S obzirom na istu ordinaciju, isti namještaj i sve, mogu pretpostavit da je riječ i o istom uzv. Nije to neka mala stvarčica koju magično izvučeš iz nekog ormarića ili još bolje možda doktor dovuće na posao, haha..
🤦♀️ Stvarno mi nije jasno to ponašanje od strane drugog doktora, a i od te sestre, koji muljatori. On je htio i na papa testu zaraditi sjećam se.. Kad mi je nudio opciju ako platim 150kn da će papa biti gotova za 10 dana, a ako hoću besplatno onda se čeka i do mjesec i pol dana.. Onak da hoću platiti išla bi privatno i dobila nalaz za manje od 5 dana, a ne 10. Moguće da je tako htio i na uzv zaraditi. Koji bezobrazluk. Čak i da uzv neko vrijeme nije radio, pa valjda je dužnost da ga se popravi. Jer gle čuda, ovom doktoru u drugoj smjeni super radi i uzv, a ima se i vaga i tlakomjer i trakica za urin.
Ma joj baš me to sad ljuti, ne znam zašto sam to trpjela i bila naivna.. Pomirila se da je takav doktor, ima drugačiji pristup, ajd bar mi daje uputnice pa onda obavim uzv u bolnici, bitno da smo beba i ja ok. Valjda i kako mi je treća trudnoća pa sam malo bila opuštenija i mislila da je to stvarno dovoljno ako on tako kaže. I ti izgovori da se to kod njih ne radi, da doktor ne preferira česte preglede, da je nešto u kvaru ili nije adekvatno, joj joj joj. I ionda im na vratima piše da trudnice imaju prednost. U čemu??? Ma..
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Jutro♥️
Omertaaa pa konacno konacno🙏🙏hvala Bogu da si konacno dobila pregled kakav bi svaki puta trebala imati,bas mi je drago 😍🥰😍🥰
Zao mi je zbog bebica na zadak,ja ne znam,uvijek bi odabrala carski nego da radam na zadak..Nema sanse da bi riskirala da se nesto dogodi ako ni dr.nisu sigurni. MarijanaMartin stvarno drzim figice da se preokrene🤞
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutro🧡
Lu, mozes sve mailom, 100%
Omerta, konacno da si i ti imala normalan pregled, ono je stvarno bilo tuzno.
Marijanamartin moja frendica je rodila jednom carskim a drugo vaginalno i brze se oporavila nakon carskog, moze i vaginalni porod bit vrlo tezak.
Ako neka mozda ne zna, u dm-u mozete uzeti paket za trudnice u kojem dobijete i knjizicu s popustima, ja sam jucer kupovala potrepstine i na racun dobila 2500 dodatnih bodova sto iznosi 250 kn popusta pri novoj kupnji 😁
Uzivajte u vikendu😘
Curee kaj ima u DM sada na toj knjizici?? 😃😃
Kaj ste kupile?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutro💞
Magnezij uzimam direkt u vrećicama, ali ću kad potrošim prijeći na neke tablete jer je ovo puno dodataka i šećera, a one šumeće isto ne volim 😎
Omerta baš mi je drago za novog doktora.🥳 Napokon da dobiješ tretman koji zaslužujes. Drzim fige i za oggt i da te isto puste doma u pauzama🤞
Ja napokon upecala svoje nalaze na egradani. Jučer cili dan ulazila, ali džabe 🤣 oggt je dobar 💪😅 mislim da sam anemična jer su mi smanjeni eritrociti, rdw, hemoglobin i hematokrit😳 I kolesterol mi je povišen, ali dr gugl kaže da je to ok u trudnoći (Dubrovčanka nisam odolila haha). Vidit ćemo šta kaze dr u utorak 😁😁
31👩❤️💋👨38
Coksa s koliko si točno rodila curku?!?
Evo mene danas na punih 30tt pa mi je nekako lakše kad čujem da već u tim tjednima ima dobrih ishoda, ako nedaj Bože krene nešto.
Ako koja hoće te bodove za pampersice, ja imam 2 knjižice kupona, dat ću joj rado 🙃 ja pampersice ne preferiram pa ako kojoj treba 😁
Ema :)
Ovo je nastavak mog odgovora na tvoje proslo jer je bilo predugacko za tamo odjednom haha.😄
Ma ja vodim borbe sa spavanjem, il se prevrcem i budim stalno ili sam zedna ili moram na wc, uvijek nesto haha ali dobro to je sve nula vjerojatno s obzirom na to sta nas sve ceka ali da ne mogu ni zamisliti kako ce tek biti kad trbuh bude jos veci. Zasad nije jos nesto velik ali navecer i ujutro je posebno tvrd, ne znam jel to normalno ali tako je.🤷🏽♀️ Mene dugo nista nisu trazili al za iduci put mi je rekao da izvadim opet krv na taste i to je to al u pocetku svako malo nesto.
Vjerojatno je da i on našao svoju rutinu ☺️ koliko ti je seka trudna?
Meni isto nekad navečer bude tvrđi stomak, to je valjda normalno 🤔
Prva trudnoća
Dolazi nam dečkić 💙
Termin: 30.5.2022.
Dobro ste me podsjetile za te kupone.. Meni je prodavačica sama ponudila taj paket za trudnice još pred blagdane kad sam bila u shoppingu, ovako se možda nebi ni sjetila.. Čini mi se da vrijede negdje do 3 mjeseca kuponi pa bi bilo dobro to iskoristiti da se skupe bodovi. Super stvar. A kasnije se dobije onaj paketić za bebe. U Bipi 10% popusta uz bipo karticu na sve proizvode za bebe, a ako se učlanjujete po prvi put onda se uz neku kupnju dobije i ona velika kutija sa raznim uzorcima.. To se prije godinu dve dijelilo besplatno pa je bila velika navala.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Ee super zenske hvala vam ♥️🥰 morat cu otici bas po to 😃
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji