Termin idućeg pregleda 🍀
regica123 - 07.10.
kk1109 - 10.10. / 4D uzv
Beban - 12.10.
Marija.1994 - 13.10.
Rose. - 17.10.
kk1109 - 18.10.
bubamazzzza - 21.10.
Curke dobro jutro ☕️🥐🥛🍪
Kako se danas osjećate?
Regica sretno danas na pregledu, javi nam se obavezno, držim fige 🤞🏻🍀
Na zimskim bebama se rodio Ivan u 30tt, dobro su oboje, mali je 1.400kg pa je u inkubatoru, ovo im je druga bebica, stvarno treba na vreme pripremiti bar stvari za porodiliste, sreca imala je torbu na pola spremnuNajbolje pripremiti torbu odmah čim ugledaš plusić😋
Mama je rekla da je Ivan dobro hvala bogu nema potrebe za ovakvim analizama post iznad 😑
Kk1109 sigurno nije analizirala niti mislila ništa loše, napisala je iskustvo svojih bližnjih, treba biti realan i ne pakirati sve u celofan i mašnicu.
A što se tiče prvog dijela posta, smatram da nema potrebe za sarkazmom.
po mom mišljenju, torba je najmanji problem, sve se to da riješiti.
svu opremu , torbu, stvari, sve se to da kupiti, i nece nikom nista faliti ne bude li to sve spremno čim je beba vani.
Naravno, svi mi težimo i pripremamo se da to sve bude spremno, to je normalna stvar, al ne treba se puno takvim stvarima opterećivati, to su stvarno male stvari naspram toga kad čuješ ovako neke price iz realnog života.Bitno da bebice budu dobro i da i porod i mame i sve prođe u redu. Za sve ostalo lako.
Ajde drago mi je da si me ti shvatila. Meni ne srce ko kica kad cujem da je bebica dobro, al moramo svi bit svkesni da su to stvarno opasni tjedni 🤷♀️
Zao mi je ako je nekog post naljutio ili uvrijedio
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Termin idućeg pregleda 🍀
regica123- 07.10.
kk1109- 10.10. / 4D uzv
Beban- 12.10.
Marija.1994- 13.10.
Rose.- 17.10.
kk1109- 18.10.
bubamazzzza- 21.10.
Curke dobro jutro ☕️🥐🥛🍪
Kako se danas osjećate?
Regicasretno danas na pregledu, javi nam se obavezno, držim fige 🤞🏻🍀
Jutro! Dobro smo, a vi? Regica, sretno danas, javi nam se nakon pregleda
Termin idućeg pregleda 🍀
regica123- 07.10.
kk1109- 10.10. / 4D uzv
Beban- 12.10.
Marija.1994- 13.10.
Rose.- 17.10.
kk1109- 18.10.
bubamazzzza- 21.10.
Curke dobro jutro ☕️🥐🥛🍪
Kako se danas osjećate?
Regicasretno danas na pregledu, javi nam se obavezno, držim fige 🤞🏻🍀Jutro! Dobro smo, a vi?Regica, sretno danas, javi nam se nakon pregleda
Dobro je dobro, naspavali se, lijep je dan 🌞
Jeste uzimali nešto trudničke odjeće?
Pričali smo u početku u tome, a sad vjerujem da su svima počeli rasti trbuščići i da se polako spremate za nešto udobnije 🫣
Termin idućeg pregleda 🍀
regica123- 07.10.
kk1109- 10.10. / 4D uzv
Beban- 12.10.
Marija.1994- 13.10.
Rose.- 17.10.
kk1109- 18.10.
bubamazzzza- 21.10.
Curke dobro jutro ☕️🥐🥛🍪
Kako se danas osjećate?
Regicasretno danas na pregledu, javi nam se obavezno, držim fige 🤞🏻🍀Jutro! Dobro smo, a vi?Regica, sretno danas, javi nam se nakon pregledaDobro je dobro, naspavali se, lijep je dan 🌞
Pričali smo u početku u tome, a sad vjerujem da su svima počeli rasti trbuščići i da se polako spremate za nešto udobnije 🫣
Super, da, čim je sunčeko odmah je sve nekako lakše. Ja imam sve iz prve trudnoće, sva sreća što sam sve spremila. Uglavnom je to nekoliko kratkih majica, nekoliko majica s 3/4 rukavima, troje traperice, sve iz H&M-a. Nosim i haljine koje su širi model. Kad se samo sjetim kolika ću biti
Termin idućeg pregleda 🍀
regica123- 07.10.
kk1109- 10.10. / 4D uzv
Beban- 12.10.
Marija.1994- 13.10.
Rose.- 17.10.
kk1109- 18.10.
bubamazzzza- 21.10.
Curke dobro jutro ☕️🥐🥛🍪
Kako se danas osjećate?
Regicasretno danas na pregledu, javi nam se obavezno, držim fige 🤞🏻🍀
Jutro, mozes mene dodati na listu? 26.10. iduci pregled :)
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Termin idućeg pregleda 🍀
regica123- 07.10.
kk1109- 10.10. / 4D uzv
Beban- 12.10.
