Hej cure!
Samo sam vas preletila i dosla prijaviti da muz ima koronu. 🙈 Ja za sad negativna…nadam se da ce tako i ostati.
Nadam se da su ostale curke s koronom dobro i da su pregledi prosli supeer!
Nadam se da buš ostala negativna ili ak već to nije moguće da bar onda prođeš sa blagim simptomima kao ja 🤞💕
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Ja popila onu glukozu, nije tako strašno bilo. Čini mi se da je prvo vađenje bilo dobro, a uskoro idem na sljedeće. Super je kad živiš blizu pa u pauzama možeš kući na kauč 😁😁
Znači možeš se kretati? Pa tako bi onda i ja mogla pošto sam na 2-3 min, pogotovo ako ne bude onog srednjeg vađenja. A i da bude opet to je 1h koji bi radije provela doma. Jedino što nisam sigurna da je poželjno kretati se.. Morat ću ih pitati.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Ja vas zadnja 2 dana pokusavam popratiti, ali mi ne ide. 🙊 Uspijela sam uhvatiti da je kod Demi sve u redu, bravo 👏
Megg ovdje ima puno iskusnih curki, pusto Google. Nadam se da ce sve biti 👍
Moguce si pisala i kasnije, nisam uspila dpci do kraja svih postova..
Sve stare/ nove cure čestitam na lijepim vijestima i bebicama koje lijepo napreduju. Kako Dubrovčanka kaže, sve nas čekaju lijepi porodi i zdrave bebice ❤🍭
Vec neko vrijeme zelil pitati, ima netko da ode na SD roditi? Mozda se sretnemo 😀🍭
Ja bi na sv Duh pa se možda vidimo 🤗 2 tjedna smo razlike
I ja ću n Sv. Duh.. Ko zna, možda se potrefimo.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Jel ima koja kakve bolove?
Ja sam sad skoro u 30. tjednu, beba je nisko s glavom dolje. Isla sam se prosetati i jedva sam dosla doma, cijeli trbuh me bolio. Povremeno pri pokretu osjecam neko strecanje kod desnog jajnika i pipice, ali ne mogu cak ni tocno lokalizirati..
A i dolje mi je nekako cudno, nateceno, mozda su i gljivice, sad ce vikend i ne znam da li da cekam do ponedjeljka da sve prodje samo od sebe ili da pitam gin..
Danas sam dala urinokulturu i nalaze krvi, bit ce tek u utorak gotovi.
Ja sam imala sad prije koja 3 tjedna baš 2 dana jaka zatezanja i bol, ne znam ni objasniti, nisam htjela odmah dramiti, kljukala sam se magnezijem i išla na wc i tak u krug 😅 onda sam tek sutradan ipak zvala gina jer sam tak mirnija, on mi rekao da se odmah spremim i dođem, iako sam imala svježe nalaze urina tipa 2 tjedna stare, mislim meni je to svježe haha, sve me poslao ponovo da odradim, radio mi cervikometriju, pipkao sve živo, na koncu isti dan navečer sve prošlo, nalazi bili ok, ali mi je rekao da ako ne prođe do navečer taj dan da ga nazovem i da se javim u bolnicu. Ja bi ga na tvom mjestu nazvala, ne gubiš ništa, on će se tebi javiti sigurno odmah, ako ništa, smirit će te, a mislim poznavajući njega vjerojatno će te odmah htjet pregledati, nije on meni lik koji će ti reći da legneš i odmaraš, za gljivice bi isto rekla da bi prvo pogledao, nekak je on meni baš ziheraš. Ja sam imala i u prvoj trudnoći situaciju ali u 8 navečer pa nisam više k njemu mogla, al zvala sam ga, zamolio me da odem u bolnicu na pregled, ujutro mi je btw poslao mail kako je prošlo. Nazovi ga pa pitaj makar za savjet, a vjerujem da će proći ❤️
Katja tebe je baš uhvatilo i ne popušta, ali nadam se da je najteže iza tebe i da ćeš već danas biti bolje 🤞
Posvudasa bitno da je s bebom sve oke i vjerujem da će se koliko toliko i taj glupi šećer normalizirati ❤️
Tejuska malac je hrabrica na mamu 😁 Baš mi je drago što je sve oke 😊😊
Anchy 🤞 da ostaneš negativna, a muž da prođe sa blagim simptomima
-
Ne spominjite mi zatezanje trbuha 😒🤣 još ujutro donekle bude oke, ali navečer katastrofa 🙄
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Ema :)
Ovo je nastavak mog odgovora na tvoje proslo jer je bilo predugacko za tamo odjednom haha.😄
Ma ja vodim borbe sa spavanjem, il se prevrcem i budim stalno ili sam zedna ili moram na wc, uvijek nesto haha ali dobro to je sve nula vjerojatno s obzirom na to sta nas sve ceka ali da ne mogu ni zamisliti kako ce tek biti kad trbuh bude jos veci. Zasad nije jos nesto velik ali navecer i ujutro je posebno tvrd, ne znam jel to normalno ali tako je.🤷🏽♀️ Mene dugo nista nisu trazili al za iduci put mi je rekao da izvadim opet krv na taste i to je to al u pocetku svako malo nesto.😄
👩🏽23, 🧔🏽26
👧🏽 Aurora 2,5
Curee, jel netko otvarao redovni rodiljni dopust da ukratko napiše proceduru? Može li se mailom ili se mora ići u HZZO?
