Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose.
    07. Listopad 2022. 12:34

Nina187

Rose.

Nina187

Rose.

Nina187

Rose.

Termin idućeg pregleda 🍀
    regica123- 07.10.
    kk1109- 10.10. / 4D uzv
    Beban- 12.10.
    Marija.1994- 13.10.
    Rose.- 17.10.
    kk1109- 18.10.
    bubamazzzza- 21.10.
    Curke dobro jutro ☕️🥐🥛🍪
    Kako se danas osjećate?
    Regicasretno danas na pregledu, javi nam se obavezno, držim fige 🤞🏻🍀
    Jutro! Dobro smo, a vi?Regica, sretno danas, javi nam se nakon pregleda
    Dobro je dobro, naspavali se, lijep je dan 🌞
    Jeste uzimali nešto trudničke odjeće?
    Pričali smo u početku u tome, a sad vjerujem da su svima počeli rasti trbuščići i da se polako spremate za nešto udobnije 🫣
    Super, da, čim je sunčeko odmah je sve nekako lakše. Ja imam sve iz prve trudnoće, sva sreća što sam sve spremila. Uglavnom je to nekoliko kratkih majica, nekoliko majica s 3/4 rukavima, troje traperice, sve iz H&M-a. Nosim i haljine koje su širi model. Kad se samo sjetim kolika ću biti
    Ma odlično onda, ti si spremna, h&m znači dobar 👌🏻 Morat ću baciti oko malo.
    Što se tiče kila i perioda u kom ćemo biti “najteže”, malo je zeznuto u zimi, slojevita roba, oblači se, svlači, proces je to 😅😅 još kad se udebljaš 25 kg, nije baš zabavno 😂
    Pa stvarno mogu reći da sam zadovoljna, jedino sam vidjela da cure komentiraju da je dosta poskupjela trudnička odjeća. Ma izdržati ćemo, sve ćemo više-manje biti doma kroz zimu, a za doma i nije toliko bitno, 2-3 tajice i široke majice

Vjerujem da je to istina jer je i dječja roba jako poskupila kod njih, neki dan smo baš bili u shopingu za klince, pa smo se dosta začudili cijenama. Kvalitetna je roba, ali baš da je normalno toliko nabiti cijene, mislim da ne, pogotovo dječje stvari koje oni prerastu relativno brzo. 

kk1109
    07. Listopad 2022. 13:41

Rose.

kk1109

BlairWaldorf

Rose.

Nina187

Rose.

Nina187

Rose.

Termin idućeg pregleda 🍀
    regica123- 07.10.
    kk1109- 10.10. / 4D uzv
    Beban- 12.10.
    Marija.1994- 13.10.
    Rose.- 17.10.
    kk1109- 18.10.
    bubamazzzza- 21.10.
    Curke dobro jutro ☕️🥐🥛🍪
    Kako se danas osjećate?
    Regicasretno danas na pregledu, javi nam se obavezno, držim fige 🤞🏻🍀
    Jutro! Dobro smo, a vi?Regica, sretno danas, javi nam se nakon pregleda
    Dobro je dobro, naspavali se, lijep je dan 🌞
    Jeste uzimali nešto trudničke odjeće?
    Pričali smo u početku u tome, a sad vjerujem da su svima počeli rasti trbuščići i da se polako spremate za nešto udobnije 🫣
    Super, da, čim je sunčeko odmah je sve nekako lakše. Ja imam sve iz prve trudnoće, sva sreća što sam sve spremila. Uglavnom je to nekoliko kratkih majica, nekoliko majica s 3/4 rukavima, troje traperice, sve iz H&M-a. Nosim i haljine koje su širi model. Kad se samo sjetim kolika ću biti
    Ma odlično onda, ti si spremna, h&m znači dobar 👌🏻 Morat ću baciti oko malo.
    Što se tiče kila i perioda u kom ćemo biti “najteže”, malo je zeznuto u zimi, slojevita roba, oblači se, svlači, proces je to 😅😅 još kad se udebljaš 25 kg, nije baš zabavno 😂
    Nije zabavno a niti zdravo nazalost 😑
    Cure sretno, ja se vraćam na "svoju" temu. 🥰
    Malo si zabrijala….
    Nisam ja nista prognozirala, procitaj ponovno sta sam napisala. Ono sta sam rekla je samo situacija moje brace koja su se prerano rodila i rekla da se nadam da je bebac oke.
    Da tolko rani porod moze izazvat probleme kod bebe je cinjenica, a ako je to tebe toliko iznerviralo zao mi je.
    Ne vrijedi objašnjavati, nemoj se uopće sekirati 😃Nego, evo i 4d još malo, jel se veseliš? Ide li partner s tobom?

