Ja vas zadnja 2 dana pokusavam popratiti, ali mi ne ide. 🙊 Uspijela sam uhvatiti da je kod Demi sve u redu, bravo 👏
Megg ovdje ima puno iskusnih curki, pusto Google. Nadam se da ce sve biti 👍
Moguce si pisala i kasnije, nisam uspila dpci do kraja svih postova..
Sve stare/ nove cure čestitam na lijepim vijestima i bebicama koje lijepo napreduju. Kako Dubrovčanka kaže, sve nas čekaju lijepi porodi i zdrave bebice ❤🍭
Vec neko vrijeme zelil pitati, ima netko da ode na SD roditi? Mozda se sretnemo 😀🍭
Ja vas zadnja 2 dana pokusavam popratiti, ali mi ne ide. 🙊 Uspijela sam uhvatiti da je kod Demi sve u redu, bravo 👏
Megg ovdje ima puno iskusnih curki, pusto Google. Nadam se da ce sve biti 👍
Moguce si pisala i kasnije, nisam uspila dpci do kraja svih postova..
Sve stare/ nove cure čestitam na lijepim vijestima i bebicama koje lijepo napreduju. Kako Dubrovčanka kaže, sve nas čekaju lijepi porodi i zdrave bebice ❤🍭
Vec neko vrijeme zelil pitati, ima netko da ode na SD roditi? Mozda se sretnemo 😀🍭
Ja bi na sv Duh pa se možda vidimo 🤗 2 tjedna smo razlike
31👩❤️💋👨38
Jutro cure! Ja mislim da sam nocas detektirala štucanje 😂 Cijeli trbuh mi nekako poskoči iznutra i to se ponovilo svakih 10-15 sekundi. Jel to to? 😍 Inace primjetila sam sa ova beba ima party od 23h svaku noć. Ako bude taj ritam kad se rodi, bit ce veselo 😂
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Tejuska, ja zbog ove cijele situacije još ne znam kad mi je idući pregled nego moram zvat dr. za 15tak dana pa ću to javiti naknadno, tako da me zasad nema na listi 🤷♀️
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Haj😊
Demi drago mi je da si mirnija sad😁
Sretno curama na pregledima danas 😀
Mene sinoc BH kontrakcije satrale, ne znam je li normalno u ovim tjednima da ih imam tako puno. Nocas sam se bas prepala, cak razmisljala da odem na hitnu. Uspjela sam se nekako smirit i beban se javio pa sam odustala. Ne znam hoce li proci dan trudnoce da se ne brinem radi neceg🥺
Haj😊
Demidrago mi je da si mirnija sad😁
Sretno curama na pregledima danas 😀
Mene sinoc BH kontrakcije satrale, ne znam je li normalno u ovim tjednima da ih imam tako puno. Nocas sam se bas prepala, cak razmisljala da odem na hitnu. Uspjela sam se nekako smirit i beban se javio pa sam odustala. Ne znam hoce li proci dan trudnoce da se ne brinem radi neceg🥺
Meni je rekao moj dr., a i ovaj što me pregledao u hitnoj ginekološkoj ambulanti da slobodno kad osjetim ponekad pojačane kontrakcije ili ako je trbuh malo duže tvrd, da uzmem normabel od 2 mg. Također magnezij obavezno svaki dan. Pomogne i tuširanje toplom vodom, mijenjanje položaja tijela. Mislim da ako nema bolova koji prate te kontrakcije da je sve ok.
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Dobro jutro cure 🌞
Katja drago mi je da si se javila, baš sam se brinula za tebe.
Dobro da su pluća ok i fržim fige da temp što prije prođe 🤞💕
Bebo ja planiram na SD ali nadam se da nećemo sresti jer nisu nam blizu termini ali nikad ne znaš 😁
Magy čestitke na dobrom pregledu 🥳💗
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Luck za dobar nalaz 🤞🏻
Demi je je. To je štucanje. Poskakivanja u istom vremenskom intervalu. Zna potrajat 🤣.
Šta se tiče carskog,prirodnog ako treba bit carski iz nekih razloga ne plašim se uopće. Samo da beba dođe. Jedino bi prirodni više jer bi voljela Napravit pauzu pa na drugo dijete ići. Al to su samo neke misli i prerano je za misliti jer nikad ne znaš šta ti život planira 😄.
Mene je jučer uhvatila bila ogromna bol u stomku. Više kao grč. To dok sam hodala kući. Kad sam legla sve pet. Skužila sam da mi očito dugo hodanje ne odgovara tako da ću lagano penzionerski,a Bh kontrakcijesu mi onda jako česte.
Ma meni je još manja frka oko carskog. Ovo mi je 99% zadnje dijete, tako da nemam neki pritisak. Samo mi treba vremena da promijenim film u glavi. Stvarno sam se "aktivno" pripremala za vaginalni porod.
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Dubrovcanka, ma da je bar samo dok sam preaktivna, znam ih imati usred noci, probudi me jer mi se piski a trbuh ko kamen i nelagoda... Ti si u visokim tjednima tako da je kod tebe normalnije da te hvataju.
Ne mogu vjerovat da ce za mj dana neke cure ovdje vec roditi🥰
Ima tko iz zg-a da namjerava u petrovoj roditi?
Ja isto nisam mogla vjerovati da su neke od tih teorija tocne dok sad nisam pocela sve vise osjecati na vlastitoj kozi pogotovo kazem na to zaboravljanje koje me katkad izluduje. Ma ni meni nije bilo bitno pogotovo ne sada otkako sam trudna ali oduvijek mi je nekako zelja za prvim djetetom bila da je curica i evo stize nam. Braco mi ima zato sincica i seka ce vrlo uskoro roditi dva tako da imat cemo i deckice s tim da mi i ostatak obitelji, moji rodaci u zadnjih dvije godine isto imaju deckice. Moralo se malo razbit to nogometno drustvo.😄
Nadam se da ces ubrzo odluciti gdje ces. :)
Meni je svaki do sad bio poseban na svoj nacin jer ne mozes vjerovati kako brzo rastu i mijenjaju se, na pretproslom pregledu i ovom sada zadnjem sam cula i srceko sta mi he neopisivo lijepo ali tocno to sta kazes taj zadnji je i meni bas ostavio najljepse sjecanje jer se puno toga vidlo a sve ne u redu.😊 Iduci put ce se pokazati mozda. Ja jos nisam ali ih cekam, malo je mirnije naravi zasad kak mi se cini.😄
Jooj pa vi onda imate puno beba u obitelji, baš lijepo
Možda će biti mirnija bebica, a možda se kod mene više osjeti jer je skroz dolje nisko, možda se pokušava malo okrenutikako si ti? Jel tebe šalju na neke pretrage sad prije idućeg pregleda, ogtt ili nešto drugo?
Ema :)
Vjeruj mi da, od kad se prvi necak rodio samo se nizemo. Samo nam ove godine u razmaku od par mjeseci dolaze 4 bebice😊 a ovih troje su mladi od 3 godine i sve su to deckici.😄 I po pregledima vidim i opcenito trudnoci zasad da je mirnija pa valjda zato ali bude i ona jednom zivnula.😂 Ja sam inace dobro samo zadnjih par dana osjecam laganije bolove u donjem dijelu trbuha jer pretpostavljam da se maternica rasteze ali nista strasno i kao sta sam vec rekla, malo se mucim sa spavanjem ali ovako je sve ostalo u redu.😊 A kako si ti danas?
Pa ne bas, samo ponovno vadenje krvi i to je to. Tebe da?
👩🏽23, 🧔🏽26
👧🏽 Aurora 2,5
Sortiraj odgovore
Najstariji