Meni je apsolutno svejedno kaj se tice grupe....mozem inastavit tu, moze fb ili wapp, kako god vam odgovara...prilagodit cu se A kaj se tice probadanja, daa normalni je. Mene je znalo presjec kad bi naglo neki pokret napravila. Sad malo usporila i nema vise 🤗
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Kk1109,
Koliko sam čitala posteljica je kao jastuk između tijela i bebe pa se zato osjete udarci manje, tako su to oni laički opisali, al isto sam prije kao i ti mislila da će biti obrnuto. 😅 al ima logike ovo gore kad malo pročitaš😄Ko bude uređivao listu, meni možete stavit dečko 👶 🥰
Paaa kad na taj nacin razmislim onda daa, ako je iza manje neutralizira bebine pokrete prema trbuhu. Hvalaaaaa, rijesila si mi misterij 😅🤗
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ja imam ptsp od ekipe MaMe na fejsu,taman sam ostala s prvim trudna,pa bi scrolala mama stranice,to se n kraju svadale ,prepucavale ,medusobno "razotkrivale" jer su profili bili lazni,ma kaos. Jedna lijepa prica koja je otisla u totalno krivom smijeru. Od tad te facebook grupe i str. zaobilazim u sirokom luku 🤣 ali naravno,kako se vecina slozi prilagodit cu se ,nije problem 🤗
Haha i ja ih isto ne pratim. Kad sam rodila prvo, pa nemaš pojma o ničem ni šta te čeka, pa ajd kao pratit ću te stranice jer eto prate svi 🤣 Dok i ja nisam vidjela da to ide u nekom krivom smjeru. Tako da od tada više ne pratim i nema šanse da bi sudjelovala u nekim prepucavanjima i glupostima. Kad sam drugi put ostala trudna, došla sam ovdje na forum isto kao i sad i to mi je dovoljno 🙂
Ajme trebalo je sve ovo pročitati 😁
Meni je termin po ZM 20.03., međutim po uzv je nekad 08.03., nekad 10.03., tako da niti ja ne znam koji mi je termin 🤣
Roditi ću u Petrovoj, ZG.
Ne znamo još kaj nosimo, nadamo se nekako curici, ako bude curka onda je Lejla. A ako bude dečko, uf...baš nam je teško naći ime, Arian i Erik su mi nekako okej.
6+0 srce kuca ❤️
Ajme trebalo je sve ovo pročitati 😁
Meni je termin po ZM 20.03., međutim po uzv je nekad 08.03., nekad 10.03., tako da niti ja ne znam koji mi je termin 🤣
Roditi ću u Petrovoj, ZG.
Ne znamo još kaj nosimo, nadamo se nekako curici, ako bude curka onda je Lejla. A ako bude dečko, uf…baš nam je teško naći ime, Arian i Erik su mi nekako okej.
Lejla mi je predivno ime 👌🏻 😍
Joj hvala curke. Dvoumila sam se između Lejla i Sofia, prevagnula je Lejla. Dragi je porijeklom iz Bosne pa reko hajde malo na tu stranu, a opet internacionalno ime.
6+0 srce kuca ❤️
Imam pitanje, dobila sam od ginekologa vaginal-kremu koja se stavlja zbog infekcija, da li je neko od vas koristio to i da li postoje posledice za trudnocu s obzirom da je jos rana trudnoca. ❤️❤️
Nina
19yr
prva🤰🏻
12 tj
16.05.23 👩🏻🍼
Pozdrav cure ,evo me s pregleda. Bebac je ziv,zdrav ,prav i piskit ce s nogu 🤣🥰 u tablicu upisite decka.
Po uvz odgovara 16+4,dobila sam vaginalete zbog pojacanog iscjetka (koji mi ne smeta,ne pecka,nema boju ni miris, ali ipak). Posteljica je na uscu tako da sam na mirovanju.
Danas sam osjetila fine pokrete i sretna sam zbog toga. Onaj tko nije sretan je moj suprug. Ne znam sto ga je vise dotuklo,sto nema sexa ili sto nije cura. 😅
Cestitaam na deckicuuu 🤗🤗 samo neka lijepo napreduje 💙
Jel ti bas prekriva usce ili? Meni je straga,a rub poseljice malo do usca al receno mi je da se povecavanjem maternice ona povlaci gore pa samo smanjit malo aktivnost i ne dizat nesto tesko. Navodno je u ovim tjednima jos jako rano ista prognozirat jer se ona povlaci cak i do 30og tj.Jesi i ti takvu info dobila?
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Pozdrav cure ,evo me s pregleda. Bebac je ziv,zdrav ,prav i piskit ce s nogu 🤣🥰 u tablicu upisite decka.
Po uvz odgovara 16+4,dobila sam vaginalete zbog pojacanog iscjetka (koji mi ne smeta,ne pecka,nema boju ni miris, ali ipak). Posteljica je na uscu tako da sam na mirovanju.
Danas sam osjetila fine pokrete i sretna sam zbog toga. Onaj tko nije sretan je moj suprug. Ne znam sto ga je vise dotuklo,sto nema sexa ili sto nije cura. 😅Cestitaam na deckicuuu 🤗🤗 samo neka lijepo napreduje 💙
Jel ti bas prekriva usce ili? Meni je straga,a rub poseljice malo do usca al receno mi je da se povecavanjem maternice ona povlaci gore pa samo smanjit malo aktivnost i ne dizat nesto tesko. Navodno je u ovim tjednima jos jako rano ista prognozirat jer se ona povlaci cak i do 30og tj.Jesi i ti takvu info dobila?Da,da do usca. Tocno kako si napisala mi je rekla i dr. 🤗 do 24 tt bi se trebala dignut. Do tad nema odnosa ni naprezanja.
Zaboravila sam spomenit da smo se skicali na 4d i imamo bas lijepu sliku. 🥰 pod dojmom sam
Ma supeer, znaci nista opasno. Kolko sam skuzila dole se pomicat ne moze tako da nije placenta previa 🤗
Aaaaa prekrasnooo🥰🥰 mogu mislit, bas mi je drago zbog tebee, samo uzivaj 💙💙
Ako hoces podjeli s nama slikicuuu, ja sam isto 16+4 pa da vidimo kako nam bebe sad izgledaju na 4d 🥰
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Proljetne bebe 2023.
Studentica - 25.02. / VŽ - Curica
Beban - 03.03. / NS - Dečko