Bebamazzza čestite na pišulincu, dečki su zakon 💙💙💙
Moja sveki uvijek kaže joj tri sina, ko tri jablana 🤩😂
Žao mi je što i dalje moraš mirovat, al i to će brzo proći. S mužem ćeš morat bit malo kreativna 😅
Koristite li koju aplikaciju za trudnoću? Ja imam Pregnancy+, baš mi je ekstra. Prikazuje kako beba izgleda iz tjedna u tjedan u 3d, dečki stalno gledaju.
Ja imam ptsp od ekipe MaMe na fejsu,taman sam ostala s prvim trudna,pa bi scrolala mama stranice,to se n kraju svadale ,prepucavale ,medusobno "razotkrivale" jer su profili bili lazni,ma kaos. Jedna lijepa prica koja je otisla u totalno krivom smijeru. Od tad te facebook grupe i str. zaobilazim u sirokom luku 🤣 ali naravno,kako se vecina slozi prilagodit cu se ,nije problem 🤗Haha i ja ih isto ne pratim. Kad sam rodila prvo, pa nemaš pojma o ničem ni šta te čeka, pa ajd kao pratit ću te stranice jer eto prate svi 🤣 Dok i ja nisam vidjela da to ide u nekom krivom smjeru. Tako da od tada više ne pratim i nema šanse da bi sudjelovala u nekim prepucavanjima i glupostima. Kad sam drugi put ostala trudna, došla sam ovdje na forum isto kao i sad i to mi je dovoljno 🙂
Curke, žao mi je da ste imale loša iskustva. Ne znam kome je uopće cilj prepucavanje, pametovanje i sl.
Kao što rekoh, mi svaki dan napišemo dan i tko hoće napiše kako je prošao, kako je proveden i sl., međusobno jedna drugoj pomažemo, upoznale smo se, obavezno se darujemo za Božić (Secret Santa - svaka dobije svoj par), razmijenjujemo iskustva i fkt smo postale velika obitelj.Eto, ja bih voljela i dalje stvarati takvo nešto, upoznati se i širiti samo pozitivu, ništa više. 🤗Voljela bih kroz koji dan da tko je za, ako će nas biti dovoljno napravimo takvu grupu (svejedno fb, wapp, viber) isključivo u takve svrhe 😀
Bubamazzaa čestitke na pišulincu, samo nek su oni nama živi i zdravi 😍🥰🥰
Pozdrav cure, ja preko tjedna nista ne stignem od moje male napasti, tek za vikend kad je muz doma malo predahnem 😁
Nama je dosao nalaz probira, sve je u redu, zdrava beba 🙏❤️ sljedeci pregled nam je 13.10, nadam se da cemo i spol doznati. Iako nekako imam filing da je decko, od pocetka me prati. Imala sam totalno drugacije simptome nego u prvoj trudnoci.
Vidim da se radi lista 🙂 nama je termin 27.03.2023, Pula, spol jos ne znamo 🙂
Bebamazzza čestite na pišulincu, dečki su zakon 💙💙💙
Moja sveki uvijek kaže joj tri sina, ko tri jablana 🤩😂
Žao mi je što i dalje moraš mirovat, al i to će brzo proći. S mužem ćeš morat bit malo kreativna 😅
Koristite li koju aplikaciju za trudnoću? Ja imam Pregnancy+, baš mi je ekstra. Prikazuje kako beba izgleda iz tjedna u tjedan u 3d, dečki stalno gledaju.
Ja isto koristim tu aplikaciju i preslatka jeee, al uz nju imam i taj Momly tako da kombiniram 😅Mozes slikice preko ovog linka stavljat https://imgbb.com/. Kopiras vezu nakon kaj uploudas sliku i zaljepis taj link tu🤗
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Pozdrav cure, ja preko tjedna nista ne stignem od moje male napasti, tek za vikend kad je muz doma malo predahnem 😁
Nama je dosao nalaz probira, sve je u redu, zdrava beba 🙏❤️ sljedeci pregled nam je 13.10, nadam se da cemo i spol doznati. Iako nekako imam filing da je decko, od pocetka me prati. Imala sam totalno drugacije simptome nego u prvoj trudnoci.
Vidim da se radi lista 🙂 nama je termin 27.03.2023, Pula, spol jos ne znamo 🙂
Odlicnoooo, bas mi je drago da je sve supeeer.
U prvoj t sam od pocetka imala osjecaj da je decko ko i ti i stvarno je biooo😅
Ovaj put filing da je curkaaa, al eto opet decko tako da nista od haljinicaa, osim ako nisu nesto fulali na uzv😅😅
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Hej cure, samo info- u DMu možete preuzeti poklon paket za trudnice! 😊 Ja sam danas preuzela i super je!
Drage moje, pocela sam uveliko da gledam stvari za bebe kako bih bila sto optimisticnija, za sad mirno cekam pregled posto osetim pokrete bebe i jako me to veseli, gledam spisak stvari i za porodiliste mada je to u ovom trenutku ipak ne daj Boze ali proslu trudnocu bi mi dobro doslo da sam bar tu torbu imala spremnu, razmisljam da posle pregleda u 20-oj nedelji koji mi je zakazan pocnem bar nju da spremam pa i nesto za bebu da ne malerisem, kad ste vi mislili poceti? Ja sam juce usla u peti mesec, 17 punih nedelja
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Nel, da li nesto treba poneti kao dokaz? Ja izgledam kao malo deblja zena, nije mi bas trudnicki stomak.
Sta se dobije? Verujem da je isto i u Vojvodini
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Ne treba ništa kao dokaz, doslovno dođeš i kažeš da si trudna i daš dm karticu😁
Dobije se biobaza krema protiv strija, mini bepanten kremica, mala radosnica, kuponi i nekakav priručnik za mame :)
25 g
Stiže curka💕
25.3.23'
Sortiraj odgovore
Najstariji