Na zimskim bebama se rodio Ivan u 30tt, dobro su oboje, mali je 1.400kg pa je u inkubatoru, ovo im je druga bebica, stvarno treba na vreme pripremiti bar stvari za porodiliste, sreca imala je torbu na pola spremnuNajbolje pripremiti torbu odmah čim ugledaš plusić😋
Mama je rekla da je Ivan dobro hvala bogu nema potrebe za ovakvim analizama post iznad 😑
Kk1109 sigurno nije analizirala niti mislila ništa loše, napisala je iskustvo svojih bližnjih, treba biti realan i ne pakirati sve u celofan i mašnicu.
A što se tiče prvog dijela posta, smatram da nema potrebe za sarkazmom.
po mom mišljenju, torba je najmanji problem, sve se to da riješiti.
svu opremu , torbu, stvari, sve se to da kupiti, i nece nikom nista faliti ne bude li to sve spremno čim je beba vani.
Naravno, svi mi težimo i pripremamo se da to sve bude spremno, to je normalna stvar, al ne treba se puno takvim stvarima opterećivati, to su stvarno male stvari naspram toga kad čuješ ovako neke price iz realnog života.Bitno da bebice budu dobro i da i porod i mame i sve prođe u redu. Za sve ostalo lako.Ajde drago mi je da si me ti shvatila. Meni ne srce ko kica kad cujem da je bebica dobro, al moramo svi bit svkesni da su to stvarno opasni tjedni 🤷♀️
Zao mi je ako je nekog post naljutio ili uvrijedioPa kad ko babe na drugoj temi pričate o nečijoj situaciji uzimajući negativan primjer kao da ste doktorice pa nesto tvrdite sa sigurnošću 🤷 već malenom prognozirate mozebitnu budućnost sa dlascima na Goljak…. a jeste me iznervirale. Ja recimo znam 2 totalno suprotna primjera kao i loš gdje je dijete rodeno terminski. Malo pripazite sto pišete.
Nitko ne tvrdi niti prognozira budućnost nego se naveo primjer iz okoline.
No nebitno, vidim da ne vrijedi objašnjavati, svako pročita nešto i tumači si onako kako želi 😉
Termin idućeg pregleda 🍀
regica123- 07.10.
kk1109- 10.10. / 4D uzv
Beban- 12.10.
Marija.1994- 13.10.
Rose.- 17.10.
kk1109- 18.10.
bubamazzzza- 21.10.
Curke dobro jutro ☕️🥐🥛🍪
Kako se danas osjećate?
Regicasretno danas na pregledu, javi nam se obavezno, držim fige 🤞🏻🍀Jutro! Dobro smo, a vi?Regica, sretno danas, javi nam se nakon pregledaDobro je dobro, naspavali se, lijep je dan 🌞
Jeste uzimali nešto trudničke odjeće?
Pričali smo u početku u tome, a sad vjerujem da su svima počeli rasti trbuščići i da se polako spremate za nešto udobnije 🫣Super, da, čim je sunčeko odmah je sve nekako lakše. Ja imam sve iz prve trudnoće, sva sreća što sam sve spremila. Uglavnom je to nekoliko kratkih majica, nekoliko majica s 3/4 rukavima, troje traperice, sve iz H&M-a. Nosim i haljine koje su širi model. Kad se samo sjetim kolika ću biti
Ma odlično onda, ti si spremna, h&m znači dobar 👌🏻 Morat ću baciti oko malo.
Što se tiče kila i perioda u kom ćemo biti “najteže”, malo je zeznuto u zimi, slojevita roba, oblači se, svlači, proces je to 😅😅 još kad se udebljaš 25 kg, nije baš zabavno 😂
Termin idućeg pregleda 🍀
regica123- 07.10.
kk1109- 10.10. / 4D uzv
Beban- 12.10.
Marija.1994- 13.10.
Rose.- 17.10.
kk1109- 18.10.
bubamazzzza- 21.10.
Curke dobro jutro ☕️🥐🥛🍪
Kako se danas osjećate?
Regicasretno danas na pregledu, javi nam se obavezno, držim fige 🤞🏻🍀Jutro! Dobro smo, a vi?Regica, sretno danas, javi nam se nakon pregledaDobro je dobro, naspavali se, lijep je dan 🌞
Pričali smo u početku u tome, a sad vjerujem da su svima počeli rasti trbuščići i da se polako spremate za nešto udobnije 🫣Super, da, čim je sunčeko odmah je sve nekako lakše. Ja imam sve iz prve trudnoće, sva sreća što sam sve spremila. Uglavnom je to nekoliko kratkih majica, nekoliko majica s 3/4 rukavima, troje traperice, sve iz H&M-a. Nosim i haljine koje su širi model. Kad se samo sjetim kolika ću bitiMa odlično onda, ti si spremna, h&m znači dobar 👌🏻 Morat ću baciti oko malo.
Što se tiče kila i perioda u kom ćemo biti “najteže”, malo je zeznuto u zimi, slojevita roba, oblači se, svlači, proces je to 😅😅 još kad se udebljaš 25 kg, nije baš zabavno 😂
Nije zabavno a niti zdravo nazalost 😑
Cure sretno, ja se vraćam na "svoju" temu. 🥰
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Termin idućeg pregleda 🍀
regica123- 07.10.
kk1109- 10.10. / 4D uzv
Beban- 12.10.