Mora se ići tamo. Treba im svašta najbolje nazovi pa pitaj. Ja sam obrtnik pa nam sigurno nije isto. Trebalo mi je 2 dana da skupim sve što mi treba
Okidoki, hvala ti na odgovoru 😊
Termin 26.03.
Jesam! Na putu je nazalost, a i bila sam nedavno na pregledu. Mirovanje, magnezij i rekao je da ako ne prodje da odem na hitnu! I pitala sam ga za canesten jer mislim da su i gljivice, odmah mi je rekao da to moze bez problema u 3.tromjesecju.
A nista, cekam nalaze u utorak pa cu vidjet, nadam se da ce proc. 💕
Super da si nazvala, a tak sam i mislila, da će on odmah reći da odeš na hitnu ako ne prođe, on uvijek meni kaže da je on tak sigurniji pa makar nas doma poslali. Meni je sad bilo i glupavo kad sam ga zvala tj. što sam tak uletila čovjeku u raspored 😅 pa sam mu se i ispričala i zahvalila što me odmah primio, a on mi odmah rekao da se nemam šta zahvaljivat i da dobro da sam zvala, da ne bi sigurno bzvz to radila i da je on u svom radu svjedočio svakakvim situacijama i da bi puno situacija imalo bolji ishod da je trudnica reagirala ili da ju nije doktor iskulirao, da nije to baš uvijek tak sve super i da je bolje isključiti neke situacije. Ja to doduše isto mislim, al mi bude bed nekak ga zvat, čovjek vjerojatno nema mira od nas trudnica haha
Jednom smo se neš šalili za godišnji pa kaže kak njega sprdaju kad ode na more pa se pije jutarnja kava, ovi svi u kafiću za stolom novine listaju, čitaju, komentira se situacija, a on na mobu secira trudničke upite svako jutro i redom odgovara na sve 😂
Ali svaka mu čast stvarno, meni je on baš zbog tog favorit, što znam da ga uvijek mogu zvat, bio na godišnjem, na putu, gdje god, uvijek će se javiti i pokušat smirit situaciju.
Nadam se da će ti proći, probaj malo pod tuš pa leći, možda se samo širiš i ništa više ❤️ canesten stavi, ništa ne može biti osim što ti može pomoći
Demi ajme fora za štucanje, nisam još iskusila pa ti ne znam reći 😀
Magy super za pregled dobar 😍
Anchika žao mi je za kontrakcije da te već tako muče i da je stalno nešto.😳 Nemoj se ni ustručavat otići na hitnu makar da se smiriš 💪
Dubrovčanka čini mi se da ti tijelo/stomak daju znakove da malo usporiš. Lagano penzija sad do kraja 🤣🤩
Posvudusa super za pregled 😍ah taj ogtt 😞baš mi je žao, ali s druge strane bolje da se onda prati 🤞
Antonela žao mi je za bolove, možda i tebi ko Dubrovčanki 😅
Tejuska super za J da sve dobro ide 😍
Anchy ostani i dalje negativna i nek mužu brzo prođe 🙏
Omerta ja pitala sestru jel mogu kući da blizu živim. Ona rekla da bolje tako nego da sam tamo u domu zdravlja. Mislim muž me vozikao pa se nisan previše kretala😅
Arsancres stvarno divan doktor 😍
31👩❤️💋👨38
MarijanaMartin meni jr u 30tt bila na zadak, pa se okrenula u 31, pa opet u 32 na zadak, i u nedjelju se sad opet okrenula glavicom dolje. Svaki tjedan ima okrete. Vec sam luda pomalo, ne zelim carski. Ja cu na vanjski okret bebe ic, ili na zadak rodit. Privatno to radi dr.Zlopasa, jer sam imala kod njega dog.u drugoj trudnoci da cu na okret. Ali mali se u 39 tjednu okrenuo pravilno i sa 39+6 rodila. Doslovno su mali zajebanti pred kraj. Sad mi je slozena nekako popreko, samo cekam oce opet na zadak otic.
Imas vjezbe na yt pa skicni, ja dok je na zadak dubim na glavi
Sortiraj odgovore
Najstariji