Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LucK
    10. Veljača 2022. 16:36

Doti ja se osjećam super, ali puno i odspavam po noći uz jedno dizanje na wc 😇 ma pusti kuću i pospremanje 😂 samo odmaraj 😅
    Tea dobro nam došla i sretno 🤩
    Margita drago mi je za super pregled 😍 
    Mi kupili Malm komodu u Ikei, podlogu i navlaku za previjanje i one kutije za ladice 🥰. Sutra je sastavljanje kaže muž 😋

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Demi30
    10. Veljača 2022. 17:42

Dani30

Dani30

Tejuska♡

Dani drago mi je da je sve super ♡ Drzim figice za secer 🤞
    Arsancresajoj! Da,najbolje da probas to rjesiti prije poroda♥️
    Dubrovcanka,Maya hahha i meni je to ono,taman se namjestim a ona kao pas dok trese vodu sa sebe 🤣🤣 doslovce podivlja hahaha.
    Maya HAHAHHAHAHAHA moram priznat bas si me nasmijala hahhahah,sanja da radi drugo dijete vec hahhaha🤣🤣

Hvala ti…❤
    Pau18, Luck, Elle i vama hvala na svemu… danas mi je dan super bio.. samo sto me glava pocela boliti odmh nakon one tekucine i nikako da prestane.. dali je neka druga imala isto glavobolju nakon te preslatke tekucine?

Mene je isto ubila glavobolja danas nakon OGTT-a.  Nisam skužila da je od toga, ali onda valjda jest.  Cijeli dan čekam nalaze, ali očito će mi ih poslati sutra kad nisu dosad. Zato sam ja pojela sve živo što je bilo h kući.. Za svaki slučaj, ako nalaz ne bude dobar da nebi nešto ostalo i propalo 😆

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Demi30
    10. Veljača 2022. 17:44

posvudusa

Očito svi muževi žive u oblaku da će bit med i mlijeko prvih par mjeseci i da ćemo na drugo odmah nakon prvog 🤣
    Moj već ima i plan kad bi da krenemo po drugo 😅
    Rekla sam, ajmo pričekati da vidimo bar ovo prvo prije velikih planova.
    Sad kad je sve oprano i popeglano vidim da imam malo tetrica. Gledam di da još kupim a da mi je lijep uzorak, ima tko kakav prijedlog?

Pogledaj tu :https://www.studio-nova.hr/
    Ima baš predivnih, a dobila sam preporuke za njih. 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Mak18
    10. Veljača 2022. 18:31

Magy107

Pau18, kakva ti je ta doktorica?

Okej mi je bila, profesionalna, pristupačna i smirena to mi je najbitnije.

Tejuska♡
    10. Veljača 2022. 18:34

Tea_0501

Cure pozdrav, evo da vam se i ja pridružim na proljetnim bebicama… Stavljam odmah i ticker da bude lakše pratiti tjedne. Moj je termin 27.4. ali mislim da ću ići na carski pa će onda beba stići ranije.

Dobro nam dosla ♡ imamo termin na isti dan 🤩 i obje Tee 🙈😁 koja slučajnost 😄🥰

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    10. Veljača 2022. 18:36

Pau18

MarijanaMartin držim fige da što bezobolnije prođe 💪
    Dani bitno da je sve uredu, koga briga za kile ♥️

Ja pametna danas sam skroz obišla trijažu i ušla "ilegalno" u bolnicu, cijelo vrijeme sam mislila da će zaštitari doći po mene 🤣. Hladnokrvno sam ušla na ulaz za djelatnike, poželjela zaštitaru dobro jutro, skinila masku da me kamera lijepo snimi 🤣🤣🤣

Bila sam u TA točno pet sati, malo je reći da sam poludila, ali barem sam dobila potvrdu da je sve uredu i da se beba razvija. Imamo 2550 😍💪

Čestitkeee 🥰🤩♥️🎉

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Tea_0501
    10. Veljača 2022. 18:53

Tejuska♡

Tea_0501

Cure pozdrav, evo da vam se i ja pridružim na proljetnim bebicama… Stavljam odmah i ticker da bude lakše pratiti tjedne. Moj je termin 27.4. ali mislim da ću ići na carski pa će onda beba stići ranije.

Dobro nam dosla ♡ imamo termin na isti dan 🤩 i obje Tee 🙈😁 koja slučajnost 😄🥰

🤩🤩Zamisli, baš zanimljivo 🤗. Kako se stavi ticker slika da se vidi? 

Ja: 33, On: 38
    🧒-8 god.
    FET 8/21-terapija estrofem.
    Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
    UZV 2.9.-Imamo ❤️

elle 🙋‍♀️
    10. Veljača 2022. 20:27

Pau18 ajme što si me nasmijala s ovim "ilegalnim" ulaskom. 🤣 a trebalo biti ilegalno toliko čekanje ali ajd bitno da je beba dobro ❤
    Doti ooo da, ima dana kad mogu sve a ima dana kad ne mogu ništa i to mi je sasvim u redu 😊
    Tea_0501 dobro nam došla 🤗
    Margita1906 čestitke na dobrom pregledu 🥳
    Dani30 ja sam dobila glavobolju tek nakon nalaza 🤣 

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

• Nooha
    10. Veljača 2022. 20:47

Cure, sezona je OTVORENA 😱🙈🌹🌺
    Danas u 16.30 stigao Jona Alojzije (Alojzije smo dodali jer je danas bl. Alojzije Stepinac)....
    44 cm i 2100 grama....  33+5 ❤️❤️❤️❤️
    do ručka nikakve naznake ničega osim malo sukrvice...al to se vec vrti par dana ...
    Iza rucka krenuli nespecificirani bolovi... No jako me podsjecaju na trudove od prvi puta...dva puta idem na wc, misleći mozda to boli, no očistim se, a bolovi i dalje svakih par minuta...vodenjak nije pukao...
    Na brzinu se otuširam, ja želim za Zg, muž i mama koja radi u bolnici forsaju da stanem u Vž prije..mama provjerila u smjeni radi najbolji mogući stariji doktor pun iskustva...ok ajmo u Vž...
    Ctg uredan, mene trudovi krkaju svakih par minuta, ali ih on uopće ne učitava nešto extra. Tako je bilo i prvi puta...

Kaže doktor ajmo pregled pa ćemo vidjeti dal mogu za Zg...ja računam vodenjak nije pukao...stave me malo na toksikolozu pa izdrzimo jos koji dan vise...a kad ono šok otvorena 9 prsta 😱😱😱😱
    Kaže on meni pravac rađaona ili ako želite za Zg, računajte porod oko B. Huma 🤣
    I cure moje, par trudova, buše mi vodenjak...jedan manji trud i iza toga odmah dva veća, nagon za tiskanje, doktor malo još to s rukom raširi...i evo bebe vani...doslovno u dva truda...

• Nooha
    10. Veljača 2022. 20:52

Taman ovih dana u Vž pedijatar iz Petrove..odlično..barem to...beba dobila 10 od 10...
    Kaže na prvu sve dobro izgleda, odmah je zaplakao...
    No uzet će ga da ga provjere - kasnije su mi javili da sve izgleda ok, samo malo disanje pa su ga ipak stavili na kisik...
    Kaže da nema trenutno nema nikakve potrebe za bilo ikakvim premještajem u Zg...no da budem spremna jer se to može promijeniti...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.