Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebanomoje
    04. Listopad 2022. 21:04

Pozdrav cure,
    Ja vas citam već dugo ali nikako da natipkam... imam već iskustva sa forumom jer imam curicu od godinu i pol, i forum u toj trudnoći i kasnije mi je bio spas 😁 stvarno smo si puno pomogle savjetima i iskustvima, kasnije smo se dodale na fejs i to naše tipkanje se jaaaako smanjilo, tu i tamo netko napiše nešto na naš forum ali rijetko. Tako da mi je žao što je dosta cura sa ove teme otišlo sa foruma, ali vidim da ima i dosta novih cura pa se nadam da će i forum biti dosta aktivan 🤞😊Danas sam 17+1, i baš sam danas imala pregled, hvala Bogu sve je u redu 😊 radila sam Harmony test sa 12 tjedana tako da već neko vrijeme znamo da nam ovaj put stiže dečkić 🥰
    Do sad je trudnoća bila definitivno izazovnija od prošle jer sam 2 put imala smeđi iscjedak radi kojeg koristim utrogestan. Stres je bio jači jer sam prvu trudnocu imala spontani u 7 tj pa me sve to vratilo unazad. Ali na svu sreću prošla trudnoća sa curicom je prošla u redu, i ova dobro napreduje tako da sam sretna 😊Nadam se da ćemo biti aktivne na forumu i pomoći si savjetima, a sjetite se da uvijek postoji hrpa anonimnih cura koje nas čitaju i kojima pomažemo sa svojim iskustvima, zato je meni ovaj forum toliko drag 😊
    Aha da, ako stignete, možete me pliz dodati na listu - termin je 13.3, Zagreb, i planiram opet ići na Sveti Duh 🤗

Rose.
    04. Listopad 2022. 23:01

Proljetne bebe 2023.🌺
    Studentica - 25.02. / VŽ - Curica 
    Beban - 03.03. / NS - Dečko
    MiniGirl - 03.03. / RI - Curica
    ledolina - 05.03. - Curica
    kk1109 - 05.03./ZG-Vinogradska - Dečko
    Rose - 08.03. / RI - dečko
    bebamazzzza - 09.03. / ST - Dečko
    Bebanomoje - 13.03. /ZG- Sv.Duh - Dečko
    Donna2022 - 
    aider28 - ožujak / ZG - Petrova
    Ribica33- 16.03. / RI
    Nina187 - 17.03. / KR - Curica
    DaMa_21 - 22.03. / ZG - Curica
    Ananika- 22.03. - Blizanci
    kanapeić - 25.03. - Curica
    Hedwig.Z - 27.03. / PU
    Mia21998 - 28.03. / VT
    dix - ožujak/ZG
    ruta - 03.04. / Asfeld,DE
    maro2811 - 16.04. / ST
    Marija_1994 - 30.04.
    Akane - 07.05.
    Ninić - 16.05.Bebanomoje, dobrodošla, na listi si s nama, neka ti trudnoća prođe lijepo i opušteno i da sve bude u redu 🍀

kk1109
    05. Listopad 2022. 00:55

Bebanomoje

Pozdrav cure,
    Ja vas citam već dugo ali nikako da natipkam… imam već iskustva sa forumom jer imam curicu od godinu i pol, i forum u toj trudnoći i kasnije mi je bio spas 😁 stvarno smo si puno pomogle savjetima i iskustvima, kasnije smo se dodale na fejs i to naše tipkanje se jaaaako smanjilo, tu i tamo netko napiše nešto na naš forum ali rijetko. Tako da mi je žao što je dosta cura sa ove teme otišlo sa foruma, ali vidim da ima i dosta novih cura pa se nadam da će i forum biti dosta aktivan 🤞😊Danas sam 17+1, i baš sam danas imala pregled, hvala Bogu sve je u redu 😊 radila sam Harmony test sa 12 tjedana tako da već neko vrijeme znamo da nam ovaj put stiže dečkić 🥰
    Do sad je trudnoća bila definitivno izazovnija od prošle jer sam 2 put imala smeđi iscjedak radi kojeg koristim utrogestan. Stres je bio jači jer sam prvu trudnocu imala spontani u 7 tj pa me sve to vratilo unazad. Ali na svu sreću prošla trudnoća sa curicom je prošla u redu, i ova dobro napreduje tako da sam sretna 😊Nadam se da ćemo biti aktivne na forumu i pomoći si savjetima, a sjetite se da uvijek postoji hrpa anonimnih cura koje nas čitaju i kojima pomažemo sa svojim iskustvima, zato je meni ovaj forum toliko drag 😊
    Aha da, ako stignete, možete me pliz dodati na listu - termin je 13.3, Zagreb, i planiram opet ići na Sveti Duh 🤗

