Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninić
    22. Rujan 2022. 22:06

Ginekolog obavljen, beba u redu, prvi otkucaji srca ❤️🥰

Nina
    19yr
    prva🤰🏻
    12 tj
    16.05.23 👩🏻‍🍼

Akane
    22. Rujan 2022. 22:34

Proljetne bebe 2023.
    Studentica - 25.02. / VŽ - Curica 
    Beban - 03.03. / NS - Dečko
    ledolina - 05.03. - Curica
    kk1109 - 05.03./ZG-Vinogradska - Dečko
    Rose - 08.03. / RI
    bebamazzzza - 09.03. / ST
    Donna2022 - 
    aider28 - 
    Nina187 - 17.03. / KR - Curica
    DaMa_21 - 22.03. / ZG - Curica
    kanapeić - 25.03. - Curica
    Mia21998 - 28.03. / VT
    dix - ožujak/ZG
    ruta - 03.04./Asfeld,DE
    maro2811 - 16.04. / ST
    Marija_1994 - 30.04.
    Inamorana - 
    HedwigZ - 
    Akane - 07.05.
    Ninić - 16.05.Eto mislim da smo Up-to-date 😄
    Studentica, hvala na pomoći 🤗

Akane
    22. Rujan 2022. 22:46

Ja imam milion imena, al za curice mi sve nekako strana više leže. Domaća su mi lijepa tipa Sara, Rita, Mara, Maja, Janja - al njih sve već imam u bliskoj obitelji 😅
    Zato me nekako Celine, Amelie, Alessia, Kasia, Noemie drže trenutno, iako sumnjam da bih ijedno od ovog na kraju odabrala. Erna, Judita i Melani su mi isto fora. 
    Dečki - Adrian, Mihael, Dominik, Erik 
    Memam pojma, svašta sam nabacala 😅Što se straha tiče, ja trenutno čitam Marka Aurelija (stoička škola) i on kaže: ne strepi zbog stvari koje su van tvoje kontrole; i mislim da je u pravu. 😅
    Trenutno me samo sekira da sve projekte iscrtam do kraja 😂🙈

• DaMa_21
    22. Rujan 2022. 22:52

Mi smo imali imena i prije trudnoce 😁
    Za decka su nam bile opcije Niko, Borna i Lukas, ali Niko nam je bio na prvom mjestu.
    Za curicu Nikol i Mila, a dolazi nam Nikol ♥️. 
    Meni je predivno ime Noemi, ali dragom se nikako ne svidja.

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

kk1109
    22. Rujan 2022. 22:56

Stuuuuudenticaaaaa

O haj pozdrav curke… puno ste se raspisale danas i ja sam imala šta za čitat☺
    - Sviđa mi se ideja za liste i ovdje i na fejsu, ili može i whatsapp ako netko ne želi fejs radit ili se otkrivat☺
    - Što se tiče straha, ja cijela 3 mjeseca nisam htjela nikome govorit, ali uz nagovor dečka rekli smo familiji i njegovim najbližim prijateljima(on sav lud i sretan bio i nije mogao biti tiho, pa reko ajde može). I sada sa 17tjedana i dalje imam taj mini strah jer ne mogu a da ne uđem u temu Spontani pobačaj i onda čitam kako su neke izgubile u 20.tjednu i sva se izbediram. Trudim se max.izbjegavati tu temu. Pa tako ne zna niko od mojih prijatelja i kolega da sam trudna, samo par njih slučajno. Ali ću uskoro morat reć, lakše mi je objavit na stori da sam trudna, nego da me svatko ispituje 'kaj si trudna, vidim da imaš trbuh', jer već se trbuh vidi i teško ću to sakrit na faksu, a tamo imam babe tračare pa će svi saznat u roku od sat haha..
    - Čestitke curama koje će imati svadbu i koje ju planiraju☺ Ja ne želim ništa prije kraja fakulteta, jer želim imati svoje prezime na diplomi, kako sam krenula, tako ću i završiti.
    - Što se tiče mučnina, ja ih imam samo ako nisam jela duže od dva sata, ali ovako ništa.. Znam imati ponekad slabost ali to zbog niskog tlaka.
    - Kk1109 pitala si koja je razlika za položaj posteljice. Eo da ja kažem iz svog "1. i jedinog iskustva " . Meni je posteljica sprijeda i kažu da slabije osjećaš bebu nego kada je posteljica iza. Također, primijetila sam da ne mogu puno pojesti jer osjećam pritisak u stomaku (možda i to ima veze sa posteljicom), gladna sam, ali više ne mogu jesti zbog tog pritiska i osjećam se kao da budem pukla, a normalno jedem kao i prije trudnoće s tim da sam ja mršavica. Ugl.što god pojedem brzo dobijem taj osjećaj pritiska, pa se ne mogu brzo debljati.
    - I bilo je nešto za listu što je sa smajlićima. Cure, kada stavljate smajlić, obavezno napravite razmak i onda nebi smjeli biti tak veliki smajlići . Kada stavite smajlić uvijek stavite razmak ispred riječi i razmak nakon smajlića. Npr ovako:vidite da ima razmaka između dvotočke i bebe, kao i bebe i 'vidite'.
    - I ne znam da li sam još kaj preskočila haha, uživajte dame.

