Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zana89
    14. Siječanj 2022. 13:34

posvudusa

Ponavljala sam OGTT , bolje da nisam.
    Natašte 5,9 a 1h nakon 11,1 😅
    Jedino mi je ovaj nakon 2h dobar.
    Katastrofa, vidjet ćemo šta dr kaže danas

Meni je bio 
    5.6, 
    9.2, 
    7.0 pa me salju u dnevnu bolnicu u ponedjeljak 😩 

zana89
    14. Siječanj 2022. 13:38

antonela98

Jel ima koja kakve bolove?
    Ja sam sad skoro u 30. tjednu, beba je nisko s glavom dolje. Isla sam se prosetati i jedva sam dosla doma, cijeli trbuh me bolio. Povremeno pri pokretu osjecam neko strecanje kod desnog jajnika i pipice, ali ne mogu cak ni tocno lokalizirati..
    A i dolje mi je nekako cudno, nateceno, mozda su i gljivice, sad ce vikend i ne znam da li da cekam do ponedjeljka da sve prodje samo od sebe ili da pitam gin..
    Danas sam dala urinokulturu i nalaze krvi, bit ce tek u utorak gotovi.

Mene tako stalno, skoro od pocetka. I stomak mi bude toliko tvrd i tezak i onda moram sjesti. Ja max 1h mogu nesta obavljati , poslije toga zaboravit na sve i leci. 

Anchy_23 🌈 🌸
    14. Siječanj 2022. 13:38

Hej cure!
    Samo sam vas preletila i dosla prijaviti da muz ima koronu. 🙈 Ja za sad negativna...nadam se da ce tako i ostati.
    Nadam se da su ostale curke s koronom dobro i da su pregledi prosli supeer!

Margita1906
    14. Siječanj 2022. 13:40

Curee, jel netko otvarao redovni rodiljni dopust da ukratko napiše proceduru? Može li se mailom ili se mora ići u HZZO?

Termin 26.03.

zana89
    14. Siječanj 2022. 13:40

posvudusa

Odradila pregled, beba 42cm i 1500gr i sve super.
    Što se tiče šećera, opustila sam se od božića i osjeti se pa moram na dijetu tjedan dana pa guk profil. Ali sve drugo kako treba.
    Začudo samo sam 4kg u plusu

Ajde super onda. Bitno da je sve u redu s bebicom a sve se drugo moze iskontrolirati 🤩

anchika
    14. Siječanj 2022. 14:00

Tejuska, a ziheeeer, mozda se i sretnemo, tko zna😀 jos si ti iskusnica 🥰 jesi i prosle porode tamo imala? drago mi je da je malac bolje, nek ste to rijesili😁

• Ema:)
    14. Siječanj 2022. 14:26

Nika_1610

Ema :)
    Vjeruj mi da, od kad se prvi necak rodio samo se nizemo. Samo nam ove godine u razmaku od par mjeseci dolaze 4 bebice😊 a ovih troje su mladi od 3 godine i sve su to deckici.😄 I po pregledima vidim i opcenito trudnoci zasad da je mirnija pa valjda zato ali bude i ona jednom zivnula.😂 Ja sam inace dobro samo zadnjih par dana osjecam laganije bolove u donjem dijelu trbuha jer pretpostavljam da se maternica rasteze ali nista strasno i kao sta sam vec rekla, malo se mucim sa spavanjem ali ovako je sve ostalo u redu.😊 A kako si ti danas?
    Pa ne bas, samo ponovno vadenje krvi i to je to. Tebe da?

Neka neka, to je baš lijepo  želim vam da sve bebice sretno stignu i da se mame brzo oporave
    Javi kad kreneš osjećati pokrete, moj malac se taman nekako ujutro i navečer aktivira, barem sad u ovom periodu :)
    Mene isto zna tako dolje povremeno boljeti, ja sam to isto povezivala s rastezanjem maternice iako me tu i tamo zna onako baš presjeći ili probosti, to ne znam do čega je, ali dok je tako kratko i povremeno ne brinem se..
    A inače, ja isto zadnja 2 tjedna nekako lošije spavam, stalno se prevrćem s jedne strane na drugu, što će tek biti kad mi još naraste stomak  onda mi se pola dana spava, ali danas napokon pekat pa ću za vikend malo nadoknaditi to loše spavanje.
    Mene isto ništa, čak ni krv, to sam prije mjesec dana negdje, nekako mi neobično na početku stalno neke pretrage bile 

Prva trudnoća
    Dolazi nam dečkić 💙
    Termin: 30.5.2022.

