Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mia21998 🔆
    26. Rujan 2022. 07:20

Whatsapp +
    Forum +
    Viber +
    Facebook +
    Navijam za whatsapp 🤞🤞

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
    17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
    18.07 ➕❤️
    05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏

Rose.
    26. Rujan 2022. 07:38

Curke bez ljutnje, ja ostajem samo na forumu, jednostavno mi je najlakše i za druge opcije nemam vremena niti želje. 
    Nadam se da će još bit mama koje će ostati na forumu i da ćemo izmjenjivati iskustva i savjete. 
    U svakom slučaju svakoj želim sreću i da sve prođe u redu sa trudnoćom i porodom, da bebice dođu na svijet žive i zdrave 🍀🌸🌺

Nina187
    26. Rujan 2022. 07:54

Whatsapp -
    Forum +
    Viber -
    Facebook +

Beban
    26. Rujan 2022. 08:18

Ja facebook nemam, isto bih ostala na forumu

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

• Ribica 33
    26. Rujan 2022. 08:24

Whatsapp -
    Facebook+
    Viber+
    Forum +

Ledolina
    26. Rujan 2022. 08:40

I ja sam također samo za forum 🙂

Akane
    26. Rujan 2022. 09:19

Dix žao mi je zbog e.coli. nadam se da će se očistiti. Nažalost nam se u trudnoći smanjuje imunitet, i te bakterije stalno vrebaju. U prošloj trudnoći sam stalno neke bakterije imala. Šizila sam već jer sam se i rano počela otvarati radi toga. Ali srećom sve je ispalo ok. Vadi bris kod dr, nosi ga u lab, kljukaj atb, pa opet kontrolni bris, opet nosi u lab i tralala 😮‍💨 kako bih voljela da me to zaobiđe u ovoj trudnoći, ali čisto sumnjam 😅
    Ja sam isto samo za forum, i ajd WhatsApp možda 
    Jučer sam napunila 8tt, i krenule su malo jače mučnine. Imala sam dosad al jedva primjetno. Povraćala nisam nikad u trudnoći. I ovaj hematom skoro više ništa ne izlazi, pa se nadam da sam do pregleda za tjedan dana čista i da mogu normalno živit. Još mi sad muža nema cijeli tjedan jer ide na poslovni put u Nizozemsku, pa neće bit nešto od mirovanja. 
    Spremila sam si malo kuću i odoh sad crtat dalje, nagomilalo mi se posla nemilo 😩

ruta
    26. Rujan 2022. 10:47

Dobro jutro cure :) Nadam se da ste dobro...
    Mi danas ulazimo u 2. tromjesečje. Ovo je proslo jako brzo, bez pretjeranih mucnina, napada gladi.
    Mogu reci da mi je do sada trudnoca bila veoma lagana i jednostavna i da ne osjetim neke znacajne promjene.
    Molim se i nadam se da ce ovako ostati.I ja sam za sve opcije :
    Viber +
    WhatsApp +
    Facebook + 
    Ali nemam nista protiv ni da ostanemo samo na formu jer za dvije sedmice mi pocinje zadnji semestar na faxu i imat cu dosta manje vremena.Sto se E.coli tice , i ja imam dosta staza.
    U srednjoj skoli sam piskila krv. Veliku kolicinu krvi.
    I to je definitivno moje najbolnije iskustvo (imala sam i kamen u bubregu).
    Nakon preseljenja u Njemačku, ponovno sam iskusila E.Coli jer mi klima sa puno vjetra zaista ne odgovara.
    Prosle godine sam imala 2 puta.Ja bih ti savjetovala sve isto sto je i Studentica rekla.
    To je i moje iskustvo i do sada se u trudnoći nije pojavila.Uskoro ce pregled i nadam se da cemo otkriti spol.
    Nadamo se curici. 
    Iako, kada čitam o spontanim pobacajima koji se desavaju i u 20-tim sedmicama, mogu reci da mi je najbitnije da je beba zdrava i ziva.

• DaMa_21
    26. Rujan 2022. 11:32

bubamazzzza

Stuuuuudenticaaaaa

Akane - kod mene su bile mučnine onako slabije do nekih 8tj, nakon 8tj do nekih 10/11tj su bile baš intezivne i jedva sam preživljavala pod tim velikim vručinama. Ali sve se to prođe brzo, samo jesti puno voća i piti vode!
    Ruta - Istina za zadnju rečenicu, zato treba misliti pozitivno i ne okupirati se sa tim stvarima. Javi nam kakav je bio pregled i jesi li saznala spol☺
    Ostale cure koje su samo za forum - ne brinite, bit će i forum. Samo sam predložila da uz forum budemo i na nekoj drugoj platformi. Jer je ovdje meni osobno dosta nepregledno, pa će biti lakše drugdje.
    Ovo su rezultati :
    Forum:
    14 plusa
    Viber: 7 plusa
    Whatsapp: 8 plusa(dvije/tri cure navijaju za wapp kao i ja)
    Facebook: 7 plusaDokraja tjedna ćemo vidjeti koji su konačni rezultati, pa ako bude ikaj s toga bit će mi drago☺
    Osim foruma,ukoliko se odlucite za druge opcije, dajem glas za wcp.
    Ja jos imam strasne mucnine pocele su relativno odmah i jos traju. Inace se hranim zdravo i uzimala sam samo folnu. S obzirom da zadnja dva dana lezin na lijevom boku i izbacujem opet sve al bas sve sto u usta stavim,uzela sam jutros prenatalne tablete,Premama duo. Jel vi uzimate ista?

Nadam se da ce ti sto prije proci mucnicne 🤞
    Uzimam Novalac prenatalne od pocetka trudnoce, tj uzimam ih od kad smo krenuli raditi na bebi

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

Akane
    26. Rujan 2022. 11:39

Ja sam isto imala te premama duo i super su mi bile. Uzela sam ih jer imaju najviše kalcija. Nakon prošle trudnoće sam imala katastrofalne probleme sa zubima, jer je mali isisao sve iz mene, pa sam ovaj put odlučila biti pametnija. Onda mi je dr na recept dala folacin, pa sam si sad uzela dodatno još kalcija i riblje ulje za pit. 
    Jel ti pomažu možda kakvi suhi keksići sa đumbirom? Znala sam čut to svojih par frendica koje su se baš mučile s tim, da su čak odmah ujutro kraj kreveta imale i da im je donekle olakšalo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.