Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    15. Siječanj 2022. 10:34

Neke kupone možeš i online aktivirati preko dm active beauty, ali mislim da im moraš napomenuti da želiš iskoristiti kod određene kupnje, a ove na papiru samo pokažeš i naravno daš im dm karticu. Neka me netko ispravi ako sam krivo rekla. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

anchika
    15. Siječanj 2022. 10:43

Imate i aplikaciju stocard s kojom mozete sve kartice za bodove skenirati, dm, bipa, ducani s odjecom, pa ih ne morate nositi u novcaniku😀
    Morat cu sad pogledati za tu bipo karticu, to nemam.. Imam obicnu bipinu ali bipa mi se cini skuplja od dm-a. Tamo kupujem jedino na onim vikend akcijama, redovno cijene su im vise.

LucK
    15. Siječanj 2022. 10:46

anchika

Imate i aplikaciju stocards kojom mozete sve kartice za bodove skenirati, dm, bipa, ducani s odjecom, pa ih ne morate nositi u novcaniku😀
    Morat cu sad pogledati za tu bipo karticu, to nemam.. Imam obicnu bipinu ali bipa mi se cini skuplja od dm-a. Tamo kupujem jedino na onim vikend akcijama, redovno cijene su im vise.

Složila bi se da je bipa skuplja. Ja kupila dezodorans na akciji u bipe, a ispalo da je jeftiniji po redovnoj cijeni u dm-u 🤦‍♀️

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Amelie
    15. Siječanj 2022. 10:50

Postoji DM aplikacija koja je baš za bodove.. zove se pay back. Na njoj pregledaš koji proizvodi nose više bodova i oni to mijenjaju 1.i 15.og u mjesecu pa si možeš to aktivirati prije kupovine. Ja sam jučer tipa na cijeli šoping aktivirala 5x više bodova i dobila ih za iduće trošenje.. to je isto super kad radiš veću kupnju. 

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Amelie
    15. Siječanj 2022. 10:51

Luck da, normalno je da željezo pa tako i hemoglobin i hematokrit počne padati oko 20-og tjedna.. ja redovito vadim i vidi se blagi pad pa sad suplementiram Fe. Sve ti to još stigneš nadoknaditi i bilo bi dobro jer na porodu gubimo krv i onda je oporavak vjerojatno teži i duži ako smo i anemične.

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

elle 🙋‍♀️
    15. Siječanj 2022. 11:02

Dobro jutro cure 🌞
    Katja nisam cijepljena, muž je a prošao je gore sa simptomima nego ja, tak da mislim da nažalost nema pravila. 
    Mene isto još muči taj suhi kašalj pa ću se naručit kod dr. sad kad mi prođe izolacija. Nadam se da će ti pomoći lijekovi 🤞💕
    Za hzzo sam ih i ja tako shvatila, da ću sve i dalje slati mailom.
    Omerta baš si me razveselila i neka si napokon dobila pregled kakav zaslužuješ i izašla od tamo sa smiješkom 😁❤

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

bebo
    15. Siječanj 2022. 11:23

Katja kako si? Nadam se da je korona pod kontrolom.
    MarijanaMartin, Čoksa mene je u prvoj T strašno mučio taj zadak, vjerujem da niti ova T neće proći bez frke oko toga.. Ipak, nadam se da će se bebo, makar u posljednji čas, dobro okrenuti  Ahahahhaa Belly dance, Arsancres, umiiiireeeem 
    Marijana, oprosti, prmaklo mi je zašto carski nije opcija? Znam da je individulalno, ali tu je puno brži oporavak.. Ja sam rodila vaginalno pa sam 6 mjeseci sjedila na jednom guzu, nisam kakala tjednima, svje je bilo mokro dolje pa šav nikako da zaraste.. Pa hebena epi i 2 mjeseca vrtoglavica.. CR si za pet dana u punoj snazi... (Ovo je stvarno pojednostavljeno, ali drđim fige da sve bude dobro, u bolnici će svakako briuti o tome...)
    Arsancres, imala sam slično iskustvo.. Ponekad je sreća da se u 8 sati koliko to sve zna trajati desi smjena doktora. 
    SD girls... baš zato i pitam da vidim tko mi je terminski blizu, a sprema se na SD  Luck, Omerta mi se možda sretnemoooo; Elle, nadam se da mi nećemo  ali ti ćeš nam sve ispričati! 
    Antonela, odmaraj!
    Posvuduša, bravo za pregled! I sretno s GUK profilom :)
    Žana, ja ne kužim te profile. Je li moguće da svatko ima drugašiju referentnu skalu?
    Moji su viši od tvojih, ali unutar referentniih vrijednosti... 
    Tejuška, bravo za J, znam da te to mučilo 
    Anchy držim fige da ne pokupiš koronu!