Dobrodoslaa🤗
    Samo opusteno i sve ce bit dobro. I moja prosla trudnoca je zavrsila spontanim u 18tt pa vjerujem da je stres, al pozitivno samo i bit ce sve supeeer 🥰

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

• regica123
    05. Listopad 2022. 01:38

Mogu li i ja onda na listu? Nekako sve gledam je li prerano, ali treba optimisticno gledati. 9+1 sam trenutno ☺ ..po aplikaciji 9.5. bi trebao biti termin

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

• honeyhoney
    05. Listopad 2022. 06:55

Mogu i ja, nama je termin 5.4. :) 

Termin 6.4.2023.
    ZG
    Druga beba <3

Rose.
    05. Listopad 2022. 07:14

Proljetne bebe 2023.🌺
    Studentica - 25.02. / VŽ - Curica 
    Beban - 03.03. / NS - Dečko
    MiniGirl - 03.03. / RI - Curica
    ledolina - 05.03. - Curica
    kk1109 - 05.03./ZG-Vinogradska - Dečko
    Rose - 08.03. / RI - dečko
    bebamazzzza - 09.03. / ST - Dečko
    Bebanomoje - 13.03. /ZG- Sv.Duh - Dečko
    Donna2022 - 
    aider28 - ožujak / ZG - Petrova
    Ribica33- 16.03. / RI
    Nina187 - 17.03. / KR - Curica
    kanapeić - 25.03. - Curica
    Hedwig.Z - 27.03. / PU
    Mia21998 - 28.03. / VT
    dix - ožujak/ZG
    ruta - 03.04. / Asfeld,DE
    honeyhoney - 05.04. 
    maro2811 - 16.04. / ST
    Marija_1994 - 30.04.
    Akane - 07.05.
    regica123 - 09.05.
    Ninić - 16.05.Evo curke, na listi ste, možete ako želite napisati gdje ćete roditi pa da napišemo uz datum, možda budemo cimerice jednom u rodilištu pa da znamo 🙃 Dobro jutro svima, imamo li danas pregleda? Hoćemo li uz listu termina napisati listu sa nadolazećim pregledima da nam je vise pregledno i da smo u toku? 
    Uživajte sa bušama danas 🌺🍀

Ledolina
    05. Listopad 2022. 08:26

Pozdrav novim curama, dobrodošle 😊
    Dama, ja sam imala grčeve u 16.tjednu, dva dana i bili su baš onako kao menstrualni. Imala sam osjećaj kao da mi se trbuh stisne, u biti kao kontrakcije. Stalno sam pipala jel tvrd ali nije bio. Taman sam imala i pregled, dr. mi je odmah mjerila duljinu cerviksa, sve je bilo u redu. Preporučila mi je magnezij 1-2puta na dan. Ona kaže da to može biti i od probave, a ja sam tih dana imala i nekakvu nadutost i žgaravicu i ajd ti sad znaj šta je... Čak sam mislila i da sam se nahladila pa sam si stalno kuhala čaj. 
    Ja sam evo zadnjih par dana prehlađena i kašalj me uhvatio.. I kod svakog kašljanja se držim za trbuh ili skupim koljena prema sebi ako ležim, baš me nekako strah da mi ne bi izazvao nešto što ne treba... Tako da očito ne možemo biti ni malo na miru.

• DaMa_21
    05. Listopad 2022. 09:02

Ledolina

Dama, ja sam imala grčeve u 16.tjednu, dva dana i bili su baš onako kao menstrualni. Imala sam osjećaj kao da mi se trbuh stisne, u biti kao kontrakcije. Stalno sam pipala jel tvrd ali nije bio. Taman sam imala i pregled, dr. mi je odmah mjerila duljinu cerviksa, sve je bilo u redu. Preporučila mi je magnezij 1-2puta na dan. Ona kaže da to može biti i od probave, a ja sam tih dana imala i nekakvu nadutost i žgaravicu i ajd ti sad znaj šta je… Čak sam mislila i da sam se nahladila pa sam si stalno kuhala čaj.
    Ja sam evo zadnjih par dana prehlađena i kašalj me uhvatio.. I kod svakog kašljanja se držim za trbuh ili skupim koljena prema sebi ako ležim, baš me nekako strah da mi ne bi izazvao nešto što ne treba… Tako da očito ne možemo biti ni malo na miru.