Meni je logicnije nekak bilo da ce se osjetit prije ako je naprijed, al ocito je obrnuto 😅😅😅Mi smo se odlucili za Niko🥰...iako ja imam jos ideja al se dragom ne svidaju 😅

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

• DaMa_21
    22. Rujan 2022. 23:18

kk1109,

Mi smo se odlucili za Niko🥰…iako ja imam jos ideja al se dragom ne svidaju 😅

Predivno ime, moj favorit medju muskim imenima. Tvoj deckic i moja curica ce bit imenjaci, a mozda i cimeri u bolnici  😁

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

kk1109
    22. Rujan 2022. 23:53

DaMa_21

kk1109,

Predivno ime, moj favorit medju muskim imenima. Tvoj deckic i moja curica ce bit imenjaci, a mozda i cimeri u bolnici 😁

DaMa_21

kk1109,

Predivno ime, moj favorit medju muskim imenima. Tvoj deckic i moja curica ce bit imenjaci, a mozda i cimeri u bolnici 😁

Mi smo za curku imali Mia, Marta ili Nika...imamo slican ukus 🤣
    Bomeee ako moj decko odluci malo odgodit dolazak, a tvoja curka mrvu urani eto nas skupa na babinjacama 😅😅
    Ko zna mozda se i sretnemo na onim pregledima u bolnici u kasnjoj trudnoci🤗

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

kanapeic
    22. Rujan 2022. 23:59

Mi smo odlučili da će naša cura biti Marla 😁

25 g
    Stiže curka💕
    25.3.23'

Rose.
    23. Rujan 2022. 08:19

Kk1109,
     Koliko sam čitala posteljica je kao jastuk između tijela i bebe pa se zato osjete udarci manje, tako su to oni laički opisali,  al isto sam prije kao i ti mislila da će biti obrnuto. 😅 al ima logike ovo gore kad malo pročitaš😄 Ko bude uređivao listu, meni možete stavit dečko 👶 🥰

Akane
    23. Rujan 2022. 08:28

Jutro ☀️
    Ninić super za pregled, jeeej za srčeko ❤️
    Super su mi sva vaša imena, bravo za vas koji ste već odlučili. Moja šogorica nije do zadnjeg dana znala, kaže znat ću kad ju vidim. Na kraju nam se svima u obitelji ukazalo isto ime i kad nam je šogi konačno potvrdila da će malena biti Mara, nismo mogli vjerovati da smo svi imali istu ideju. Nekako imam dojam kao da djeca sama odaberu svoje ime 😂 sa ova svoja dva hahara, jednostavno sam pustila da nešto "sjedne" 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.