Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ananika_92
    23. Rujan 2022. 08:50

Stuuuuudenticaaaaa

Proljetne bebe 2023

Studentica - 25.02. / VŽ

Beban - 03.03. / NS

ledolina - 05.03.

kk1109 - 06.03.
    Rose - 08.03./RI
    bebamazzzza - 09.03./ST
    Donna2022 -
    aider28 -
    Nina187 - 17.03. / KR

DaMa_21- 22.03. / ZG

kanapeić - 25.03 .

Mia21998 - 28.03. / VT
    ruta - 03.04.
    maro2811 - 16.04. / ST
    Marija_1994 -
    Inamorana -
    HedwigZ -
    Akane - 07.05.
    Ninić - 16.05.Eo, nadam se da sam uspjela spasiti stvar sa smajlićima

Nisam se dugo javljala (svašta se izdogađalo)… Nosim blizance, spolove još ne znamo 💛💛

• Ribica 33
    23. Rujan 2022. 08:54

Pozdrav svima , ne stignem sve pročitati koliko nas ima na temi, Pozdrav novim trudnicama i nadam se da ste sve super i uživate u trudnoci! Evo mi smo ušli u 16 tj, mucnine  su konačno prestale, trbuh je doslovno iskočio preko noći  i počela sam osjećati  bebu, nisu još  pravi udarci Al dovoljno da mi srce bude na mjestu!😍pregled imamo za tj dana.evo možete i nas dodati na listu termin  je 16.03.2023. U Rijeci spol još  neznamo!

ananika_92
    23. Rujan 2022. 08:56

Curke bok 🤗 Nisam se dugo javila, svašta se izdogađalo i jednostavno ne stignem.
    Biti ću iskrena i reći svima BEZ LJUTNJE da je meni forum totalno nepregledan.
    Npr. kad se netko nadovezuje, trebam se vraćati unazad i dok se ne vratim, već i zaboravim pola toga.
    Kao što sam ranije pisala, od 2019. sam u grupi sa 36 ostalih žena (pratimo se otkako smo bile trudnice).Nama je prelazak na privatnu fb grupu bio olakšanje, postala smo velika obitelj.
     Da, znam nema svatko fb, pa opcija ima razno-raznih.
    Vjerojatno sam u manjini, tako da nije problem ako moj prijedlog o tome da napravimo grupu gdje bi sve bilo preglednije, ne prođe.
    Također, smatram da se u pvt grupi možemo više povezati, razmijeniti iskustva, pa čak i upoznati.Isto tako, kako se nisam dugo javila, 13.09. sam imala pregled. Sa blizancima je sve ok 💛💛

ananika_92
    23. Rujan 2022. 08:57

ananika_92

Stuuuuudenticaaaaa

Proljetne bebe 2023

Studentica - 25.02. / VŽ

Beban - 03.03. / NS

ledolina - 05.03.

kk1109 - 06.03.
    Rose - 08.03./RI
    bebamazzzza - 09.03./ST
    Donna2022 -
    aider28 -
    Nina187 - 17.03. / KR

DaMa_21- 22.03. / ZG

kanapeić - 25.03 .

Mia21998 - 28.03. / VT
    ruta - 03.04.
    maro2811 - 16.04. / ST
    Marija_1994 -
    Inamorana -
    HedwigZ -
    Akane - 07.05.
    Ninić - 16.05.Eo, nadam se da sam uspjela spasiti stvar sa smajlićima
    Nisam se dugo javljala (svašta se izdogađalo)… Nosim blizance, spolove još ne znamo 💛💛

Termin je 22.03.2023.

Nina187
    23. Rujan 2022. 09:28

ananika_92

Curke bok 🤗 Nisam se dugo javila, svašta se izdogađalo i jednostavno ne stignem.
    Biti ću iskrena i reći svima BEZ LJUTNJE da je meni forum totalno nepregledan.
    Npr. kad se netko nadovezuje, trebam se vraćati unazad i dok se ne vratim, već i zaboravim pola toga.
    Kao što sam ranije pisala, od 2019. sam u grupi sa 36 ostalih žena (pratimo se otkako smo bile trudnice).Nama je prelazak na privatnu fb grupu bio olakšanje, postala smo velika obitelj.
    Da, znam nema svatko fb, pa opcija ima razno-raznih.
    Vjerojatno sam u manjini, tako da nije problem ako moj prijedlog o tome da napravimo grupu gdje bi sve bilo preglednije, ne prođe.
    Također, smatram da se u pvt grupi možemo više povezati, razmijeniti iskustva, pa čak i upoznati.Isto tako, kako se nisam dugo javila, 13.09. sam imala pregled. Sa blizancima je sve ok 💛💛

E tako i mi imamo grupu još od prve trudnoće, poznamo se jako dobro, pala su i mnoga upoznavanja uživo, a sve je postalo lakše kada smo se prebacile u tajnu grupu. Lakše je tamo i pisati jer to nema mogućnosti pročitati svatko. Uglavnom, nešto prekrasno <3

Rose.
    23. Rujan 2022. 10:16

marija_1994

Pozdrav cure! 🤗
    Zadnjih par noci se budim da idem piskiti i budem bas zedna, kad se vratim u krevet prilikom okretanja da nadem odgovarajuci polozaj me na par sec bas presijeci u trbuhu. Jel se kojoj od vas to dogada?

Meni, tako u sve tri T… normalno je to

• DaMa_21
    23. Rujan 2022. 10:19

marija_1994

Pozdrav cure! 🤗
    Zadnjih par noci se budim da idem piskiti i budem bas zedna, kad se vratim u krevet prilikom okretanja da nadem odgovarajuci polozaj me na par sec bas presijeci u trbuhu. Jel se kojoj od vas to dogada?

Mene isto probada dosta kad se okrecem u krevetu, kad se nakasljem, smijem, kihnem itd 🙈 A nekad me i bez ikakvog razloga presjece.
    Jucer na kontroli je doktor rekao da je to skroz normalno jer se rastezu ligamenti i maternica raste 😁

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

Akane
    23. Rujan 2022. 10:20

Marija mislim da kako će buše rast, da će nas sve više bockat i zatezat i žuljat 😅
    Što se ovih grupa po fejsu tiče tu sam se izjasnila, a WhatsApp/Viber sam imala od prošlih trudnoća i isto je tu svega i svačega bilo. 
    Ja ću ostat tipkat ovdje, a sad kako komu drago 🤗

• DaMa_21
    23. Rujan 2022. 10:20

Ok mi je i privatna grupa na fb i forum, prilagodit cu se vecini. Mozemo napraviti profile samo za grupu ako netko zeli biti anoniman, to mi je isto ok.

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

Rose.
    23. Rujan 2022. 10:22

Akane

Marija mislim da kako će buše rast, da će nas sve više bockat i zatezat i žuljat 😅
    Što se ovih grupa po fejsu tiče tu sam se izjasnila, a WhatsApp/Viber sam imala od prošlih trudnoća i isto je tu svega i svačega bilo.
    Ja ću ostat tipkat ovdje, a sad kako komu drago 🤗

Potpisujem ovaj dio za forum 👌🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.