Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kanapeic
    25. Rujan 2022. 14:15

Beban

Drage moje, pocela sam uveliko da gledam stvari za bebe kako bih bila sto optimisticnija, za sad mirno cekam pregled posto osetim pokrete bebe i jako me to veseli, gledam spisak stvari i za porodiliste mada je to u ovom trenutku ipak ne daj Boze ali proslu trudnocu bi mi dobro doslo da sam bar tu torbu imala spremnu, razmisljam da posle pregleda u 20-oj nedelji koji mi je zakazan pocnem bar nju da spremam pa i nesto za bebu da ne malerisem, kad ste vi mislili poceti? Ja sam juce usla u peti mesec, 17 punih nedelja

Trenutno još ništa ne gledam, nekako mi je rano, više mi drugi pokazuju stvari, a ja sam zaokupljena stvarima koje bih htjela riješiti prije nego što budem više trudna pa se onda posvetiti bejbi stvarima što vjerujem da će biti negdje u tom periodu nakon 20og tjedna :))

25 g
    Stiže curka💕
    25.3.23'

• dix
    25. Rujan 2022. 15:44

Meni stigao nalaz, imam E colli… nekako sam i očekivala da će biti jer već poznajem simptome ali ne veselim se bas korištenju antibiotika u trudnoći. Ali dobro, bitno da se riješi 🙂 jeste imale problema sa bakterijama i kako ste to rješavale? 
    I nos mi je začepljen već dva dana, nadam se da nije ništa vise jer se općenito ok osjećam. Dobra stvar je sto mi manje smetaju mirisi pa se mučnina smanjila 🙈😂
    Sve u svemu izgleda sa mi imunitet nije bas na nivou ali Sutra sam na pregledu pa ćemo vidjeti sto će doktorica reci i jedva čekam vidjeti svoju bebicu nakon mjesec dana 😊
    Mi nismo počeli sa kupovinom, kako sam na mirovanju nisam hodala po trgovinama pa me ni ne privlači toliko. A plus prvo mi je dijete i previše mi je svega, šta sve postoji a sto će mi trebati u prvim mjesecima 😅
    Nadam se da se odmarate i uživate u vikendu 😊

35 godina
    1. trudnoća iz drugog IVF pokušaja
    Termin- ožujak 2023

• dix
    25. Rujan 2022. 17:00

Stuuuuudenticaaaaa

dix

Meni stigao nalaz, imam E colli… nekako sam i očekivala da će biti jer već poznajem simptome ali ne veselim se bas korištenju antibiotika u trudnoći. Ali dobro, bitno da se riješi 🙂 jeste imale problema sa bakterijama i kako ste to rješavale?
    I nos mi je začepljen već dva dana, nadam se da nije ništa vise jer se općenito ok osjećam. Dobra stvar je sto mi manje smetaju mirisi pa se mučnina smanjila 🙈😂
    Sve u svemu izgleda sa mi imunitet nije bas na nivou ali Sutra sam na pregledu pa ćemo vidjeti sto će doktorica reci i jedva čekam vidjeti svoju bebicu nakon mjesec dana 😊
    Mi nismo počeli sa kupovinom, kako sam na mirovanju nisam hodala po trgovinama pa me ni ne privlači toliko. A plus prvo mi je dijete i previše mi je svega, šta sve postoji a sto će mi trebati u prvim mjesecima 😅
    Ja sam ti prije trudnoće imala e coli dobrih dvije godine. Sad ću da ti kažem što je meni nakraju svega pomoglo!
    Obavezno pokriveni gležnjevi, obavezno čarape i tijekom spavanja, izbjegavaj da su ti noge mrzle i izbjegavaj tanke majice,obavezno potkošulja ispod svake majice da ti pokrije mjehur i leđa, jakooo punooo vode piti, doslovno jedan dan čaj od brusnice, drugi dan voda (samo pripazi jer ne znam da li se smije stalno piti čaj od brusnice u trudnoći), ne hodati bosa nigdje, ako osjećaš da su ti noge mrzle ugrij…. Samo pij puno tekućine i pazi na stopala, gležnjeve i leđa. I da, IZBJEGAVAJ slatko koliko možeš(možeš si uzet kockicu čokolade), izbjegavaj uske odjeće, i svaki put kad osjetiš potrebu za pišanjem, PIŠAJ i uvijek se obriši od naprijed prema guzi, svaku večer se operi sa toplom vodom