Meni ovo traje vec tjednima svaki dan 😔 Dobila sam magnezij pa cu i njega piti. Evo otisla sam sad odnijeti uzorak za urinokulturu i odmah grcevi 😭
    Nadam se da ce prehlada sto prije proci 🤞

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

Ledolina
    05. Listopad 2022. 09:36

DaMa_21

Ledolina

Dama, ja sam imala grčeve u 16.tjednu, dva dana i bili su baš onako kao menstrualni. Imala sam osjećaj kao da mi se trbuh stisne, u biti kao kontrakcije. Stalno sam pipala jel tvrd ali nije bio. Taman sam imala i pregled, dr. mi je odmah mjerila duljinu cerviksa, sve je bilo u redu. Preporučila mi je magnezij 1-2puta na dan. Ona kaže da to može biti i od probave, a ja sam tih dana imala i nekakvu nadutost i žgaravicu i ajd ti sad znaj šta je… Čak sam mislila i da sam se nahladila pa sam si stalno kuhala čaj.
    Ja sam evo zadnjih par dana prehlađena i kašalj me uhvatio.. I kod svakog kašljanja se držim za trbuh ili skupim koljena prema sebi ako ležim, baš me nekako strah da mi ne bi izazvao nešto što ne treba… Tako da očito ne možemo biti ni malo na miru.
    Meni ovo traje vec tjednima svaki dan 😔 Dobila sam magnezij pa cu i njega piti. Evo otisla sam sad odnijeti uzorak za urinokulturu i odmah grcevi 😭
    Nadam se da ce prehlada sto prije proci 🤞

Hvala. Ma joj, ja sama sebi napravim neku paniku i strah u glavi, al jače je od mene 🤷‍♀️ iako nikad ne znaš šta može biti...
    Vidim sad da si napisala da si zatvorena, znači to je sve u redu. Nadam se da će ti se s vremenom smiriti i da ne predstavljaju ništa zabrinjavajuće. Odmaraj i misli pozitivno 🍀🤗

Nina187
    05. Listopad 2022. 09:48

Rose.

Proljetne bebe 2023.🌺Studentica- 25.02. / VŽ - Curica
    Beban- 03.03. / NS - Dečko
    MiniGirl- 03.03. / RI - Curica
    ledolina- 05.03. - Curica
    kk1109- 05.03./ZG-Vinogradska - Dečko
    Rose- 08.03. / RI - dečko
    bebamazzzza- 09.03. / ST - Dečko
    Bebanomoje- 13.03. /ZG- Sv.Duh - Dečko
    Donna2022-
    aider28- ožujak / ZG - Petrova
    Ribica33- 16.03. / RI
    Nina187- 17.03. / KR - Curica
    kanapeić- 25.03. - Curica
    Hedwig.Z- 27.03. / PU
    Mia21998- 28.03. / VT
    dix- ožujak/ZG
    ruta- 03.04. / Asfeld,DE
    honeyhoney - 05.04.
    maro2811- 16.04. / ST
    Marija_1994- 30.04.
    Akane- 07.05.
    regica123- 09.05.
    Ninić- 16.05.Evo curke, na listi ste, možete ako želite napisati gdje ćete roditi pa da napišemo uz datum, možda budemo cimerice jednom u rodilištu pa da znamo 🙃Dobro jutro svima, imamo li danas pregleda? Hoćemo li uz listu termina napisati listu sa nadolazećim pregledima da nam je vise pregledno i da smo u toku?
    Uživajte sa bušama danas 🌺🍀

Dobro jutro! :) Mi imamo danas popodne pregled, jedva čekam <3 Kako si ti, kako su ostale cure, jesu prošle mučnine? Kako hendlaju cure koje imaju problema sa štitnjačom? Meni evo konačno da su prošle mučnine i da tako jako ne osjećam štitnjaču, danas sam 16+5.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.