Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anchika
    14. Siječanj 2022. 10:36

Dubrovcanka, ma da je bar samo dok sam preaktivna, znam ih imati usred noci, probudi me jer mi se piski a trbuh ko kamen i nelagoda... Ti si u visokim tjednima tako da je kod tebe normalnije da te hvataju.
    Ne mogu vjerovat da ce za mj dana neke cure ovdje vec roditi🥰

Ima tko iz zg-a da namjerava u petrovoj roditi?

Nika_1610
    14. Siječanj 2022. 10:53

Ema:)

Nika_1610

Ja isto nisam mogla vjerovati da su neke od tih teorija tocne dok sad nisam pocela sve vise osjecati na vlastitoj kozi pogotovo kazem na to zaboravljanje koje me katkad izluduje. Ma ni meni nije bilo bitno pogotovo ne sada otkako sam trudna ali oduvijek mi je nekako zelja za prvim djetetom bila da je curica i evo stize nam. Braco mi ima zato sincica i seka ce vrlo uskoro roditi dva tako da imat cemo i deckice s tim da mi i ostatak obitelji, moji rodaci u zadnjih dvije godine isto imaju deckice. Moralo se malo razbit to nogometno drustvo.😄
    Nadam se da ces ubrzo odluciti gdje ces. :)
    Meni je svaki do sad bio poseban na svoj nacin jer ne mozes vjerovati kako brzo rastu i mijenjaju se, na pretproslom pregledu i ovom sada zadnjem sam cula i srceko sta mi he neopisivo lijepo ali tocno to sta kazes taj zadnji je i meni bas ostavio najljepse sjecanje jer se puno toga vidlo a sve ne u redu.😊 Iduci put ce se pokazati mozda. Ja jos nisam ali ih cekam, malo je mirnije naravi zasad kak mi se cini.😄

Jooj pa vi onda imate puno beba u obitelji, baš lijepo
    Možda će biti mirnija bebica, a možda se kod mene više osjeti jer je skroz dolje nisko, možda se pokušava malo okrenutikako si ti? Jel tebe šalju na neke pretrage sad prije idućeg pregleda, ogtt ili nešto drugo?

Ema :) 
    Vjeruj mi da, od kad se prvi necak rodio samo se nizemo. Samo nam ove godine u razmaku od par mjeseci dolaze 4 bebice😊 a ovih troje su mladi od 3 godine i sve su to deckici.😄 I po pregledima vidim i opcenito trudnoci zasad da je mirnija pa valjda zato ali bude i ona jednom zivnula.😂 Ja sam inace dobro samo zadnjih par dana osjecam laganije bolove u donjem dijelu trbuha jer pretpostavljam da se maternica rasteze ali nista strasno i kao sta sam vec rekla, malo se mucim sa spavanjem ali ovako je sve ostalo u redu.😊 A kako si ti danas?
    Pa ne bas, samo ponovno vadenje krvi i to je to. Tebe da?

👩🏽24 🧔🏽27 👧🏽 Aurora 2022🩷
    5.3. missed ab

Margita1906
    14. Siječanj 2022. 11:33

anchika

Dubrovcanka, ma da je bar samo dok sam preaktivna, znam ih imati usred noci, probudi me jer mi se piski a trbuh ko kamen i nelagoda… Ti si u visokim tjednima tako da je kod tebe normalnije da te hvataju.

Heej, ja evo planiram u Petrovoj 😊

Termin 26.03.

anchika
    14. Siječanj 2022. 11:38

Margita1906, nemas trakicu dolje, paa... Koji si tjedan, kad je termin? Imas vec iskustva s petrovom ili je 1. Put? 😀

• katsy
    14. Siječanj 2022. 11:45

Margita1906

anchika

Dubrovcanka, ma da je bar samo dok sam preaktivna, znam ih imati usred noci, probudi me jer mi se piski a trbuh ko kamen i nelagoda… Ti si u visokim tjednima tako da je kod tebe normalnije da te hvataju.

Heej, ja evo planiram u Petrovoj 😊

I ja cu u Petrovoj. Termin 24.03. Kada je vas termin?

• katsy
    14. Siječanj 2022. 11:46

Tejuska - sljed.termin nam je 09.02. (Ujedno zadnji prije TA) pa kad stignes 😘

Margita1906
    14. Siječanj 2022. 12:22

anchika

Margita1906, nemas trakicu dolje, paa… Koji si tjedan, kad je termin? Imas vec iskustva s petrovom ili je 1. Put? 😀

Ma ne znam staviti tu trakicu 😂 Termin mi je 26.3. Prva mi je trudnoća, bila sam u Petrovoj na Anomaly scanu i bio mi je Herman i ostala sam oduševljena. Frendica mi je rodila tamo prošle godine i ležala je dosta dugo prije poroda jer ima dijabetes i prezadovoljna je, pa sam odlučila tamo. Iako i za SD čujem dobre komentare 😊

Termin 26.03.

Margita1906
    14. Siječanj 2022. 12:23

E i sutra ulazim u 31 i tjedan 😊

Termin 26.03.

anchika
    14. Siječanj 2022. 12:51

Margita onda cekam tvoje dojmove, ti si prije na redu😀
    Posvudusa 😏 izgleda da te cekaju profili 

Margita1906
    14. Siječanj 2022. 12:57

antonela98

Jel ima koja kakve bolove?
    Ja sam sad skoro u 30. tjednu, beba je nisko s glavom dolje. Isla sam se prosetati i jedva sam dosla doma, cijeli trbuh me bolio. Povremeno pri pokretu osjecam neko strecanje kod desnog jajnika i pipice, ali ne mogu cak ni tocno lokalizirati..
    A i dolje mi je nekako cudno, nateceno, mozda su i gljivice, sad ce vikend i ne znam da li da cekam do ponedjeljka da sve prodje samo od sebe ili da pitam gin..
    Danas sam dala urinokulturu i nalaze krvi, bit ce tek u utorak gotovi.

Ja nemam, ali ja nisam relevantna uopće, osim trbuha i čestih odlazaka na wc nemam nikakve fizičke simptome trudnoće niti tegobe. A ne mogu nikako skužiti kako mi je beba okrenuta, ali valjda mi sada na pregledu kaže 😊

Termin 26.03.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani