Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CoKSa
    10. Veljača 2022. 09:07

MarijanaMartin drzite se, nek vas brzo prode. Sada je izolacija 7 dana, za cas ste vani. Mene je sastavilo na dva dana, kasnije ko metak. Saljem zagrljaj🤗

Anchy_23 🌈 🌸
    10. Veljača 2022. 09:35

Bokic 🌸
    Drago mi je zbog svih dobrih pregleda jucer!
    Marijsnamartin drzim fige da te ne ulovi korona i ds vam svima to brzo prode 🍀🤞
    Dubrovcanka ja idem bar 2 x vec mjesecima po noci na wc. I jedva cekam dan kad cu odspavati bez wca...al cini mi se da ce tako biti do poroda a onda ce me beba buditi 😂😂🤭

Maya34
    10. Veljača 2022. 09:49

Dani sretno na pregledu 😊 🤞da te gin ovaj put ne zaj.. zbog kg 😒❤️ ako te naljuti, ti pravac opet u shopping 🤭
    MarijanaMartin vjerujem da će proći sa blagim simptomima 🤞 a ti budi jaka i ne sekiraj se previše, buco će pričekati 😊💙

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Demi30
    10. Veljača 2022. 09:56

MarijanaMartin drzi se.  Sve je dobro prošlo curama i koje nisu cijepljene, a vama bi onda pogotovo trebalo biti ok sigurno ❤️
    Dani sretno😊
    Bravo i za jučerašnje preglede, a Dani30 ne sekiraj se radi riječi ginekologa. Znaš i sama da je najbitnije da je beba dobro i da su nalazi ok.  Nismo svi iste građe i sklonosti. 
    Ja sam na OGTT-u upravo. Čeka me još jedno vađenje krvi za pola sata, pa se odoh najesti pršuta 😂

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Arsancres
    10. Veljača 2022. 09:58

MarijanaMartin baš mi žao zbog malene, kužim te skroz, ja bi isto bila s njom, a ne izolirana 😐 ako dobiješ i ti, baš što Čoksa kaže proći će brzo i bolje i sada nego tamo u 39tt ili kasnije, ovako ćeš izbjeći i te neke peripetije ako ih bude moralo biti.
    Budi uz nju, mama je mama ❤️
    ----
    Ja sam noćas užas spavala, sve živo me boli, uopće više ne znam kak da se namjestim, a meni uopće nije stomak velik, mislim, je, ali nije da je ne znam šta sada, a nenormalno mi je leć normalno 🥺
    Imam i onaj banana jastuk s još 3 dodatna, dođe mi da sve spičim van, još mi gore nekad 😖😖
    Tješim se da je to samo takva noć 🥴

elle 🙋‍♀️
    10. Veljača 2022. 10:08

Dobro jutro cure 🌞
    Jučerašnji mnogobrojni pregledi su prošli odlično, čestitke svima. 🥳 Neka se tako nastavi i danas,  Dani sretnooo 🤞
    MarijanaMartin žao mi je što je i vas sad to snašlo ali nadam se da će proći što brže i bezbolnije 💕
    Dubrovčanka ajd bar neka prednost, mene baš umaraju i psihički i fizički ti noćni odlasci na wc. 🙄
    Demi30 sretno s nalazima 🤞 i uživaj u pršutu 💕
    Arsancres žao mi je zbog loše noći,navijamo da je to samo jedan izolirani slučaj i da bu već večeras bolje 🥳❤

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

EvaKB
    10. Veljača 2022. 10:12

MarijanaMartin sretno sa koronom, nadam se da neces n ti dobiti, a ako dobijes da su blagi simptomi i da ne krenu trudovi
    Bambolina ja ga koristim i super mi je, nista me ne iritira, nema onaj jaki kemijski smrad i sve skine, samo pazi da ne zamijesas previse tekuce, ko ja prvi put, pa sam imala toga po sebi, kupaoni, di treba i ne treba. Skinulo je cak i tad, ali sa ribanjem rukavicom.

👩‍🦰35
    👨‍🦱37
    Pokušavamo od 09/2019.
    06.09.2021. ➕
    Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
    Očekivani termin poroda 11.05.2022.

• MarijanaMartin
    10. Veljača 2022. 10:33

Hvala cure jako na potpori. 💕💕🤗🤗🤗Ja ću nakon ovog iskustva možda isto u Anti-korona vaksere. Tek je počelo "bumo vidjeli"!!!!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Tejuska♡
    10. Veljača 2022. 10:34

Demi sretnoo🤞uvijek sam se divila ljudima koji mogu jesti pršut,meni je to tako odvratno😅😅😅smrdi boze sacuvaj 
    Ali zato ja tamanim vec 2 dana sir i vrhnje i špek 😅
    U plusu sam +2kg dakle od pocetka +6kg 🙈🙈 
    Ovo s koronom ne znam kako bih komentirala...moj je imunitet jedan od boljih od svih nas 10 u kuci a potamanilo me skroz.. i puno cesce sam cula da je tako,,da netko tko ima vise nekih bolesti bolje prode😏no dobro,tko ce ga znati...
    Arsancres bas mi je zao 😏 ja imam trbusinu ali mene opet budi samo kad moram piskit,sad idem 4x po noci,ali navikla sam 😄 
    Jel vas guraju bebe kad se legnete a da im ne odgovara? Hahah ja sam to primjetila cim vise nalegnem na trbuh odmah se gura 🤣

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Arsancres
    10. Veljača 2022. 11:13

Žene upravo mi se odlomio komadić zuba iza, pa ja ću popizdit 😖😖😖😖
    Ne mogu skužiti uopće ni na ogledalu, ali jezikom kad diram osjetim onako da je otkrhnuto, skroz iza neki, onako ivica zuba. Pa jebem ti
    Inače imam baš dobre zube i radi fobije od onih priča o propadanju zubi u trudnoći i dojenju još baš pazim na unos kalcija, evo kurton.
    Doručkovala jaja s malom, nije da sam čvarke grizla 😔
    Zubar mi naravno radi tek popodne, već se vidim kak sjedim na telefonu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.