• MarijanaMartin
    14. Siječanj 2022. 14:27

posvudusa

Ponavljala sam OGTT , bolje da nisam.
    Natašte 5,9 a 1h nakon 11,1 😅
    Jedino mi je ovaj nakon 2h dobar.
    Katastrofa, vidjet ćemo šta dr kaže danas

Ali nisi ti kriva za takav nalaz. Ako ti gušterača nefunkcionira dobro, ti tu ne možeš ništa. Glavno da se ti držiš one diete! A i beba ti je super zdrava. Pusti te gluposti njihove!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Nika_1610
    14. Siječanj 2022. 14:48

Ema:)

Nika_1610

Ema :)
    Vjeruj mi da, od kad se prvi necak rodio samo se nizemo. Samo nam ove godine u razmaku od par mjeseci dolaze 4 bebice😊 a ovih troje su mladi od 3 godine i sve su to deckici.😄 I po pregledima vidim i opcenito trudnoci zasad da je mirnija pa valjda zato ali bude i ona jednom zivnula.😂 Ja sam inace dobro samo zadnjih par dana osjecam laganije bolove u donjem dijelu trbuha jer pretpostavljam da se maternica rasteze ali nista strasno i kao sta sam vec rekla, malo se mucim sa spavanjem ali ovako je sve ostalo u redu.😊 A kako si ti danas?
    Pa ne bas, samo ponovno vadenje krvi i to je to. Tebe da?

Neka neka, to je baš lijepoželim vam da sve bebice sretno stignu i da se mame brzo oporave
    Javi kad kreneš osjećati pokrete, moj malac se taman nekako ujutro i navečer aktivira, barem sad u ovom periodu :)
    Mene isto zna tako dolje povremeno boljeti, ja sam to isto povezivala s rastezanjem maternice iako me tu i tamo zna onako baš presjeći ili probosti, to ne znam do čega je, ali dok je tako kratko i povremeno ne brinem se..
    A inače, ja isto zadnja 2 tjedna nekako lošije spavam, stalno se prevrćem s jedne strane na drugu, što će tek biti kad mi još naraste stomakonda mi se pola dana spava, ali danas napokon pekat pa ću za vikend malo nadoknaditi to loše spavanje.
    Mene isto ništa, čak ni krv, to sam prije mjesec dana negdje, nekako mi neobično na početku stalno neke pretrage bile

Puno hvala, i ja tebi zelim isto😊 Javit cu naravno, makar mislim da kroz koji dan/tjedan budem jer kad je vec toliko velika morat cu je osjetiti.😁 Da tocno takav osjecaj i meni,  zna biti ko da na momente presjece i onda vise nista ali cim je ginic na zadnjem pregledu rekao da je sve u redu onda se ne brinem. Dada stvorio je svoju rutinu budenja i spavanja izgleda, znam da mi je seka koja je trenutno isto trudna sa deckima blizancima pricala kak je primjetila isto da su nasli svoju neku rutinu kad su budni i kad spavaju i da ih je onda tocno u priblizne sate svaki dan osjecala tak da mozda je i tebi sada tako s malisom.

👩🏽23, 🧔🏽26
    👧🏽 Aurora 2,5

elle 🙋‍♀️
    14. Siječanj 2022. 14:52

Posvuduša žao mi je zbog šećera, budeš sad opet pripazila pa će biti ok, bitno da ste potvrdili da je beba dobro 😊
    I mislim da je normalno da se nekad malo opustimo, sve to sigurno radimo jer nije baš lako biti 100% u tome uz sve ove hormone. Evo ja jedva čekam utorak da im ostavim te epruvetice tamo i počastim se s nečim slatkim 😁

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.