Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    elle 🙋‍♀️
    11. Veljača 2022. 08:50

bebo

Omerta i bambolinasretno danas na pregledima!❤
    Gledan popis, svi imaju imena, i da je cura sva su moja imena su na popisu.. Ali za decka pojma nemam 😭😭 Dajte neke prijedloge… Imamo tu neka imena koja vrtima li nitko nike 100% sretan. S time da stariji braco odbije sve sto je njemu neobicno npr. Lav. Kako se braco moze zvati kao životinja? 🙈😭 Ili Pavel, kaj je to ime? 🙈🙈 Mislim da ce na kraju biti kako je on prvo rekao.. A ja nisam ziher… Koje je vama lijepo musko?

Meni su lijepa imena Lucas i Bruno 😊

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

bebo
    11. Veljača 2022. 08:52

Anchi je l da?! U prvoj T sam imala ono beskonacnu listu zenskih i jedva 1 musko. I bude decko. I sad nemam pojma.
    Tejuska Jan i Noel mi je lijepo ❤❤ Ali nikako nista da mi se onako zakaci To je to! 

Tejuska♡
    11. Veljača 2022. 08:55

katsy

Tejuska♡

Ja sam vec prosvikala od tih potresa 😔 pa to nije normalno,evo ga jutros 4.0 … Blizu sam tog drmalista i moram vam reci da me uzasno strah,taj dan ne mogu nikako zaboraviti kao ni naredne poslije.. Bas imam strah veliki,nije nimalo ugodno,razmisljat da li ce ga strefit kad idem roditi😔 Trcanja iz kreveta pod nesto je bas koma..Ima li koje od vas blizu?

Tejuska - ja sam iz V.Gorice i ono..kaos, dokle vise!? Ti si isto negdje blizu onda? Bas je neugodno, sve me strah burno reagirat i skakat iz kreveta da ne pukne vodenjak 🤣
    Uglavnom treslo je bome dugo jutros 😪

Isto katsy kao i ti iz Vg,ali se selim uskoro u Sisacko podrucje pa me jos vise frka 😏 ma burno je da,u pravu si,zaista je strah uzasan vec,treba vremena da s trbusinom ustanem a jos dok klince povadim..  katastrofa

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Amelie
    11. Veljača 2022. 08:57

bebo

Omerta i bambolinasretno danas na pregledima!❤
    Gledan popis, svi imaju imena, i da je cura sva su moja imena su na popisu.. Ali za decka pojma nemam 😭😭 Dajte neke prijedloge… Imamo tu neka imena koja vrtima li nitko nike 100% sretan. S time da stariji braco odbije sve sto je njemu neobicno npr. Lav. Kako se braco moze zvati kao životinja? 🙈😭 Ili Pavel, kaj je to ime? 🙈🙈 Mislim da ce na kraju biti kako je on prvo rekao.. A ja nisam ziher… Koje je vama lijepo musko?

Moje mišljenje je da od starijeg djeteta nećeš dobiti odgovor koji bi htjela jer je dijete hehe.. a naviknuti će se kako god da nazovete bebu. Tako da mislim da je tu odluku ipak bolje prepustiti roditeljima. Zavisi jel želite klasičnije ili više egzotično ime.. želite li zvučno slovo R u imenu? Na koje slovo ne smije završavati da se slaže s prezimenom?
    Ma ima se tu o čemu misliti samo tako. Ja sam dosta guglala i neka stara imena jer mi je to fora.. a ako vam je opcija i neko strano ime e onda tek imaš izbora..;) A možda tek kad beba dođe odlučite.. kad ga vidite;)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Tejuska♡
    11. Veljača 2022. 08:58

Pitanje,zvati cu gin danas ali da vas pitam da li je bezazleno da pitam 🤔
    Dakle imam uzasan svrbež između prstiju na rukama,ali ono,citavu noc nisam do negdje 5h zaspala😏suhe su mi ruke da ali to su zadnjih 10god i nikada me nisu tako svrbile... jel panicarim bezveze? Mozda neki post covid ? 🥲

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Margita1906
    11. Veljača 2022. 09:03

katsy

Tejuska♡

Ja sam vec prosvikala od tih potresa 😔 pa to nije normalno,evo ga jutros 4.0 … Blizu sam tog drmalista i moram vam reci da me uzasno strah,taj dan ne mogu nikako zaboraviti kao ni naredne poslije.. Bas imam strah veliki,nije nimalo ugodno,razmisljat da li ce ga strefit kad idem roditi😔 Trcanja iz kreveta pod nesto je bas koma..Ima li koje od vas blizu?

