Napokon doma..
Beba ima 2377g što odgovara 33+6 😏 glavom je i dalje dolje, sve je oke što se tiče posteljice. Uzeo mi je bris, pregledao me dolje i piše 1čl, zatvoreno.
Dobila sam 1.5kg, što je ukupno 10.5kg.. Ali, dobila sam uputnice za ponoviti OGTT i moram napraviti GUK profil iz razloga što imam povišene ketone u urinu pa da se vidi razlog tome.. Pričala sam s njim i kaže da je moguće zbog moje "dijete" jer mi me pašu ugljikohidrati zbog štitnjače pa ih logično niti ne unosim dovoljno..
Ako je netko bio u istoj situaciji, molim savjet što da prvo izvadim, OGTT ili GUK? Ili je svejedno?
Sunašce tvoj malac lijepo napreduje i čestitam na super pregledu 😊💙

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Luck čestitam na dobrom pregledu🥳 Moj meni nikad ne kaže kilažu dok ja ne pitam 😑
EvaKb znači to mi nije ni palo na pamet da bi muž mogao zaboraviti doma.🤔 S obzirom na to da nemam mjesta za dodatne stvari, budem u auto stavila sve što mi treba on ponijeti 😬
Sunašce83 čestitke za odličan pregled 🥳
Maya34 žao mi je što sad morš opet na te sve pretrage, nadam se da će biti dobri nalazi. 🤞 Znam da se inače prvo radi ogtt pa guk profili ako ogtt nije dobar ali ne znam kak to ide kad odmah moraš oboje. 🤔

💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Lidera jos ima sansu, dok god je u mene na zalihi. Slagat cu na gusce, praksa cini majstora 😁
Supeeeer za pregeldeee 😍
I kod as sve super. Bebo i dalje glavom dolje, u mjerama, cak mozda koji dan preko, ima oko 1740g.
Ja zatvorena, cerviks dug i zabetoniran. 😁😖
Od pretraga je rekao samo bris na bakteriju u 35tt i to je to. Ne moram ponavljat iAT obzirm da sam negativna na prvom, a poz.krvna grupa.
Amelie ne bi volila drip, zadnji pit su bebi otkucqji poludili od dripa. Meni je hematologica isto rekla, mozda smo kod iste 😁😀 Gdje ces ti roditi?
Sluzni mi je u prvoj T ispao nakon sto su krenili zesci trudovi. Puko vodenjak, ispo sluzni i ja na sve 4 u kupaonici ispunjavam papire za Anu Rukavinu i cekam muza da se probudi, jer sta cemo ici dok kao nije gusto, neka se naspava 😁
Dosla opet rano, tek 3-4 prsta otvorena 😂

Cestitam svima na lijepim pregledima 🤗❤️
Nooha drago mi je da vam dobro ide i da ste uskoro skupa 🥰 Nisam ni ja nikad čula za kolostrum zelene boje, ali zato imamo Arsancres da nas uputi 🤗
Ali zeleno mi bas lose zvuci moram priznati. Moja mala je imala zelenu kakicu na početku dosta dugo, mene je to izluđivalo, a ovdje samo govore da je to sve normalno 😃
Omerta nadam se da će mala uskoro biti bolje ❤️ Ta visoka temperatura i mene bas uznemiri 🥺 Do sad ju je uglavnom imala kad su zubići rasli.
Ja koristim britvicu oduvijek, koza mi dobro podnosi. Pred kraj uz pomoć ogledala sve riješim 😊
Služni čep ne znam ni kako izgleda, meni je to valjda ispalo kad sam već bila u radjaoni 🙂
Tanja i ja sam na Kenduralu, dobro ga podnosim. A krv iz nosa u obje trudnoće, iz desne nosnice uvijek.
Nooha ti si jedna full jaka zena.
Svaka cast na svemu, samo hrabro, svaki ce dan biti sve bolje ❤

Cure evo ja morala ostati u bolnici!!! Užas, nisam stvari spremila, nisam kuću spremila. Maloj rekla evo me do ručka. Ma užas. Uglavnom ostala sam na promatranju koji dan. Ako ne krene porod i ako se ne okrene idem na carski. Joj još sam u šoku!!! Mislila sam ima još vremena. Evo da nema Noohae ja bi bila prva???? Gdje je Coksa?

👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Je li nuzno krenuti odmah u bolnicu kad pukne vodenjak?
Da odmah u bolnicu!

👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
_Katja_tvoja je malo starija od moje. Ja si isto nekad mislim kako ce. A onda znam da ce uzivati sa tatom i da joj nece nista falit. Mozda joj i baka dode :)
Sunnydayu vinogradskoj tata vidi bebu tek kad idete doma, osim ako ide na porod.
Sretno svima na pregledima :)
Hvala ti na odg, bolje da mu to danas ni ne pričam 😂
Cao jasam Nova 😊,meni je danas 6 Dan od embrijotransfera,transfer je bijo 09.02.22 sa vracenom jednom bebom 🤲,od simptoma nesto bas nemam mnogo jedino Sto osecam zed bas dosta i uvjek mi usta suha,sa prvim pokusajom sam imala jako bolne grudi i osecaj dace svakog trenutka doj men…..I tusam ugledala prvi put srecu na ovom dunjaluku us Allahovu odredbu,zelim svijem da ugledate i vi tu radost 🤲
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji