Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Margita1906
    14. Siječanj 2022. 11:33

anchika

Dubrovcanka, ma da je bar samo dok sam preaktivna, znam ih imati usred noci, probudi me jer mi se piski a trbuh ko kamen i nelagoda… Ti si u visokim tjednima tako da je kod tebe normalnije da te hvataju.
    Ne mogu vjerovat da ce za mj dana neke cure ovdje vec roditi🥰

Ima tko iz zg-a da namjerava u petrovoj roditi?

Heej, ja evo planiram u Petrovoj 😊

Termin 26.03.

anchika
    14. Siječanj 2022. 11:38

Margita1906, nemas trakicu dolje, paa... Koji si tjedan, kad je termin? Imas vec iskustva s petrovom ili je 1. Put? 😀

• katsy
    14. Siječanj 2022. 11:45

Margita1906

anchika

Dubrovcanka, ma da je bar samo dok sam preaktivna, znam ih imati usred noci, probudi me jer mi se piski a trbuh ko kamen i nelagoda… Ti si u visokim tjednima tako da je kod tebe normalnije da te hvataju.
    Ne mogu vjerovat da ce za mj dana neke cure ovdje vec roditi🥰

Ima tko iz zg-a da namjerava u petrovoj roditi?

Heej, ja evo planiram u Petrovoj 😊

I ja cu u Petrovoj. Termin 24.03. Kada je vas termin?

• katsy
    14. Siječanj 2022. 11:46

Tejuska - sljed.termin nam je 09.02. (Ujedno zadnji prije TA) pa kad stignes 😘

Margita1906
    14. Siječanj 2022. 12:22

anchika

Margita1906, nemas trakicu dolje, paa… Koji si tjedan, kad je termin? Imas vec iskustva s petrovom ili je 1. Put? 😀

Ma ne znam staviti tu trakicu 😂 Termin mi je 26.3. Prva mi je trudnoća, bila sam u Petrovoj na Anomaly scanu i bio mi je Herman i ostala sam oduševljena. Frendica mi je rodila tamo prošle godine i ležala je dosta dugo prije poroda jer ima dijabetes i prezadovoljna je, pa sam odlučila tamo. Iako i za SD čujem dobre komentare 😊

Termin 26.03.

Margita1906
    14. Siječanj 2022. 12:23

E i sutra ulazim u 31 i tjedan 😊

Termin 26.03.

anchika
    14. Siječanj 2022. 12:51

Margita onda cekam tvoje dojmove, ti si prije na redu😀
    Posvudusa 😏 izgleda da te cekaju profili 

Margita1906
    14. Siječanj 2022. 12:57

antonela98

Jel ima koja kakve bolove?
    Ja sam sad skoro u 30. tjednu, beba je nisko s glavom dolje. Isla sam se prosetati i jedva sam dosla doma, cijeli trbuh me bolio. Povremeno pri pokretu osjecam neko strecanje kod desnog jajnika i pipice, ali ne mogu cak ni tocno lokalizirati..
    A i dolje mi je nekako cudno, nateceno, mozda su i gljivice, sad ce vikend i ne znam da li da cekam do ponedjeljka da sve prodje samo od sebe ili da pitam gin..
    Danas sam dala urinokulturu i nalaze krvi, bit ce tek u utorak gotovi.

Ja nemam, ali ja nisam relevantna uopće, osim trbuha i čestih odlazaka na wc nemam nikakve fizičke simptome trudnoće niti tegobe. A ne mogu nikako skužiti kako mi je beba okrenuta, ali valjda mi sada na pregledu kaže 😊

Termin 26.03.

Tejuska♡
    14. Siječanj 2022. 12:57

Marijana nadam se da ce se malecki okrenuti,a ako ne ma nije kraj svijeta ni carski 😊 bude to sve dobro sigurno 💙💙 
    Magy draga bas mi je drago da je sve u redu 🙏

Anchika ja ti idem u Petrovu,a razlika nam je mala vidim🥰
    I mene lovaju ove kontrakcije,bas me zivcira haha
    Posvudusa van si obju granica,ceka te sigurno profil. Bas mi je zao 😔 
    Mi smo danas bili sa J na pregledu nakon operacije,i hvala bogu sve kako treba,iduci tjedan se vraca skoli i ostalim aktivnostima 🥰

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• katsy
    14. Siječanj 2022. 13:11

Mislim da cemo u sobama pitat cimerice " e a ima koja iz grupe proljetnih beba" 😆😆🤣😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.