Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MarijanaMartin
    10. Veljača 2022. 23:01

Nooha

Taman ovih dana u Vž pedijatar iz Petrove..odlično..barem to…beba dobila 10 od 10…
    Kaže na prvu sve dobro izgleda, odmah je zaplakao…
    No uzet će ga da ga provjere - kasnije su mi javili da sve izgleda ok, samo malo disanje pa su ga ipak stavili na kisik…
    Kaže da nema trenutno nema nikakve potrebe za bilo ikakvim premještajem u Zg…no da budem spremna jer se to može promijeniti…

Želim ti svu sreću ovog svijeta sa bebom. Od srca šaljem veliki 🤗🤗💕💕💕💕💕. Svaka čast da ste se tako svi snašli i riješili tu situaciju!!!! 🎉🎉🙏🍀

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

bebo
    10. Veljača 2022. 23:19

Mene tako nos mori i zastopan je non stop i onda disem na usta i muka mi vec od suhog grla i tak.. Jos mi i herpes izletio.. Jedva cekam da sve prodjeee 🙈
    Sjecam se kako me bilo strah na ranijim tjednima, cak i kada sam presla 20tt, pa cak i na 27tt.. A ovo sada zvuci prepre.. ❤

EvaKB
    10. Veljača 2022. 23:23

Nooha ajme cestitam, divne vijesti. Pravi mali zilavi borac. Bas mi je drago da ti je porod prosao lako i svakako nam javljaj sto se kod vas dogada dalje.

👩‍🦰35
    👨‍🦱37
    Pokušavamo od 09/2019.
    06.09.2021. ➕
    Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
    Očekivani termin poroda 11.05.2022.

Omerta
    10. Veljača 2022. 23:43

Vidim nešto se raspisale navečer, reko mora da imamo bebicu, pomislila na Čoksu.. Kad ono, ajmeee!!!  Nooha, WOW!!! ČESTITKEEEEE!!!! 🥳🥳🥳 Dobrodošao maleni Jona!!!  Brz oporavak i da se što prije mazite! 💖

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Hukica
    11. Veljača 2022. 00:15

Nooha

Cure, sezona je OTVORENA 😱🙈🌹🌺
    Danas u 16.30 stigao Jona Alojzije (Alojzije smo dodali jer je danas bl. Alojzije Stepinac)….
    44 cm i 2100 grama…. 33+5 ❤️❤️❤️❤️
    do ručka nikakve naznake ničega osim malo sukrvice…al to se vec vrti par dana …
    Iza rucka krenuli nespecificirani bolovi… No jako me podsjecaju na trudove od prvi puta…dva puta idem na wc, misleći mozda to boli, no očistim se, a bolovi i dalje svakih par minuta…vodenjak nije pukao…
    Na brzinu se otuširam, ja želim za Zg, muž i mama koja radi u bolnici forsaju da stanem u Vž prije..mama provjerila u smjeni radi najbolji mogući stariji doktor pun iskustva…ok ajmo u Vž…
    Ctg uredan, mene trudovi krkaju svakih par minuta, ali ih on uopće ne učitava nešto extra. Tako je bilo i prvi puta…

Kaže doktor ajmo pregled pa ćemo vidjeti dal mogu za Zg…ja računam vodenjak nije pukao…stave me malo na toksikolozu pa izdrzimo jos koji dan vise…a kad ono šok otvorena 9 prsta 😱😱😱😱
    Kaže on meni pravac rađaona ili ako želite za Zg, računajte porod oko B. Huma 🤣
    I cure moje, par trudova, buše mi vodenjak…jedan manji trud i iza toga odmah dva veća, nagon za tiskanje, doktor malo još to s rukom raširi…i evo bebe vani…doslovno u dva truda…

Čestitam 🥳🥳 brzi oporavak želim 🥰🥰👶

Zadnja menstruaciju 12.6
    Termin poroda 20.3
    Curica💗

elle 🙋‍♀️
    11. Veljača 2022. 00:18

Ne mogu zaspati i kao idem malo škicnuti forum i imam šta i vidjeti 😮 Nooha čestitaaaaaam 🥳 Držim fige da se ti i nestrpljivi Jona već sutra možete maziti 💕
    Uffff cure postalo je ozbiljno, krenulo je... yap, evo panika laganini 🤯 tek sad ne budem zaspala 😬

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

• _Katja_
    11. Veljača 2022. 01:14

Nooha cestitam od srca ❤️🤗 Pa tko bi rekao da ces ti prva roditi 😊 Meni ovo zvuci kao porod iz snova. Lijepu kilažu ima mali, bit će to sve super 🤗
    Sunasce citam sad kako se osjećaš pa si mislim evo sutra još jedne bebe 😮
    Bebo i meni jučer izašao herpes, imala sam ga jos jednom na početku trudnoće, a bas ga neeee volim 😬
    Dubrovcanka evo mi smo se upustili u avanturu s još jednom bebom, smatrali smo da je dvije godine idealna razlika, a i meni će ove godine 35 pa… Bit će sigurno malo teze na početku, ali doći će to na svoje ☺️

• _Katja_
    11. Veljača 2022. 01:21

Nooha stigneš se i oporaviti do termina za frizuru 😅🙈 
    Boobamara bas sam te htjela pitati kako tvoja cura reagira na dolazak bebice 😆 Ja imam seku koja je mladja 13 godina, nisam bila sretna kad sam čula tu vijest 😬 Pubertet je bas zeznuto razdoblje života, treba imati puno razumijevanja i za njih 😊
    Teško mi je ići spavati nakon otvorene sezone poroda, ali pokusati cu, laku noć svima 🤗

anchika
    11. Veljača 2022. 05:58

Nooha cestitam od srca, da maleni bude sto prije s tobom i da idete brzo kuci mazit se i pazit! 💕
    Curke koje imaju preglede danas,sretno😊

Tonka341
    11. Veljača 2022. 06:29

Ajme pa mi imamo prvu bebicu na grupi! 🤭 do jucer iscekivale prve preglede,a evo sad vec porode, vrijeme leeeeti 😳
    Nooha cestitam ti od srca na malenom i zelim ti brz oporavak i da se sto prije mazite 💙🤗.
    Dubrovcanka tako smo i mi htjeli dvoje s malom razlikom i cim je maleni napunio godinu dana isli na drugo. Znam da ce u pocetku biti tesko jer razlika nije ni 2 godine (1god i 9.mj.) i to su prakticki 2 bebe, ali ce barem skupa odrasti, a iskreno ni meni se nebi dalo nakon nezz koliko godina prolazit sve ispocetka.

Ante 💙 Maro 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.