Marija.1994- 13.10.
Rose.- 17.10.
kk1109- 18.10.
bubamazzzza- 21.10.
Curke dobro jutro ☕️🥐🥛🍪
Kako se danas osjećate?
Regicasretno danas na pregledu, javi nam se obavezno, držim fige 🤞🏻🍀Jutro! Dobro smo, a vi?Regica, sretno danas, javi nam se nakon pregledaDobro je dobro, naspavali se, lijep je dan 🌞
Jos nisam uzimala nista trudnicko iako ne stanem u ni jedne hlace 🙈
Uzela sam jedne hlace na gumicu koje nisu trudnicke ali se dovoljno rastegnu da su mi udobne, ali sam vecinom u haljinama i to mi je plan za dalje. Vecina haljina su doboljno rastezljive da ih mogu nositi u trudnoci i planiram kupiti jos haljina koje su rastezljive tako da ih mogu nositi u trudnoci ali i nakon trudnoce 😊
Razmisljam o kupnji traper tregerica koje se mogu prilagodjavat velicini trbuha jer su mi preslatke 🙈
Jedino sto sam kupila bas za trudnice su najlonke.
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Na zimskim bebama se rodio Ivan u 30tt, dobro su oboje, mali je 1.400kg pa je u inkubatoru, ovo im je druga bebica, stvarno treba na vreme pripremiti bar stvari za porodiliste, sreca imala je torbu na pola spremnuNajbolje pripremiti torbu odmah čim ugledaš plusić😋
Mama je rekla da je Ivan dobro hvala bogu nema potrebe za ovakvim analizama post iznad 😑
Kk1109 sigurno nije analizirala niti mislila ništa loše, napisala je iskustvo svojih bližnjih, treba biti realan i ne pakirati sve u celofan i mašnicu.
A što se tiče prvog dijela posta, smatram da nema potrebe za sarkazmom.
po mom mišljenju, torba je najmanji problem, sve se to da riješiti.
svu opremu , torbu, stvari, sve se to da kupiti, i nece nikom nista faliti ne bude li to sve spremno čim je beba vani.
Naravno, svi mi težimo i pripremamo se da to sve bude spremno, to je normalna stvar, al ne treba se puno takvim stvarima opterećivati, to su stvarno male stvari naspram toga kad čuješ ovako neke price iz realnog života.Bitno da bebice budu dobro i da i porod i mame i sve prođe u redu. Za sve ostalo lako.Ajde drago mi je da si me ti shvatila. Meni ne srce ko kica kad cujem da je bebica dobro, al moramo svi bit svkesni da su to stvarno opasni tjedni 🤷♀️
Zao mi je ako je nekog post naljutio ili uvrijedio
Pa kad ko babe na drugoj temi pričate o nečijoj situaciji uzimajući negativan primjer kao da ste doktorice pa nesto tvrdite sa sigurnošću 🤷 već malenom prognozirate mozebitnu budućnost sa dlascima na Goljak.... a jeste me iznervirale. Ja recimo znam 2 totalno suprotna primjera kao i loš gdje je dijete rodeno terminski. Malo pripazite sto pišete.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Termin idućeg pregleda 🍀
regica123 - 07.10.
kk1109 - 10.10. / 4D uzv
Beban - 12.10.
Marija.1994 - 13.10.
Rose. - 17.10.
kk1109 - 18.10.
bubamazzzza - 21.10.
Dama_21 - 26.10.
Termin idućeg pregleda 🍀
regica123- 07.10.
kk1109- 10.10. / 4D uzv
Beban- 12.10.
Marija.1994- 13.10.
Rose.- 17.10.
kk1109- 18.10.
bubamazzzza- 21.10.
Curke dobro jutro ☕️🥐🥛🍪
Kako se danas osjećate?
Pričali smo u početku u tome, a sad vjerujem da su svima počeli rasti trbuščići i da se polako spremate za nešto udobnije 🫣Jos nisam uzimala nista trudnicko iako ne stanem u ni jedne hlace 🙈
Uzela sam jedne hlace na gumicu koje nisu trudnicke ali se dovoljno rastegnu da su mi udobne, ali sam vecinom u haljinama i to mi je plan za dalje. Vecina haljina su doboljno rastezljive da ih mogu nositi u trudnoci i planiram kupiti jos haljina koje su rastezljive tako da ih mogu nositi u trudnoci ali i nakon trudnoce 😊
Razmisljam o kupnji traper tregerica koje se mogu prilagodjavat velicini trbuha jer su mi preslatke 🙈
Jedino sto sam kupila bas za trudnice su najlonke.
Tako je ubiti i najbolje, haljine i šire majice/košulje koje se mogu nositi i ovako. Tregerice su mi top, isto o tome razmišljam da ih uzmem za kojih mjesec dana 😃
Ako naletite na neke traperice trudničke dobre, pišite. Ja sam uzela sa asosa, preko trbuha onako idu, al nisam nešto zadovoljna, mislim da za mjesec dana neću stati u to, dok su u nogama i to čak malo i velike. Taj prostor za trbuh nije dobro osmišljen 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji