Jutro curke, svima cestitke na odličnim pregledima❤️🤗. Bas se veselim skupa s vama. Mi imamo pregled 17.02. Tad cemo biti 32tt pa cemo vidjeti i posteljicu kak radi i protoke i težinu bebe. To idem kod svog privatnog, koji radi u bolnici di cu roditi, on mi vodi svaku trudnoću uz moju socijalnu giničku odem 2-3 puta kod njega na bitne uzv i stvarno sam s njim prezadovoljna. Nadam se da cemo dobiti koju slikicu, u prosloj trudnoći mi je maleckog tako uhvatio lice i vidjeli smo ga potpuno istog kao kad se rodio:) Pa onda cemo vidjeti kad ce mi reci da odem na pregled u TA. D1 uputnicu već imam, tak da je to riješeno od moje socijalne giničke. Samo se nadam da nisam otvorena i da me ne ceka neko strogo mirovanje pred kraj.
Coksa i cure, možda sam trebala prvo razmisliti prije nego sam rekla da ću se zapisati za covid odjel. Jbga korona došla u moju kuću. Muž pozitivan i zarazio malu. Uh nju je baš sastavilo povraćanje, proljev i visoka temperatura. Ja se neću izolirati. Uz nju sam. Tako da se jedino mogu moliti da je čipiranje učinkovito, ali i muž je boosterirana i mala cijepljena prije 21 dan. Užas, držite se i molite za moju obitelj!!!!
Želim vam brz oporavak. Bit ce sve dobro. Mi smo prije mj dana prošli koronu, ali nismo cjepljeni. Bilo je sve ok. Klinci s gotovo nikakvim simptomima, muz nista, ja i najstariji sin 2 dana temp i umor kasnije uz kašalj. Bit ce sve ok🙏
LISTA PREGLEDA💚👶🎀
Dani30 - 10.02
Omerta - 11.02
Bambolina - 11.02
Arwen89 - 14.02
Tina - 14.02
Doti - 14.02
Maya34 - 15.02
Luck - 15.02
Sunašce83 - 15.02
Tonka341 - 15.02
Bebo - 15.02
Arsancres - 16.02
Elle - 17.02
Dubrovčanka - 17.02
Tanja24 - 17.02
Fastazia - 18.02
_Katja_ - 21.02
Nooha - 21.02
Anchy_23 - 21.02
Hukica - 21.02
Demi30 - 22.02
Boobamara - 22.02
Anchika - 25.02
Seka_Frida - 25.02
Amelie - 01.03
Lovely_ - 02.03
Tejuska - 04.03
EvaKB - 09.03
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Coksa i cure, možda sam trebala prvo razmisliti prije nego sam rekla da ću se zapisati za covid odjel. Jbga korona došla u moju kuću. Muž pozitivan i zarazio malu. Uh nju je baš sastavilo povraćanje, proljev i visoka temperatura. Ja se neću izolirati. Uz nju sam. Tako da se jedino mogu moliti da je čipiranje učinkovito, ali i muž je boosterirana i mala cijepljena prije 21 dan. Užas, držite se i molite za moju obitelj!!!!
Jooj😔😔drzim fige da bude sve dobro na kraju!! Bas mi je zao zbog malene 😔 Drzite se i javljaj kako ste🙏
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Dani sretno danas 🥰🙏 Da bude sve u najboljem redu!! 🤞
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Držite se... Neka prođe što prije i što bezbolnije i za curku, a pogotovo za tebe da se možeš brinuti o njoj!
A dečko sad nek svakako pričeka idućih 10 dana 🙏
Sretno, nadam se da cete se brzo izvuci iz toga!
Dani sretno danas 💓
MarijanaMartin uffff nek se mrga sad strpi,a da vi svi prođete sa šta manje tegoba i da curica brzo ozdravi ❤️
Prednosti moje bebe na zadak je šta manje piškim noću 🤣. Ako ništa malo sam se naspavala 🤣
Ma nemoj reci😂🤭barem neka prednost haha🤣🤣
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Dani sretno na pregledu!
Marijanamartin drzim fige da se ne zarazis i da family sto prije ozdravi!
Svima zelim lijepo proveden ovaj suncani dan😊
Jutro 💞
Katsy ja nisam ni kupovala 56 (na preporuku više ljudi), samo 62 i 68. Procjenit ću još pri kraju jer nismo sitni ni ja ni muž 😊
Dani sretno danas🍀
MarijanaMartin držim fige da sve brzo prođe i da se ne zaraziš 🤗
Dubrovčanka to te curica malo pušta da se naspavaš pa će opet za 10ak dana na glavu 🤞
Mi idemo danas do ikee, po komodu i još neke sitnice 😁
31👩❤️💋👨38
Sortiraj odgovore
Najstariji