Hvala ti! I ja već godinama muku mučim sa E colli i pazim na sve ovo sto si navela ali me ipak uhvati svako godinu, dvije a izgleda da je to sada… zadnje sto mi je super pomagalo je bila d manoza ali moram vidjeti s doktoricom je li smijem piti u trudnoći i koji čajevi su dozvoljeni 

35 godina
    Termin- ožujak 2023

kk1109
    25. Rujan 2022. 17:47

dix

Stuuuuudenticaaaaa

dix

Ja sam ti prije trudnoće imala e coli dobrih dvije godine. Sad ću da ti kažem što je meni nakraju svega pomoglo!
    Obavezno pokriveni gležnjevi, obavezno čarape i tijekom spavanja, izbjegavaj da su ti noge mrzle i izbjegavaj tanke majice,obavezno potkošulja ispod svake majice da ti pokrije mjehur i leđa, jakooo punooo vode piti, doslovno jedan dan čaj od brusnice, drugi dan voda (samo pripazi jer ne znam da li se smije stalno piti čaj od brusnice u trudnoći), ne hodati bosa nigdje, ako osjećaš da su ti noge mrzle ugrij…. Samo pij puno tekućine i pazi na stopala, gležnjeve i leđa. I da, IZBJEGAVAJ slatko koliko možeš(možeš si uzet kockicu čokolade), izbjegavaj uske odjeće, i svaki put kad osjetiš potrebu za pišanjem, PIŠAJ i uvijek se obriši od naprijed prema guzi, svaku večer se operi sa toplom vodom
    Hvala ti! I ja već godinama muku mučim sa E colli i pazim na sve ovo sto si navela ali me ipak uhvati svako godinu, dvije a izgleda da je to sada… zadnje sto mi je super pomagalo je bila d manoza ali moram vidjeti s doktoricom je li smijem piti u trudnoći i koji čajevi su dozvoljeni

Prvu t nisam imama e coli ali sam imala drugu bakteriju koju gin nije htio ljecit jer kao antibiotici bi se trebali izbjegavat i nije zavrsilo dobro. Rade ti popi antibiotike. Manje su stetni bebi nego to kolko joj ta bakterija moze nastetit. Ja bi ti proporucola zastitu kod odnosa da se dragi i ti ne loptate s bakterijom i ne prenesete si ju. Drzim fige da je sto prije rijesis 🤞

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

• DaMa_21
    25. Rujan 2022. 19:51

dix

Stuuuuudenticaaaaa

dix

D manoza je sigurna u trudnoci i mene je spasila. Pila sam ju na pocetku i od tada je sve sterilno. Isto imam problema s e.coli inace i imam ju nekoliko puta godisnje 😔
    Sutra ce ti sve za antibiotik reci doktorica, postoje oni koji nisu stetni u trudnoci, npr. Ninur.

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

• Azraa25
    25. Rujan 2022. 19:57

Pozdrav,4 sam mjesec trudnoce i evo vec drugi put mi se desava da me na trenutke jakoo zaboli glava,padne mrak na oci i jednostavno moram sjesti na pod da dodjem sebi…da li se neka od vas susretala sa time…ili je to normalna pojava u trudnoci.

• dix
    25. Rujan 2022. 20:46

Prvu t nisam imama e coli ali sam imala drugu bakteriju koju gin nije htio ljecit jer kao antibiotici bi se trebali izbjegavat i nije zavrsilo dobro. Rade ti popi antibiotike. Manje su stetni bebi nego to kolko joj ta bakterija moze nastetit. Ja bi ti proporucola zastitu kod odnosa da se dragi i ti ne loptate s bakterijom i ne prenesete si ju. Drzim fige da je sto prije rijesis 🤞Ma naravno da ću uzeti antibiotike i vjerujem da će oni to riješiti brzo kao i svaki put dosada… Hvala ❤️ 

35 godina
    Termin- ožujak 2023

kk1109
    25. Rujan 2022. 23:22

Whatsapp +
    Forum +
    Viber +
    Facebook +Stvarno svejedno, prilagodit cu se vecini :)

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

• DaMa_21
    25. Rujan 2022. 23:24

Whatsapp +
    Forum +
    Viber + (ali preferiram whatsapp ispred njega)
    Facebook +
    Isto se prilagodjavam vecini

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

kanapeic
    25. Rujan 2022. 23:52

Whatsapp +
    Forum +
    Viber +
    Facebook -

25 g
    Stiže curka💕
    25.3.23'

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.