Što se tiče grčeva, imala sam u par navrata baš jako jako intenzivne grčeve, koje sam morala prodisati i koji su bili baš za prepasti se, srećom za sad sve u redu.E pitanje, vodim trudnoću u domu zdravlja i rekao mi je dr da neće svaki put raditi biometriju. Kak vam je na pregledima kad ne mjeri, kaj onda uopće radi 🙈 jel vas pogleda na uzv bar kratko ili uopće ne?
Ovo mi je prvi glas za to. Meni svaki put gleda biometriju 🤷♀️.
Kolko si trudna?
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Meni je danas bio pregled, malo ranije od planiranog zbog grceva.
Bebica i sve je super, ali moram mirovati zbog grceva. Povecana mi je doza Utrogestana i dok ne prestanu grcevi mirujem doma 😔
Dama, vjerujem da će se smiriti, malo se primiri koliko možeš, jel su ti se događalo grčevi kad duze stojiš ili radiš tj malo se preforsiras ili i kad mirujes?
Pozdrav cure!
Evo me natrag, ispricavam se nije me bilo iskljucila sam se malo, neki problemi ( nije nista u vezi bebe ). Nove cure dobro dosle. 🤗 Evo ja usla u 11-ti tjedan, cak mi se i umor smanjio. Pregled mi je 13.10.
Marija drago mi je da je sve u redu s bebicom, a problemi da će se riješiti sto prije ako već nisu.
Što se tiče grčeva, imala sam u par navrata baš jako jako intenzivne grčeve, koje sam morala prodisati i koji su bili baš za prepasti se, srećom za sad sve u redu.E pitanje, vodim trudnoću u domu zdravlja i rekao mi je dr da neće svaki put raditi biometriju. Kak vam je na pregledima kad ne mjeri, kaj onda uopće radi 🙈 jel vas pogleda na uzv bar kratko ili uopće ne?
Za sad u ovoj T je svaki put bio vaginalni pregled plus uzv.
U prijašnjim T je znalo bit bez uzv, ne znam zašto ne naprave svaki put uzv. Ja lijepo zamolim da bih volila vidit bebicu pa mi pusti malo i da slikicu 😅😅
Proljetne bebe 2023.🌺
Studentica - 25.02. / VŽ - Curica
Beban - 03.03. / NS - Dečko
MiniGirl - 03.03. / RI - Curica
ledolina - 05.03. - Curica
kk1109 - 05.03./ZG-Vinogradska - Dečko
Rose - 08.03. / RI - dečko
bebamazzzza - 09.03. / ST - Dečko
Donna2022 -
aider28 - ožujak / ZG - Petrova
Ribica33- 16.03. / RI
Nina187 - 17.03. / KR - Curica
DaMa_21 - 22.03. / ZG - Curica
Ananika- 22.03. - Blizanci
kanapeić - 25.03. - Curica
Hedwig.Z - 27.03. / PU
Mia21998 - 28.03. / VT
dix - ožujak/ZG
ruta - 03.04. / Asfeld,DE
maro2811 - 16.04. / ST
Marija_1994 - 30.04.
Akane - 07.05.
Ninić - 16.05.MiniGirl stavila sam te na listu, ako još neko želi, slobodno napišite.
Stavit ću u potpis na kojoj se stranici nalazi ažurirana lista, pa ko je bude ažurirao dalje, stavite da se lakše snađemo 🙃
Bebica i sve je super, ali moram mirovati zbog grceva. Povecana mi je doza Utrogestana i dok ne prestanu grcevi mirujem doma 😔Dama, vjerujem da će se smiriti, malo se primiri koliko možeš, jel su ti se događalo grčevi kad duze stojiš ili radiš tj malo se preforsiras ili i kad mirujes?
Cim hodam/stojim minutu ili duze, ali i kad skroz mirujem, to malo brine doktora jer kaze da ih jos ne bi smjela imati kad mirujem. Ali ja se stvarno osjecam ok i vjerujem da to nije nista opasno sve dok je beba super i dok sam skroz zatvorena 😊
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Bebica i sve je super, ali moram mirovati zbog grceva. Povecana mi je doza Utrogestana i dok ne prestanu grcevi mirujem doma 😔Dama, vjerujem da će se smiriti, malo se primiri koliko možeš, jel su ti se događalo grčevi kad duze stojiš ili radiš tj malo se preforsiras ili i kad mirujes?Cim hodam/stojim minutu ili duze, ali i kad skroz mirujem, to malo brine doktora jer kaze da ih jos ne bi smjela imati kad mirujem. Ali ja se stvarno osjecam ok i vjerujem da to nije nista opasno sve dok je beba super i dok sam skroz zatvorena 😊
Baš čudno… odmaraj koliko možeš za svaki slučaj, mazi bebicu i vjerujem da će se brzo stanje primiriti. 🙏🏼🥰
Caoo,4 sam mjesec trudnoce za koji dan ulazimo u 5 ali ja neke posebne zelje za hranom nemam,jedem onako kao i prije trudnoce,to zaista nije nesto puno,da li to moze da nasteti bebi,prva mi je trudnoca pa bi voljela cuti vasa iskustva i misljenja....PS slatko mi vise ne pase kao prije trudnoce kada sam mogla pojesti dvije cokolade na dan a sada mi uopste ne odgvara,sto je i dobro...
Caoo,4 sam mjesec trudnoce za koji dan ulazimo u 5 ali ja neke posebne zelje za hranom nemam,jedem onako kao i prije trudnoce,to zaista nije nesto puno,da li to moze da nasteti bebi,prva mi je trudnoca pa bi voljela cuti vasa iskustva i misljenja….PS slatko mi vise ne pase kao prije trudnoce kada sam mogla pojesti dvije cokolade na dan a sada mi uopste ne odgvara,sto je i dobro…
Zelim naglasiti da se prije trudnoce nisam bas nesto toliko zdravo hranila jer sam zivjela na slatku onako nesto mininalno pojedem slane hrane a ostalo bi sve bili slatkisii...
Pozdrav cure, nova sam ovdje i evo usla u 9.tj.
Jako sam preplasena jer mi je prva trudnoca i imam hematome koji stalno krvare pa me zanima kako ste se vi smirile tih prvih 12 tjedana dok je kao trudnoca jos premala? Mislim kad trbuh naraste i kad budem osjecala pokrete da ce biti puuno lakse, ovako ludim!
I da, kako sam vec 2 puta prokrvarila isla sam vec 2 puta na hitnu i 2 puta na redovni pregled u 9 tjedana i uskoro idem i na iduci pregled za 3 dana, zanima me je li to previse pregleda? Mislim situacija je bila takva da se sumnjalo na spontani i to pa sam morala, ali ne zelim opet pretjerati s pregledima iako mi psihicki puno bude lakse nakon pregleda kada vidim da je sve ok pa se i sama smirim.
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Sortiraj odgovore
Najstariji