Marija.1994- 13.10.
Rose.- 17.10.
kk1109- 18.10.
bubamazzzza- 21.10.
Curke dobro jutro ☕️🥐🥛🍪
Kako se danas osjećate?
Pričali smo u početku u tome, a sad vjerujem da su svima počeli rasti trbuščići i da se polako spremate za nešto udobnije 🫣Super, da, čim je sunčeko odmah je sve nekako lakše. Ja imam sve iz prve trudnoće, sva sreća što sam sve spremila. Uglavnom je to nekoliko kratkih majica, nekoliko majica s 3/4 rukavima, troje traperice, sve iz H&M-a. Nosim i haljine koje su širi model. Kad se samo sjetim kolika ću bitiMa odlično onda, ti si spremna, h&m znači dobar 👌🏻 Morat ću baciti oko malo.
Što se tiče kila i perioda u kom ćemo biti “najteže”, malo je zeznuto u zimi, slojevita roba, oblači se, svlači, proces je to 😅😅 još kad se udebljaš 25 kg, nije baš zabavno 😂Nije zabavno a niti zdravo nazalost 😑
Malo si zabrijala....
Nisam ja nista prognozirala, procitaj ponovno sta sam napisala. Ono sta sam rekla je samo situacija moje brace koja su se prerano rodila i rekla da se nadam da je bebac oke.
Da tolko rani porod moze izazvat probleme kod bebe je cinjenica, a ako je to tebe toliko iznerviralo zao mi je.
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Termin idućeg pregleda 🍀
regica123- 07.10.
kk1109- 10.10. / 4D uzv
Beban- 12.10.
Marija.1994- 13.10.
Rose.- 17.10.
kk1109- 18.10.
bubamazzzza- 21.10.
Curke dobro jutro ☕️🥐🥛🍪
Kako se danas osjećate?
Pa stvarno mogu reći da sam zadovoljna, jedino sam vidjela da cure komentiraju da je dosta poskupjela trudnička odjeća. Ma izdržati ćemo, sve ćemo više-manje biti doma kroz zimu, a za doma i nije toliko bitno, 2-3 tajice i široke majice
Ja sam jucer isla kupiti sire haljine. Na kraju sam nasla 4 divne u Amadeusu. I uzela sam hulahopke za trudnice. Nekako se nadam da kad budem u najdebljem stadiju da cu moci proci samo s haljinama bez trudnickih hlaca. Ili se zavaram?
Termin idućeg pregleda 🍀
regica123- 07.10.
kk1109- 10.10. / 4D uzv
Beban- 12.10.
Marija.1994- 13.10.
Rose.- 17.10.
kk1109- 18.10.
bubamazzzza- 21.10.
Curke dobro jutro ☕️🥐🥛🍪
Kako se danas osjećate?
Što se tiče kila i perioda u kom ćemo biti “najteže”, malo je zeznuto u zimi, slojevita roba, oblači se, svlači, proces je to 😅😅 još kad se udebljaš 25 kg, nije baš zabavno 😂Nije zabavno a niti zdravo nazalost 😑
U mom slučaju, jedeš po ps-u, normalno, čak i manje nego što bi trebala, ali ti se jednostavno sva voda skuplja i sva si otečena, na takve stvari i slične jednostavno ne možeš utjecati 😉
Termin idućeg pregleda 🍀
regica123- 07.10.
kk1109- 10.10. / 4D uzv
Beban- 12.10.
Marija.1994- 13.10.
Rose.- 17.10.
kk1109- 18.10.
bubamazzzza- 21.10.
Curke dobro jutro ☕️🥐🥛🍪
Kako se danas osjećate?
Cure sretno, ja se vraćam na "svoju" temu. 🥰Malo si zabrijala….
Nisam ja nista prognozirala, procitaj ponovno sta sam napisala. Ono sta sam rekla je samo situacija moje brace koja su se prerano rodila i rekla da se nadam da je bebac oke.
Da tolko rani porod moze izazvat probleme kod bebe je cinjenica, a ako je to tebe toliko iznerviralo zao mi je.
Ne vrijedi objašnjavati, nemoj se uopće sekirati 😃 Nego, evo i 4d još malo, jel se veseliš? Ide li partner s tobom?
Prosli put sam rodila u 1. mj, usemila sam se u kombinacije s koznim tajicama,hulahopkama, haljininama,sirim kosuljama i demperima. Sve sam nosila i kasnije. U tridnoci usko,nakon nje oversize 🤣 sad sam narucila sa zalanda nekoliko pletenih haljina bas za trudnice javim recenzije kad stignu. 😅
Tip top, E bravo za kožne tajice, ako koja naiđe na neke dobre javite. Gledala sam ih baš na asosu, ali nisu me baš impresionirale recenzije.
Obavezno javi 😀
Ja sam jucer isla kupiti sire haljine. Na kraju sam nasla 4 divne u Amadeusu. I uzela sam hulahopke za trudnice. Nekako se nadam da kad budem u najdebljem stadiju da cu moci proci samo s haljinama bez trudnickih hlaca. Ili se zavaram?
Može naravno i bez hlača, dapače, ugodno će ti bit sigurno.
to sam ja spominjala jer volim traperice pa sam zato u potrazi 😃
Sortiraj odgovore
Najstariji