Tejuska - ja sam iz V.Gorice i ono..kaos, dokle vise!? Ti si isto negdje blizu onda? Bas je neugodno, sve me strah burno reagirat i skakat iz kreveta da ne pukne vodenjak 🤣
    Uglavnom treslo je bome dugo jutros 😪

E i ja trenutno živi u V.Gorici i nisam ništa osjetila 

Termin 26.03.

Margita1906
    11. Veljača 2022. 09:05

Sretno svima na pregledima danas 

Termin 26.03.

LucK
    11. Veljača 2022. 09:14

Jutro 💞 ajme koje vijesti me dočekaju 🥰
    Nooha čestitam na malom Joni ❤️❤️ drago mi je da je sve dobro prošlo. Porod ne zvuči strašno, želim ti brz oporavak 😁 Javljaj nam sve 🤗
    Omerta & Bambolina sretno danas na pregledu 🍀🤞
    Bebo ni nama nije bilo lako za muško ime. Prvo smo mislili Fran, ali mi nije skroz pasalo pa je sad Viktor i to se svima sviđa čak. Eto 2 prijedloga 😅
    E super su mi i Bruno i Lukas šta cure kažu 😁
    Tejuska i ostale koje ste osjetile potres držite se i samo bez panike💪 valjda su ovi jači zasad iza nas. Ja nisam osjetila na zapadnom dijelu zg. Za svrbež jedino znam da ga nije dobro ignorirati u trudnoći pa javi šta kaže dr 🤞🤗
    Bebe s malim razmakom bi i ja, jer ne bi stala na jednoj 😊 i nas je braće i sestara 4 u razmaku 3 godine (blizanci) - to mi je bilo super. Ali naravno vidit ćemo sve još 😁

31👩‍❤️‍💋‍👨38

LucK
    11. Veljača 2022. 09:21

lu

Ja sam obavila pregled. Nisam ništa otvorena, dalje na preglede i ctg idem u bolnicu. Samo da mi brisevi budu dobri

Super. Drzim fige za briseve ☺️

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Demi30
    11. Veljača 2022. 09:24

Tejuska joooj i ja se grozim potresa.. Kad se sjetim lani potresa i onih beba u inkubatorima po ulici, slabo mi dođe. Daj Bože da nas sve zaobiđe 🙏 A što se tiče tog svraba, ako ti je samo između prstiju, može biti neka alergijska reakcija. Kontaktni dermatitis ili tako nešto... Imala sam ja točno to, ali prije trudnoće.  Dobila sam neku mast od doktora (ne sjećam se koju..) i prošlo za 2 dana.  Znam da mi je rekao da što manje močim ruke u vodi, da ne diram deterdžent i tako neka sredstva. Imala sam neke pamučne rukavice tanke, namazala bi ruke i onda bi navukla te rukavice. 
    Bebo meni je lijepo Toma i Lovro. Mom mužu Jakov i Šimun.  Dobro mi je i Roko.  A sviđa mi se i Jona kao što je i Noohin bebač.  Sad kužim da smo mi očito za ovako neka tradicionalnija imena 😂

Ja još čekam nalaze jučerašnjeg OGTT-a. Ne znam gdje je zapelo. Ako ne dođu do podne, zvat ću ih.  I upravo sam bila kod fizioterapeuta i mogu reći da mi baš pomaže za ovaj išijas. Mislim da ću ići barem jednom tjedno dokle god mogu.  

Od sinoć imam gusti bijelo/prozirni iscjedak. Nije ljepljivo, nego sluzavo i u komadićima.  Kao komadi šmrklji, samo bijelo prozirni. Malo me to sad brine. A mene uvijek nešto brine. 

Jučer mi je stigla muslin posteljina za krevetić i pamučna podloga za kolica. Naručila sam na mamino.hr, taman uhvatila neki popust i besplatnu poštarinu. Baš sam zadovoljna. Tako da eto i ja sam polaganim koracima krenula nešto kupovati napokon 🤩

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.