Joooj jako se veselim, bas me zanimaa kak ce to izgledat i ocemo ga uspjet ulovit kak trebaa 😅😅
    Vec po netu gledam kakve su slikice u 20om tj i vidim da se liceko moze lijepo ulovit pa se tom nadam 
    Za sad idee, osim ako mu nesto ne iskrsne na poslu. Ja se nadam da nece, bilo bi mi zao da to propusti jer je uzbuden kolko i jaa🥰
    Kak si ti? Jel i vi planirate takav uzv? 

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

Rose.
    07. Listopad 2022. 13:53

Kk1109, Vjerujem da hoćete, ovisi kako se okrene i hoće li se sakrivati rukicama 🫣🫣 to mi je predivno. Nadam se da će vam biti lijepo 🥰🥰

Moj gin ima noviji uzv i u prijašnjim T mi je uključivao 4d, pa bi mi dao cd sa slikicama, muž do sada nije išao, teško mu je zbog posla pa onda ni ne planiramo. 
    Ovaj put se mislim dog s gin kad da dođem pa bih povela stariju curku (4,5g) , zadnji put prije niftija je bila samnom na običnom uzv i bila je odusevljena, njoj je to baš doživljaj, malo malo pa kaže da je sanjala da sam išla u bolnicu rodit bracu, stalno ljubi trbuh, mazi… 😀

Rose.
    07. Listopad 2022. 13:54

Sry na boldanju, nešto sam zbrkala 😅

Beban
    07. Listopad 2022. 16:59

Ja vise na Uz ne idem sama, uvek ide muz sa mnom, imam losa iskustva, mada ovaj put osecam bebu pa mi lepo zvuci sto ste vodili i stariju decu, mozda povedem i cerku, mada idem kod drzavnog ginekologa pa uz nije neki.
    Gde ste nasli hulahopke za trudnice?
    Sto se tice spremanja torbe, nocna mora mi je ostala od proslog puta kad mi je cerka pakovala brijac a mama na bensedinima trcala u apoteku... radije cu spremiti, a da ne malerisem kupicu i odelo za izlazak... ne zamerite, trudna sam vec dve godine i jedva cekam da uzmem u ruke bebicu, iako puno radim i pokusavam ne misliti previse vreme mi sporo prolazi, bas sam nestrpljiva

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

MiniGirl
    07. Listopad 2022. 17:24

Beban Ja sam uzela u Calzedoniji trudnicke najdeblje koje imaju s time da sam uzela broj veci nego koji mi po mjerama ide jer mi se onaj gornji dio cinio dosta cvrst. U svakom slucaju prije kupnje nek vam pokazu jer sam ja ocekivala da ce biti puno labavije u gornjem djelu. Drugdje za sad nisam naisla da imaju (osim povremeno u Lidlu, ali treba naletit na to)

Beban
    07. Listopad 2022. 19:07

Minigirl, jel' te stisnu? Uzela sam donji deo trenerke u Benetonu nije za trudnice ali je bas komotna, ne osetim je ali kako ide hladnije vreme trebace nesto ispod a imam i haljinica koje cu moci, nije mi nista problem dok stojim i radim ali kad sednem na pauzu ili da vozim sve me steze

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

• DaMa_21
    07. Listopad 2022. 19:19

I ja sam uzela u Calzedoniji ali tek nedavno pa nemam jos recenziju za njih.
    Ima ih i H&M online, asos, about you koliko sam vidjela do sad.

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

• regica123
    07. Listopad 2022. 19:26

Evo da se javim s pregleda ☺
    Bebac super napreduje, vec mase rukicama i nogicama pa sam bas sretna. Jos uvijek mirovanje zbog hematoma i bumpa (btw jel se jos ko susreo s tim?).
    Svakako sve ok, iduci pregledic 31.10.i sad mirujemo i strpljivo cekamo🥰

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

kk1109
    07. Listopad 2022. 20:25

Rose.

Kk1109, Vjerujem da hoćete, ovisi kako se okrene i hoće li se sakrivati rukicama 🫣🫣 to mi je predivno. Nadam se da će vam biti lijepo 🥰🥰

Moj gin ima noviji uzv i u prijašnjim T mi je uključivao 4d, pa bi mi dao cd sa slikicama, muž do sada nije išao, teško mu je zbog posla pa onda ni ne planiramo.
    Ovaj put se mislim dog s gin kad da dođem pa bih povela stariju curku (4,5g) , zadnji put prije niftija je bila samnom na običnom uzv i bila je odusevljena, njoj je to baš doživljaj, malo malo pa kaže da je sanjala da sam išla u bolnicu rodit bracu, stalno ljubi trbuh, mazi… 😀

A slatkoo🥰🥰🥰
    A nekak se vodit tim da je i njima to drago vidjet pa pokusavam kombinirat da i on moze. Na ove obicne ide uvijek, a sad kak sam kupila preko ponude dana na popustu nije bio veliki izbor termina i jbgg tak se poklopilo.
    Ljepotica malaaa, nek ide vidjet svog bracu kad mu se tolko veselii...bit ce to jakooo dobra seka ❤️❤️

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.