Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebo
    11. Veljača 2022. 08:05

Bome potres nas probudio..
    Grozan osjecaj.. Jos ako si blozu epicentra Tejuska mogu si samo zamisliti kako je vama..  😖 Grlim.
    Bome, ja torbu spremam za vikend! 😱😜😳

elle 🙋‍♀️
    11. Veljača 2022. 08:06

Dobro jutro cure 🥰
    Kako se Nooha lijepo prek noći popela na vrh popis 💕💕💕
    Cure sretno na pregledima danas i sretno s porodima ako se koji zalomi opet 🤗😄

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

bebo
    11. Veljača 2022. 08:10

Omerta i bambolina sretno danas na pregledima!❤
    Gledan popis, svi imaju imena, i da je cura sva su moja imena su na popisu.. Ali za decka pojma nemam 😭😭 Dajte neke prijedloge… Imamo tu neka imena koja vrtima li nitko nike 100% sretan. S time da stariji braco odbije sve sto je njemu neobicno npr. Lav. Kako se braco moze zvati kao životinja? 🙈😭 Ili Pavel, kaj je to ime? 🙈🙈 Mislim da ce na kraju biti kako je on prvo rekao.. A ja nisam ziher... Koje je vama lijepo musko?

bebo
    11. Veljača 2022. 08:11

Elle ahahahahahhaaa Ako se zalomi! 😂😂😂😂😂😂🍫🐣

Anchy_23 🌈 🌸
    11. Veljača 2022. 08:16

Bebo nemam ti prijedloge meni se sacica muskih imena svidjela u prvoj T. Jedva smo se odlucili ali sada kada razmislim ne znam ni dal mi se to ime svida 😂. Meni su sva muska koma...a za curku od toliko lijepih je isto bilo tesko izabrati. Ali je bio gust jer sva su mi nekako pasala.
    Potres nisam sad osjetila Bogu hvala...nadam se da se nece ponoviti 🤞

Tejuska♡
    11. Veljača 2022. 08:20

bebo

Omerta i bambolinasretno danas na pregledima!❤
    Gledan popis, svi imaju imena, i da je cura sva su moja imena su na popisu.. Ali za decka pojma nemam 😭😭 Dajte neke prijedloge… Imamo tu neka imena koja vrtima li nitko nike 100% sretan. S time da stariji braco odbije sve sto je njemu neobicno npr. Lav. Kako se braco moze zvati kao životinja? 🙈😭 Ili Pavel, kaj je to ime? 🙈🙈 Mislim da ce na kraju biti kako je on prvo rekao.. A ja nisam ziher… Koje je vama lijepo musko?

Ja imam Jana i Noela... a lijepo mi je Liam jos.. ali svi smo mi s razlicitim ukusima 😁

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

bebo
    11. Veljača 2022. 08:22

Netkonjenpitao za tertra pelene. Ja neki dan gledala nesto u Baby centru i ima bas lijepih. I onih skupljih ali i jeftinijih, onaj njihov brand Cool ili kako se zove..
    https://www.babycenter.hr/njega-i-pelene/kozmetika-i-pelene/4
    Vidjela sam ih i na Malestvari https://male-stvari.hr/kategorija-proizvoda/njega/tetra-pelene/
    Ima i na evitasu, trenuutno je sve na15% off
    https://www.evitas.hr/pelene-za-previjanje-i-tetra-pelene
    Kakve su kvalitete, ne znam, ali ako su za bljucanje onda nije ni vazno... 😜 Bitno da su lijepe 😜😜❤

bebo
    11. Veljača 2022. 08:25

Anchi je l da?! U prvoj T sam imala ono beskonacnu listu zenskih i jedva 1 musko. I bude decko. I sad nemam pojma.
    Tejuska Jan i Noel mi je lijepo ❤❤ Ali nikako nista da mi se onako zakaci To je to! 

• katsy
    11. Veljača 2022. 08:45

Nooha ovo je najljepsa moguca vijest dana i tjedna! 💙💙💙 Iskrene cestitke i drzte se! Danas mi je 33+5 kao tebi jucer i malo me sad panikica lovi..haha
    Sretno vam mamica i sincic 😇🥰😁

• katsy
    11. Veljača 2022. 08:48

Tejuska♡

Ja sam vec prosvikala od tih potresa 😔 pa to nije normalno,evo ga jutros 4.0 … Blizu sam tog drmalista i moram vam reci da me uzasno strah,taj dan ne mogu nikako zaboraviti kao ni naredne poslije.. Bas imam strah veliki,nije nimalo ugodno,razmisljat da li ce ga strefit kad idem roditi😔 Trcanja iz kreveta pod nesto je bas koma..Ima li koje od vas blizu?

Tejuska - ja sam iz V.Gorice i ono..kaos, dokle vise!? Ti si isto negdje blizu onda? Bas je neugodno, sve me strah burno reagirat i skakat iz kreveta da ne pukne vodenjak 🤣
    Uglavnom treslo je bome dugo jutros 😪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.