MarijanaMartinmeni jr u 30tt bila na zadak, pa se okrenula u 31, pa opet u 32 na zadak, i u nedjelju se sad opet okrenula glavicom dolje. Svaki tjedan ima okrete. Vec sam luda pomalo, ne zelim carski. Ja cu na vanjski okret bebe ic, ili na zadak rodit. Privatno to radi dr.Zlopasa, jer sam imala kod njega dog.u drugoj trudnoci da cu na okret. Ali mali se u 39 tjednu okrenuo pravilno i sa 39+6 rodila. Doslovno su mali zajebanti pred kraj. Sad mi je slozena nekako popreko, samo cekam oce opet na zadak otic.
Imas vjezbe na yt pa skicni, ja dok je na zadak dubim na glavi
Doslovno dubiš na glavi ili?🙈🙈 svaka čast!
Ostale curke.. koji to magnezij uzimate da vam pomaže kod tih kontrakcija? Koju dozu?
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Tejuska, a ziheeeer, mozda se i sretnemo, tko zna😀 jos si ti iskusnica 🥰 jesi i prosle porode tamo imala? drago mi je da je malac bolje, nek ste to rijesili😁
Daaa,eto tko zna🥰
Jesam,oboje sam rodila tamo 😃
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
MarijanaMartinmeni jr u 30tt bila na zadak, pa se okrenula u 31, pa opet u 32 na zadak, i u nedjelju se sad opet okrenula glavicom dolje. Svaki tjedan ima okrete. Vec sam luda pomalo, ne zelim carski. Ja cu na vanjski okret bebe ic, ili na zadak rodit. Privatno to radi dr.Zlopasa, jer sam imala kod njega dog.u drugoj trudnoci da cu na okret. Ali mali se u 39 tjednu okrenuo pravilno i sa 39+6 rodila. Doslovno su mali zajebanti pred kraj. Sad mi je slozena nekako popreko, samo cekam oce opet na zadak otic.
Ostale curke.. koji to magnezij uzimate da vam pomaže kod tih kontrakcija? Koju dozu?
https://ibb.co/85MRwHd
Evo ovako ja to. Pa se okrenem kontra, pa na koljena nize. Uglavnom ju kroz dan dva okrenem opet glavicom dolje.
Ja cu ti sve napravit samo da izbjegnem carski🙈
Sama pomisao na to mi stvara pritisak. I najvise me brine oporavak uz dvoje malih klinaca i bebu, a 12 sati na dan sama.
Ima i dobar yt video za okret
https://youtu.be/eHR8fvYqoiM
Evo, ja sam danas primila booster dozu, sad cekam da vidim hoce li biti reakcije. Ginekolog mi je rekao da trazim ili Pfizer ili Modernu, tako su mi potvrdili i kad sam dosla na cijepljenje i rekla da sam trudnica. Takoder sam se raspitala kod jedne epidemiologice koja mi je preporucila cijepljenje. Kaze da makar nije potpuna zastita protiv omikrona i dalje je zastita protiv tezih oblika bolesti i hospitalizacije. A ja sam zakljucila da me vise strah bolesti nego sto me strah eventualnih posljedica cijepiva.
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
Cure hvala vam ❤️
Ja nemam pojma sta sam pročitala, u bunilu sam 🤯
Joooj Anchy 😬 Jel se možeš izolirati od njega? Držim fige da sve prodje dobro.
Elle drago mi je da kod tebe tako prolazi. Jesi li cijepljena?
Omerta evo danas je prvi dan da mi se temp preko vrtila stalno oko 37,5, možda ide na bolje 🙏🏻
Sad me najviše muci suhi kašalj, kad pokušam udahnuti duboko na usta odmah se zakašljem i neki pritisak osjećam u plućima. Apetit mi je nula. Trudim se da dosta pijem.
Od lijekova paracetamol i dali su mi neke biljne tablete za kašalj.
Curee, jel netko otvarao redovni rodiljni dopust da ukratko napiše proceduru? Može li se mailom ili se mora ići u HZZO?
Mora se ići tamo. Treba im svašta najbolje nazovi pa pitaj. Ja sam obrtnik pa nam sigurno nije isto. Trebalo mi je 2 dana da skupim sve što mi treba
Meni su otvorene komplikacije vec 2 mjesec (sve obavila mailom) i rekli su kada cu otvoriti rodiljni da opet samo mailom posaljem i to je to..
Cure s problemima sa šećerom zao mi, al nek nije nešto gore, to se da srediti.
Ja sam trebala raditi ogtt na ovom pregledu koji je otkazan, i sad imam izolaciju još tjedan dana, tako da cu u najboljem slučaju moći tek s 28+3 ako dobijem odmah termin. Jel netko zna je li kasno raditi to u 29. tjednu?
Ja uzimam kelirani magnezij od solgara, 2-3 na dan (po preporuci nutricionistkinje koja radi s trudnicama)
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Coksa bitno da djeluje! :) Skroz kužim da ne želiš na carski ako nije neophodno, a mislim da se bebe i na zadak mogu bez problema poroditi vaginalno samo se u našim bolnicama nitko s tim ne želi baviti previše ako ne mora..
Demi hvala!:) Možda će trebati pa da znam..
Posvuduša meni su ti isto svakako pisale te dužine cerviksa iako sam u ranijim tjednima. Prvo duži pa kraći pa opet duži.. mislim da se to tako brzo ne mijenja nego valjda mjerenja nisu ful precizna. Mislim da je bitno da si zatvorena i da nije prešlo preko neke kritične granice koju zna ginekolog.
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Jel radio netko cervikometriju oko ovih tjedana? Koliki vam je cerviks? Moj je bio do sada na pregledima 4,5cm a danas čitam 3,1cm što je i dalje solidno ali dosta manje nego prije mjesec dana al nisu ništa spominjali da je to za brinuti se 🤔
Meni je u 21tt bio 4cm
Zadnji puta u 25tt nije gledala,pa ce sljedeci u 29tt 😊 a isto me bas zanima 🙈
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji