Ajme Nooha cestitke na malenom smotuljku💙. Super je kilažica za tjedne i bit ce on pravi mali frajer vrlo brzo. Brz oporavak mamice, a Jona Alojzije sretno djetinjstvo i da ga sto prije mamica mazi i ljubi❤️
Arsancres a neka je sretno sa zubom! Meni je to nocna mora, da mi se odlomi zub. .a vezano za zube i trudnocu, na pocetku T mi se upalila 6ica. Opet. I trebalo ju je otvarati i pitanje je bilo gdje je zariste jer se to stalbo ponavlja... A vidim i njoj je bila muka sta jenmora otvarati i traziti jer sam trudna.. SRECOM nasla je, i za sada je okej. Dolazila sam 3puta, nije mogla odmah zatvoroti dok sav taj gnoj ne izadje i dok nije sigurba da se sve ocistilo.. Nije mi davala injekciju jer je zivac otico umro obzirom da nista nisam osjetila. Ali rekla da je moguce dati. A i da ima ona neka opcoja ko za klince.. Kada ti gwlom umrtvi ili kako...
Coksa ti svaki put kada napises Bili smo vani, donijela sam drva i slozila... Pomislim kako zivis negdje ko Crvenkapica 😜😜😀❤🍭

Nooha čestitke od ❤️ Jest da je mrvicu požurio, ali zapravo takav porod uopće ne zvuči loše. Ne stigneš ni paničarit, ni mislit i eto njega već vani 😍 Neka je živ i zdrav, tebi brz oporavak i čestitke cijeloj obitelji 🤩❤️

29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Doti, Posvudusa, bas mi kronicno nedostaje vrijeme za mene. Da legnem jedann dan i ne radim nista tj.ono sto zelim! Mali je doma, ganjam ga sa zaostacima za skolu, dosadno mu je, glupira se, a ja radim od doma.. Pa rucak ovo ono, ja sam luda na kraju dana (sada), a vec krece drugi dan. Ne stignem niti odmoriti. Veselim se porodiljnom u ozujku...
Beba me nakon cjelodnevnog smiraja koji me uber zabrinuo sad navecer pocela sorati po mjehuru. Cesto stuca negdje dolje, pa mislim da joj je glava i dalje dolje. Iako, imala sam u jednom trenu dojam da se okrenula. Jedino nekako nema onih jakoh guranja nogom po trbuhu.. Bas me zanima kako je sada okrenuta..

Nooha ahahahhahaha sezonaaaaaaaaa ❤
Cestitam, brava, svaka cast! 🐣🐣❤❤
Eto nas koje cekamo 32tt kao sigurnije tjedne, ti si pravi primjer kako sve bude suuuuper!
Jedva cekamo vijesti sutra!

Dubrovcanka 😂😂😂😂
Pa eno ja radim jos mjesec dana, 4 tjedna. Dakle, ako rodim ko Nooha, moglo bi biti na poslu 😂😂
A ono sve sta sam planirala napraviti kada krene porodiljni, figa! 😂😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji