Ja pijem Dietpharm Prenatal, otprilike 2 mjeseca. Na hitnoj su mi rekli da uzmem folacin, ali u ovom prenatalu ima ista količina folne plus razni vitamini. Baš sam sad bila u ljekarni i rekla mi je ženska da mi je s obzirom na istu količinu folne bolji Prenatal.
Dobrodošla Aloy! I da sve prođe školski. 😊
Kako ste mi sa simptomima? Ja sam već dva dana bez ijednog osim otečene i bolne cicke. 🤭
6+0 srce kuca ❤️
Pozdrav cure, moze mi netko pomoc? U 6tj sam trudnoce i dobila sam gljivicnu infekciju, od ginekologa sam dobila terapiju Klotrimazola preko emaila bez pregleda, koji se ne preporucuje u prvom tromjesecju nego u drugom i trecem, citam druga iskustva i drugim zenama je uvijek prepisan Geonistin koji su koristile cijelu trudnocu.. procitala sam da je Acidosalus prirodan i moze se korisiti cijelu trudnocu, ide bez repecta... nisam pametna da li da krenem sa Klotrimazolom.. ima netko iskustva? Hvala 🤗
Pokusavamo od 10/19 prvo 👶
Petrova 10/2020
👩💼 24, hormoni ✅ brisevi ✅ papa ✅
❌Sono hsg 15.07.21 - obostrano otezano, osteceni jajovodi, IVF postupak
🧔29, normozoospermia✅
IVF 11/2021 ❌ Covid 19
IVF 6/2022
Stimulirani, 06.06 Gonal 225, 10.06 Cetrotide, 13.06 Ovitrelle
15.06 punkcija, 5 oocita, nema❄️
20.06 ET, vracene 2
26.06 ➕, 27.06 ➕
29.06, 9dnt, 102.46 🍀 02.07, 12dnt, 361.22 🍀
21.07 6tj+6 ❤️
7.10 17+6 🐞❤️
15.03 💙Dečko💙
Mishica, ja jos nemam uopce nikakvih simptoma tako da razumijem brigu ali navodno je to normalno. Evo moja prijateljica ima 2 djece i u obje trudnoce nije imala ni jedan simptom.
Maki, jos radim, ali plan mi je otvoriti komplikacije najkasnije u 10. mjesecu ako bude sve ok. Radim cesto prekovremeno, dosta je stresno, a zelim biti opustena u ovom periodu.
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Curke mene zanima radite li vi, do kad mislite raditi i ima li netko da planira otvoriti komplikacije?
Radim ali od doma i stvarno imam najbolju seficu koja me vec sad maksimalno rasteretila.
Komplikacine sam mislila otvorit, al financijski mi bas ne odgovara. Pola svoje place bi dobila i tesko da bi sve troskove mogla pokrit, al eto ako nedaj boze bude potrebno nekako cemo se morat snac
Ovako si vise zaokupim glavu da ne razmisljam o kojekakvim glupostima pa mi cak i pase odradit :)
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Ja sam taman prije nego što sam saznala da sam trudna ostala bez posla. Otišla sa odličnog posla na drugi, jer mi je kao bliže na kraju izvukla deblji kraj.
A mogla sam sad isto raditi od doma do kraja.
Tako da sam doma, svakako mi je visokorizična pa ni ne mogu raditi, ali bude se već sve nekako...
6+0 srce kuca ❤️
Ja sam taman prije nego što sam saznala da sam trudna ostala bez posla. Otišla sa odličnog posla na drugi, jer mi je kao bliže na kraju izvukla deblji kraj.
A mogla sam sad isto raditi od doma do kraja.
Tako da sam doma, svakako mi je visokorizična pa ni ne mogu raditi, ali bude se već sve nekako…
Nego sto… kad se najmanje nadaš se riješe stvari, samo neka bebač bude dobro i sve će biti dobro😘
💗💙💙
Pozdrav svimaušla sam u 10tt, zapravo već neko vrijeme nemam simptome poput mučnina i bolnih grudi. Da li je kojoj tako bilo, a da je sve bilo u redu? Na pregledu se čulo srčeko, umornija jesam nego inače, ali me ništa drugo ne muči pa se baš brinem
Budi zahvalna da te ništa drugo ne muči i uživaj u T , čestitke 🥰🥰 oko mene jako puno trudnica nije imalo nikakvih simptoma osim umora, nebi ni rekle da su T , zato uživaj😘
💗💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji