Btw ono na rodinoj stranici je staro 6 godina 🤭🤭 "Postotak djece u stavu zatkom rođene carskim rezom 2016." neeeemoj da te to obeshrabri, to su stari podaci ajde, tvoj mali buco će se okrenuti, bolje se uhvati nekog belly dance-a i onih preporuka da ga potakneš sama da se okrene nego što brineš 🙈🙈❤️

Hej cure, samo da vam se kratko javim.
Mene je korona bas slomila, temperatura me ne pusta već sedam dana, kašljem, tako sam iscrpljena, ma užas. Od prvih simptoma je već dva tjedna 😔
Doktor me je danas došao pogledati, kaže da je ok stanje s kisikom i plućima, da može potrajati i 10-12 dana ova temperatura.
Sta da vam kažem, čuvajte se koliko god možete ❤️
Joj Katja, užasno mi je žao.. Suosjećam.. Tako su i meni rekli, dok je još delta harala da temp dosta dugo traje. Ja se iskreno nadam da se to sve uskoro bliži kraju.. Kakav ti je kašalj, suhi nadražajni ili si počela iskašljavati? Prati samo kisik, inhaliraj se ako možeš i puno tekućine u obliku čajeva, juhe itd. Ako imaš apetita može i ostalo, voća naravno, vit c.. Mislim znaš sve. Što se tiće temp.. Na koji način možeš znati da će uskoro popustiti, barem je tako kod mene bilo.. Ako se produžuje vrijeme tokom dana koliko je nemaš.. Recimo ako tek negdje kasno navečer krene prema ili iznad 38 ili ako ti odjednom ne bude više prelazila 38 onda bi za dan dva to moglo biti to. Stvarno je iscrpljujuće i fizički i psihički. Drži se!!! 🤞🤞🤞

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Ja sam jedna od onih 4% koje se rode na zadak, a drugo dijete. Mojoj mami je jos jos tamo '86 doktor napravio taj zahvat da me okrene, a ja sam rekla 'e neces' i samo se vratila natrag. Nakon toga su odlucili carski raditi i sve je proslo savrseno dobro i evo me tu cekam svoju bebu. To su sve stvari koje se dogadaju, mozda mozda nisu idealne, ali nisu nesto nesto sto nitko nikada nije vidio i ne znaju kako s tim, a u konacnici jos se stigne okrenuti.

👩🦰38
👨🦱41
👶3
06.08.2025. ➕
Očekivani termin poroda 17.04.2026.
LISTA PREGLEDA💚👶🎀
Margita1906 - 14.01
Magy107 - 14.01
Fastazia - 17.01
Luck - 18.01
Meri97 - 18.01
Maya34 - 18.01
Pau18 - 18.01
Tani1984 - 18.01
Sunašce83 - 18.01
Zana89 - 18.01
Kriss - 19.01
Elle - 20.01
Hukica - 20.01
Bambolina - 21.01
Arsancres - 26.01
Anchy_23 - 27.01
Bebo - 27.01
Anchika - 28.01
Dubrovčanka - 28.01
Omerta - 28.01
Nooha - 31.01
Lovely_ - 02.02
SaporeVero - 02.02
Amelie - 03.02
Tejuska - 09.02
EvaKB - 09.02

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutro 🥰 Sretno svima na pregledima 😊
Meggg bas mi ie zao zbog situacije,ja doista prvi puta cujem za to 😪 Nadam se da sve bude na kraju u redu,zaista 🤞🤞🙏🙏
Katja skrooz znam kako ti je 😪😪 nadam se da ce brzo proci i da ces ozdraviti skroz 🙏

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Cure hvala na podršci. Sve znam i sve mi je jasno. Za svaki zahvat moraš potpisati pristanak,ali mi se trenutačno čini teško odlučiti na što sve pristati. To je kao odluka o cijepljenju, mi je moramo donijeti a oni daju preporuke! Znam da nije smak svijeta carski rez, rodit će sigurno jedna od nas i tako. Tako da se ja u glavi polako opraštam od trudova, meditacije i pravilnog disanja, a sve više čitam o oporavku nakon carskog! Mislim da neću ništa forsirati i ako se sam ne okrene, idem na "ziher" (ako to postoji).

👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Hej cure, samo da vam se kratko javim.
Mene je korona bas slomila, temperatura me ne pusta već sedam dana, kašljem, tako sam iscrpljena, ma užas. Od prvih simptoma je već dva tjedna 😔
Doktor me je danas došao pogledati, kaže da je ok stanje s kisikom i plućima, da može potrajati i 10-12 dana ova temperatura.
Sta da vam kažem, čuvajte se koliko god možete ❤️
Zelim ti brz oporavak da skupis snage za dalje! A jel ti prepisu nesto od lijekova ili slicno za koronu/temperaturu/grlo sto god?

Zaboravila sam odgovoriti: Idući pregled mi je za 2 tjedna, idem na uzimanja brisa i to mi je zadnji pregled prije TA. Vjerujem kad dođem u bolnicu da ću upasti u neki protokol i da će mi oni više moći reći i pomoći.

👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Ja sam mami bila okrenuta i nju su pripremili za carski.
tokom priprema ja se okrenem i rodila me vaginalno. A cetvrto dijete sam bila. Tako da nikad ne znas 😉

Ja sam mami bila okrenuta i nju su pripremili za carski.
tokom priprema ja se okrenem i rodila me vaginalno. A cetvrto dijete sam bila. Tako da nikad ne znas 😉
Baš lijepo i malo šokantno,haha 🤞🤞🍀🍀😱🤪

👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji