Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • DaMa_21
    06. Listopad 2022. 10:38

Cure s posteljicom straga, kad ste prvi put osjetile bebu? Ja jos nista ne osjecam 😔

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

• Bebanomoje
    06. Listopad 2022. 11:05

DaMa_21

Cure s posteljicom straga, kad ste prvi put osjetile bebu? Ja jos nista ne osjecam 😔

Tebi je ovo prva trudnoća koliko kužim pa je još stvarno rano da osjetis.  Ja sam u prvoj osjetila tek sa 18 tj.
    Budeš i ti ubrzo 😉

kk1109
    06. Listopad 2022. 13:34

DaMa_21

Pa ja sam u ovoj trudnoci dosta rano, tak oko 16 tt...al to ti je svakom drugacije. Ako je prva trudnoca onda jos ni ne skuzis da je to beba. Ne brini see, uskoro ce.ti tvoja neba pocet udarat 🥰

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

kk1109
    06. Listopad 2022. 13:46

Marija.1994

Hej cure da pitam nesto. Mene su prestale grudi boljet na dodir jel to ok s obzirom da su osjetljive inace u trudnoci? Malo jesu narasle od pocetka, ali ne previse.

Potpuno normalno. Sutra ili za koji dan opet ce pocet boljet...ista stvar je i kod mene :) 

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙

• regica123
    06. Listopad 2022. 15:46

bubamazzzza

Tu sam,iz Splita (skoro). Vodim trudnocu kod dr Sparca i planiram rodit u St,kao i prvih dvoje.
    Ja sam danas tocno 18tt po zm ,napomenit cu opet po uvz koji dan vise,😅. Osjecam bebicu,cak i konkretnije od leptirica u zadnje vrijeme. Naravno,na dane😆

I ja sam u Sparca, tj poliklinici Sparac, ali me ne vodi bas on nego doktorica Zanic... Jel tebe vodi bas on ili? Ne znam jesam li falila sta nisam trazila bas njega.

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

• regica123
    06. Listopad 2022. 18:15

bubamazzzza

regica123

bubamazzzza

Tu sam,iz Splita (skoro). Vodim trudnocu kod dr Sparca i planiram rodit u St,kao i prvih dvoje.
    Ja sam danas tocno 18tt po zm ,napomenit cu opet po uvz koji dan vise,😅. Osjecam bebicu,cak i konkretnije od leptirica u zadnje vrijeme. Naravno,na dane😆
    I ja sam u Sparca, tj poliklinici Sparac, ali me ne vodi bas on nego doktorica Zanic… Jel tebe vodi bas on ili? Ne znam jesam li falila sta nisam trazila bas njega.
    Nisi falila ,dr. Zanic je savsena! Prosle trudnoce sam vodila kod njega,ovu sam kod nje jer je on bio na go i toliko mi se svidila da sam nastavila biti njen pacijent. Imala sam par krvarenja i hitnih situacija ,isla sam i kod doktora nekoliko puta,ako nebi bila njena smjena. Preporuke za svakoga u poliklinici Sparac. Jedino lose iskustvo sam imala s dr. Nerom Marinovicem,no on vise ni ne radi kod njih.

Znaci kod iste smo doktorice? Wow ☺ Malo mi je lakse. Nekako nitko kome sam rekla nije cuo za nju pa sam bila malo skepticna. 

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

Beban
    06. Listopad 2022. 20:04

Na zimskim bebama se rodio Ivan u 30tt, dobro su oboje, mali je 1.400kg pa je u inkubatoru, ovo im je druga bebica, stvarno treba na vreme pripremiti bar stvari za porodiliste, sreca imala je torbu na pola spremnu

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

kk1109
    07. Listopad 2022. 00:00

Beban

Na zimskim bebama se rodio Ivan u 30tt, dobro su oboje, mali je 1.400kg pa je u inkubatoru, ovo im je druga bebica, stvarno treba na vreme pripremiti bar stvari za porodiliste, sreca imala je torbu na pola spremnu

Uhh to je bas rano 😳
    Stvarno se nadam da ce malicki proc bez posljedica i da ce odlicno napredovat. Znam da su moji burazi rodeni u 32tj sa 2 kg, pa su imali 3 stupanj krvarenja u mozgu, proveli mj i pol u inkubatoru i onda konstantne vjezbice na Goljaku u privatno da bi se sredile posljedice tolko ranog poroda.
    Drzimo fige malickom 🥰🤞

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙

BlairWaldorf
    07. Listopad 2022. 00:51

Beban

Najbolje pripremiti torbu odmah čim ugledaš plusić😋
    Mama je rekla da je Ivan dobro hvala bogu nema potrebe za ovakvim analizama post iznad 😑

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Rose.
    07. Listopad 2022. 08:16

BlairWaldorf

Beban

Najbolje pripremiti torbu odmah čim ugledaš plusić😋
    Mama je rekla da je Ivan dobro hvala bogu nema potrebe za ovakvim analizama post iznad 😑

Kk1109 sigurno nije analizirala niti mislila ništa loše, napisala je iskustvo svojih bližnjih, treba biti realan i ne pakirati sve u celofan i mašnicu. 
    A što se tiče prvog dijela posta, smatram da nema potrebe za sarkazmom. 
    po mom mišljenju, torba je najmanji problem, sve se to da riješiti. 
    svu opremu , torbu, stvari, sve se to da kupiti, i nece nikom nista faliti ne bude li to sve spremno čim je beba vani. 
    Naravno, svi mi težimo i pripremamo se da to sve bude spremno,  to je normalna stvar, al ne treba se puno takvim stvarima opterećivati, to su stvarno male stvari naspram toga kad čuješ ovako neke price iz realnog života. Bitno da bebice budu dobro i da i porod i mame i sve prođe u redu. Za sve ostalo lako. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.