kad sam prestala radit nisam znala sto bih prvih mjesec dana, a onda sam se usaltala u to da imam vise vremena. Upisala tango, vježbe za trudnice, obilazim i nadoknađujem sve kave i posjete, pratim ima li u gradu kakvih zanimljivih radionica, čitam, učim šivat, ukratko sve što sam željela u životu radit, a uz posao ne stižem.
Kako se približava Božić koji obožavam sad imam milijun planova vezano uz to sto inače ne stignem (izrada kolaca, torte, ukrasa, shopping, posjet svih mjesta gdje su lampice XD). Proučavam literaturu za bebe (trenutno čitam Sretna beba- netko ju je u grupi preporučio), gledam stvari za bebu. I koristim priliku da idem s mužem kad je slobodan na sve predstave, koncerte, događaje koji su nam zanimljivi. Nadam se da ćes naći neku inspiraciju. :)
Pozdrav svima ☺
Imam jedno pitanje…
Kako vi trudnice koje ste prvi puta trudne a nemate vec djece i ne radite vise provodite slobodno vrijeme?
Ja ga iskreno imam jako puno a sve moje prijateljice i muz vecinom rade ili jos idu na fax..pa nemaju toliko slobodnog vremena.
A velika je steta sta nepoznam niti jednu trudnicu pa da se druškamo..
Ajme znam kako ti je...jos je moj dragi na brodu i vecinu dana sam sama osim kad mi mama/sestra/svekrva ne svrate...jos od price s hematomima imam i strahove za vecim setnjama i to, tj nije mi toliki gust jer imam usadjen taj strah od prije (razumjet ce one koje su imale hematome i krvarenja u prvom tromjesecju).. tako da opet ispadne da sam vecinu dana kuci pred tv-om i ne znam kako si "ubit vrijeme" 😅 odem sad tu i tamo na kavu, ali opet nekako previse vrimena imam.. krenit cu radit uskoro opet pa cu mozda rjesit problem tog viska vremena, svakako ne planiram dugo radit pa moram smislit kako bolje iskoristit ovo vrijeme 😅 svi prijedlozi dobrodosli 😂
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Cure, vozite li vi u trudnoci? Mene nekako strah onog pojasa i naglog kocenja ili nesto, bas mi nije svejedno pa je i to razlog zasto sam vecinom doma, vise ne vozim
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Cure, vozite li vi u trudnoci? Mene nekako strah onog pojasa i naglog kocenja ili nesto, bas mi nije svejedno pa je i to razlog zasto sam vecinom doma, vise ne vozim
Vozim normalno, skoro svaki dan. Zapravo radim sve identicno kao i prije, jedino ne idem na treninge jer su mi jos uvijek zabranjeni i ne nosim tesko ali zivim jednako kao i prije.
Imas za kupiti pojas za trudnice koji je sigurniji zbog trbuha - https://www.besafe.hr/proizvod/pojas-za-trudnice/.
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Cure vidim da ste bile budne rano. Ja do 4 nisam mogla zaspati, a i kad zaspim cesto se budim jer mi je postalo tesko okretat se i namjestat s trbuhom.
Zato po danu ne mogu izdrzat budna i odspavam 2-3h 🙈
03/2023 N💕
Cure vidim da ste bile budne rano. Ja do 4 nisam mogla zaspati, a i kad zaspim cesto se budim jer mi je postalo tesko okretat se i namjestat s trbuhom.
Zato po danu ne mogu izdrzat budna i odspavam 2-3h 🙈
Od kad imam onaj jastuk za trudnice spavam ko beba🤗 jedink se cesto ustajem piskit po noci...kolko god spavala po danu obavezno malo ubijem oko, ne izdrzim do navecer 😅
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Mame i trudnice trebala bi pomoc. Ako mi moze netko opisati kako izgleda sluzni cep.
Mame i trudnice trebala bi pomoc. Ako mi moze netko opisati kako izgleda sluzni cep.
Draga Mila, sluzni čep ti izgleda poput želatine, može izgledati poput onoga što iskašlješ kad si dosta bolestan i imaš sekret u dišnim putevima ili kako djeca znaju imati kad im curi iz nosa jako, uglavnom kao gusti iscjedak kakav se zna javljati oko ovulacije. Prozirnkast, bjelkast ili lagano crvenkast, često je lagano prošaran kao žilicama krvi. Dosta je rastezljiv. Možeš i u google upisati sluzni čep i čak na nekoliko mjesta ima poslikano kako izgleda. Evo nadam se da sam ti barem malo dočarala kako izgleda
Tjedna tablica na stranici 114 ❤
➕ 24.10.2022.
❤️ 31.10.2022.
Mame i trudnice trebala bi pomoc. Ako mi moze netko opisati kako izgleda sluzni cep.Draga Mila, sluzni čep ti izgleda poput želatine, može izgledati poput onoga što iskašlješ kad si dosta bolestan i imaš sekret u dišnim putevima ili kako djeca znaju imati kad im curi iz nosa jako, uglavnom kao gusti iscjedak kakav se zna javljati oko ovulacije. Prozirnkast, bjelkast ili lagano crvenkast, često je lagano prošaran kao žilicama krvi. Dosta je rastezljiv. Možeš i u google upisati sluzni čep i čak na nekoliko mjesta ima poslikano kako izgleda.Evo nadam se da sam ti barem malo dočarala kako izgleda
Hvala na odgovoru. Malo sam uplasena upravo zbog takvog iscjetka, zuckaste boje. Tek sam 22tt.
Sortiraj odgovore
Najstariji