Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose.
    08. Listopad 2022. 06:43

Termin idućeg pregleda 🍀
    kk1109 - 10.10. / 4D uzv
    Studentica - 11.10.
    Beban - 12.10. 
    Marija.1994 - 13.10.
    Rose. - 17.10.
    kk1109 - 18.10.
    bubamazzzza - 21.10.
    Dama_21 - 26.10. 
    regica123 - 31.10.Dobro jutro curke ☕️🥐🥛🍪Regica super za bebicu 🙏🏼🙃 
    žao mi je što i dalje moraš mirovati, ali proći će i to. Sve za naše bebice. 
     Podsjeti me koliko si tjedana sad? 
    Nisam čula za bump, možda neka od cura zna o tome. Studentica, da da, ja sam pitala, ajde baš lijepo, moguće da je zbog težine, doduše ja sam svaku T započela sa 60kg na 173cm, pa sam tek u 21 TT ono baš počela osjećati bebice. Osim ove T, krenula sa 67, na zadnjem pregledu 64, vjerujem da sam se sad malo popravila kad vise nema 🤮😅😅 
    Inače jesi ti dobro? Jel imaš kakvih simptoma? Jel ti teško zbog fakulteta? 
    Jučer sam baš našla tajice “kožne”, izgledaju mi dobro, na stranici Mamin malček, stavljam link : http://www.maminmalcek.hr/trudnicke-tajice-leather . Kada stignu, javim dojmove. I preporuka za jastuk za spavanje, s obzirom da se već sad teže namjestiti po noći, stavljam jastuke između noću Itd😅  ne znam jesam li spominjala već, https://www.mali.andjeo.com.hr/product/jastuk-dojenje-premium/ . Imala ovaj u obe trudnoće, savršen. Ponovo ću ga naruciti jer sam ga proslijedila dalje. Velik je, msl 180 cm, i umotam se cijela u njega, preudobno😃

MiniGirl
    08. Listopad 2022. 09:29

Beban Danas cu ih nosit cijeli dan pa napisem recenzijuMalo cu skicnuti i tajice za koje ste stavljale linkove, dobro bi dosle.
    A spavanje kako koji dan. Nocas lose, probudila sam se s bolovima u kukovima i trtici i zasad se borim s random jastukom među koljenima, vidjet cemo dokle.
    Zelim vam svima lijep i miran dan s bebicama!

• regica123
    08. Listopad 2022. 12:05

MiniGirl

Beban Danas cu ih nosit cijeli dan pa napisem recenzijuMalo cu skicnuti i tajice za koje ste stavljale linkove, dobro bi dosle.
    A spavanje kako koji dan. Nocas lose, probudila sam se s bolovima u kukovima i trtici i zasad se borim s random jastukom među koljenima, vidjet cemo dokle.
    Zelim vam svima lijep i miran dan s bebicama!

A znala sam da nitko nije cuo jer je izuzetno izuzetno rijetko i onda je premalo istrazivanja i podataka zato sam nekako zabrinuta..to vam izgleda ko male kvrge u gestacijskoj vrecici i navodno povecava sansu za spontani pobacaj skoro duplo zato sam se pripala, al ginekologica me smirila i rekla da je najbitnije da se beba razvija i ako joj to do sad nije smetako da ne bi trebalo ni posli, pogotovo kad naraste jos veca pa to bude zanemarivo s obzirom na nju...ugl jos ova 3 tj su rizicna i onda se ti chorionic bumps mogu zanemarit.
    Evo danas sam 9+4, jos 2ipo tj do relativno mirnog sna 🙏🏻, a sad Duphaston i zestoko cuvanje
    Iduci pregled 31.10.

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

• regica123
    08. Listopad 2022. 12:06

Slucajno sam klikla ono "citiraj" MiniGirl 😁

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

Beban
    08. Listopad 2022. 20:11

Mini Girl, kako su se pokazale hulahopke? Koji br si uzela? 

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

MiniGirl
    08. Listopad 2022. 21:42

Beban

Mini Girl, kako su se pokazale hulahopke? Koji br si uzela?

Uzela sam L i zadovoljna sam. Prezivjele su cijeli dan stajanja, sjedenja kao i obiteljski rucak . Nisam osjetila ni u jednom trenutku da me stiscu. Ne znam bas hoce li mi odgovarati u visokim tjednima i mislim da je bila dobra odluka uzet broj veci nego sto bi mi po mjerama isao ( visoka sam 160cm, 63kg u trenutku kupnje).

• s12345
    08. Listopad 2022. 22:37

Hej poz, trebam pomoc.. napravila sam test za trudnoću(clearblue) jer mi kasni 11 dana.. medjutim pise da se nakon 3 min ocitava rezultat ili u prvih 10 min.. kako sam kasnila na posao sacekala sam samo 3min vidjela da nema nista stavila sastrane i otisla.. iduci dan sam se tek vratila kući i vidim da je tanka crtica u prozorcicu.. jel moguce da se ocitalo kada sam otisla u roku tih 10 min?
    I sta mislite o firstsign testu.. clearblue vise nisu imali pa sam uzela ovaj, zanimaju me iskustva

aider28
    09. Listopad 2022. 07:55

Dugo se nisam tu javljala! 
    Pa da javimo da čekamo curicu, dolazi nam Lejlica 💝 Slijedeći pregled 03.11. 🥰 

6+0 srce kuca ❤️

• honeyhoney
    09. Listopad 2022. 08:28

Curke, vidjela sam na nekim stranicama "waistband extender" kao bolju verziju "gumice za hlače".Jel itko to isprobavao i kak vam je bilo? 

Termin 6.4.2023.
    ZG
    Druga beba <3

• s12345
    09. Listopad 2022. 09:19

bubamazzzza

s12345

Hej poz, trebam pomoc.. napravila sam test za trudnoću(clearblue) jer mi kasni 11 dana.. medjutim pise da se nakon 3 min ocitava rezultat ili u prvih 10 min.. kako sam kasnila na posao sacekala sam samo 3min vidjela da nema nista stavila sastrane i otisla.. iduci dan sam se tek vratila kući i vidim da je tanka crtica u prozorcicu.. jel moguce da se ocitalo kada sam otisla u roku tih 10 min?
    I sta mislite o firstsign testu.. clearblue vise nisu imali pa sam uzela ovaj, zanimaju me iskustva
    Nakon 11 dana kasnjenja trebao bi pokazat trudnocu bez obzira na marku. S obzirom da ste lose/brzinski ocitali test,ponovite ga. Sretno :)

Napravila sada firstsign i nista ne pokazuje... Ne znam sto se dogada

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.