Spavanje… uopće ne spavam. Mođda jednu noć u tjedno. Kronično sam umorna i nervozna.. Evo noćas se probudila u 1.30 i to je bilo to... 
    EvaKB bravo za booster... Ja sam imala iste strahove.. 
    Posvuduša, rade mi cervikometriju od nedavno... Dobar ti je za tvoje tjedne.. 
    Omerta, jako sam sretna da napokon imaš pošten tretman! Ja sam koristila Geonistin u T! PA nakon toga Cenasten... Sada sam na nekim probiotik kapsulama koje se stavljaju vaginalo! Je li netko imao tog iskustva? Gdje završi kapsula? Razgradi se? 
    Ne volim DM i tu marketing lakrdiju sa skupljanjem bodova. Ne trošim u DM-u veliku lovu, eventualno kupim 1 stvar. 
    Sve kupujem na akcijama, bilo da je u DM-u, Bipi ili negdje drugdje. Muller ima stvarno korektne cijene na mojoj košarici, ako govorimo o redovnim cijenama. A ima i širi asortiman (igračke... ).

• MarijanaMartin
    15. Siječanj 2022. 11:35

CoKSa

Ja si jednostavno ne mogu to u glavu poslozit. I nadam se da necu biti jedna od 100 pa da krene po krivu.
    Imam prijevremeno rodenu curicu u 31 tjednu, pracena na goljaku, vjezbice, neuro, fizio, znam koliko smo vremena tamo proveli, mislila sam da cu puknut, ali evo izasle jace i bez ikakvih problema, tako da vise ne hodamo tamo, bitno im je bilo da ulovi svoje vrsnjake, ona ih je prestigla, tako da su nas maknuli sa pracenja.
    Pokusaj sa tim vjezbica kod kuce, u drugoj trudnoci mi se isto mali stalno okretao, sad isto tak, svaki tjedan je drugacije okrenuta. Kad dode taj trenutak nadam se da bude bas kako treba. Isto zelim i tebi❤

Svaka čast da se cura izvukla i to još rođena u 31. tjednu. Moja je u 42. tjednu pa stalno kasni. Prošla si to godinu dana, a nama traje već pet i pol godina. Ne želim te odgovarati, svatko donosi svoje odluke. Ali samo želim naglasiti da ti zahvati i vaginalni porod na zadak nije bezazlen, niti neka šala. Mislim pozitivno, naravno da se i ja nadam da će se okrenuti!!! Svima nam od srca želim da nam se bebe okrenu!!! 🤞🤞🍀🍀💕💕💕

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• MarijanaMartin
    15. Siječanj 2022. 11:57

bebo

…Marijana, oprosti, prmaklo mi je zašto carski nije opcija? Znam da je individulalno, ali tu je puno brži oporavak.. Ja sam rodila vaginalno pa sam 6 mjeseci sjedila na jednom guzu, nisam kakala tjednima, svje je bilo mokro dolje pa šav nikako da zaraste.. Pa hebena epi i 2 mjeseca vrtoglavica.. CR si za pet dana u punoj snazi… (Ovo je stvarno pojednostavljeno, ali drđim fige da sve bude dobro, u bolnici će svakako briuti o tome…)…

Bebi ja sam za carski, pogotovo u ovoj situaciji na zadak. Coksa je protiv 😜. Vjerujem da ništa baš nije macij kašalj, niti carski niti vaginalno. Sve može poci po zlu ili završiti dobro. Tak da nam ostaje jedino nadati se i misliti pozitivno. Mene je ova situacija sa zadakom malo više psihički pogodila jer sam mislila ići roditi "na farmu",haha tj bez ikakve med intervencija, htjela sam tražiti slobodu kretanja, četveronožni stav i sl, a sa zadakom si opet rob CTG-a i "vezanja" za krevet. Kad krenemo u TA nadam se da će nam oni malo bolje te neke stvari objasniti i dobro nas informirati! Baš mi je žao da ti je oporavak od poroda bio toliko dug i strašan. A posljedice od epi te kužim, ja sam imala strašne glavobolje. Epi je blagodat i prokletstvo,haha 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Tejuska♡
    15. Siječanj 2022. 12:04

Marijana moze pitanje,sto je zapravo sa curkom tvojom? Da li je to neko kašnjenje u razvoju ili? Kako ste skuzili? Oprosti ako nije primjereno da pitam.Meni je J imao govornih poteskoca,pohadamo logopeda,2x idemo u malu skolu,odgodili smo,sad je on vec puno bolji po govoru i zadacama ali eto zahtjeva jednostavno vise ucenja i svega da bi sustigao djecu.Pa me zanima kakva je situacija kod vas? ♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.