Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie
    13. Siječanj 2022. 23:03

Meggg

Hvala vam puno svima koje ste se potrudile utješiti me! Mogu reći da ste mi olakšale, malo sam mirnija sad, smirila sam misli.. Hvala vam od srca 💕🙈

I ja znam bebu koja se rodila super zdrava s istim "problemom" u trudnoći tako da vjerujem da će sve biti ok. Sretno!;)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• MarijanaMartin
    13. Siječanj 2022. 23:37

Arsancres

A obzirom da planiraš na SD, rekla bih da će oni tamo sve pokušati da ne dođe do carskog, pa daj oni i blizance porađaju vaginalno 😁 ne guglaj!!! 😂

Hmm, pogledaj na rodinim stranicama koliki je postotak carskih pri porodu na zadak na SD. To me dokrajčilo. Ako ostane ovako, trebati će donijeti puno teških odluka. Da li ići na okretanje, kad sam pročitao moguće posljedicama sledila sam se, a nemora biti uspješno. Drugo, da li probati vaginalni porod isto su moguće posljedice užasne ili ići odmah na carski koji ti nakon svega u velikom postotku ne gine. Neznam, ja se isto nadam da će se "buco" okrenuti, ali ipak idem sad u smjeru analiziranja i traženja odgovora na gore naveden izazove koje muža i mene vjerovatno očekuju. Ja moram o svemu dobro razmisliti i sve dobro proučiti. A i muž mi nije od pomoći. On se boji još više od mene. Ma užas!!! Znam da ima strašnijih stanja, ali ovo je nešto novo na što se moram naviknuti, pa će biti lakše! 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• _Katja_
    13. Siječanj 2022. 23:42

Hej cure, samo da vam se kratko javim.
    Mene je korona bas slomila, temperatura me ne pusta već sedam dana, kašljem, tako sam iscrpljena, ma užas. Od prvih simptoma je već dva tjedna 😔
    Doktor me je danas došao pogledati, kaže da je ok stanje s kisikom i plućima, da može potrajati i 10-12 dana ova temperatura. 
    Sta da vam kažem, čuvajte se koliko god možete ❤️

• MarijanaMartin
    13. Siječanj 2022. 23:52

_Katja_

Doktor me je danas došao pogledati, kaže da je ok stanje s kisikom i plućima, da može potrajati i 10-12 dana ova temperatura.

Držim palčeve da je najgori dio prošao. 🍀🍀🤞🤞 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Nika_1610
    14. Siječanj 2022. 00:07

Ema :) ja sam ti odgovorila ali mozda nisi vidla jer sam te zaboravila tag-at

👩🏽23, 🧔🏽26
    👧🏽 Aurora 2,5

• Hukica
    14. Siječanj 2022. 00:09

EvaKB

Da li je isla koja na OGTT na Vuk Vrhovac? Nalazim na njihovoj stranici da se ne treba naruciti nego samo doci izmedu 7 i 9 sa uputnicom. Sto stvarno ne treba narudzba?

Netreba... Dođete gore uzmete broj na redomatu i čekate dok ne prozovu.. Sretno 🤞

Zadnja menstruaciju 12.6
    Termin poroda 20.3
    Curica💗

Amelie
    14. Siječanj 2022. 00:54

MarijanaMartin

Arsancres

A obzirom da planiraš na SD, rekla bih da će oni tamo sve pokušati da ne dođe do carskog, pa daj oni i blizance porađaju vaginalno 😁 ne guglaj!!! 😂

Hmm, pogledaj na rodinim stranicama koliki je postotak carskih pri porodu na zadak na SD. To me dokrajčilo. Ako ostane ovako, trebati će donijeti puno teških odluka. Da li ići na okretanje, kad sam pročitao moguće posljedicama sledila sam se, a nemora biti uspješno. Drugo, da li probati vaginalni porod isto su moguće posljedice užasne ili ići odmah na carski koji ti nakon svega u velikom postotku ne gine. Neznam, ja se isto nadam da će se "buco" okrenuti, ali ipak idem sad u smjeru analiziranja i traženja odgovora na gore naveden izazove koje muža i mene vjerovatno očekuju. Ja moram o svemu dobro razmisliti i sve dobro proučiti. A i muž mi nije od pomoći. On se boji još više od mene. Ma užas!!! Znam da ima strašnijih stanja, ali ovo je nešto novo na što se moram naviknuti, pa će biti lakše!

Ako mislis na ono manualno okretanje izvana.. ne znam. Meni to zvuči grozno. Prouči svakako i to doktor vj mora jako dobro znati sto radi. Mom nećaku nije uspio i na kraju je roden carskim 2 tj prije termina.. uslijed okretanja su se spustili otkucaji, postiglo se nije ništa, a završilo je opet carskim. Zar su vaginalni porod na zadak toliki bauk i tako često komplicirani? 

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Arsancres
    14. Siječanj 2022. 01:05

Ma ne brini, okrenut će se mali ❤️ znam da sigurno ne bi oni baš tak lako nešto radili da znaju da je beba ugrožena, mislim mi stalno razmišljamo šta ako, a baš ono kak je neka rekla tu nedavno, njima je to ko dobar dan, ako je liječnik naravno dobar, a tamo je velika većina stvarno super. Ne bih baš rekla da će oni sad ići sami sebi komplicirati pa ti reći da će jedno, a ispadne drugo namjerno. Koliko sam ja čitala, taj vanjski okret se ne može baš svakome raditi, da moraju postojati uvjeti za to i sigurno neće netko ići na app ako ti nisi za to. Ima uvijek netko tko je više stručniji u smjeni 🤗Ja sam i dan danas uvjerena da je moja beba zapela pri porodu iako su mi babice samo u prolazu rekle da ne rađam jer ne znam tiskat 🙄 a ja sam bila potpuno otvorena u 4 ujutro cca, rodila tek u 8...mene je ona nenormalno nabijala tj. užasno me tiskalo, ali nisam ništa mogla. Nitko me od dr. više nije obišao nego bi samo pogledao neko u prolazu one papire i kao aha, 10cm, sad će. Na kraju kad je došla druga smjena, neka dr. si je dala truda i rekla mi da ako ne rodim kroz 10min da idem na carski jer sam već predugo otvorena i bez plodne vode praktički. U to je došao blaženi doktor i išao od boksa do boksa ispitat stanje i kad je čuo da su meni rekli carski počeo vikat da kakav carski sa otvorenom ženom bla bla, da je to gotov porod, a ne operacija, da ne mogu ja rodit ako mi se ne pomogne, došao do mene, rekao da će mi sad dat drip kad mu kažem da ide trud i doslovno u trudu mi rastegnuo međicu i izvukao bebi glavicu i rekao to je to, beba je vani, idući trud je bilo sve gotovo ❤️Kasnije kad mi se sve sleglo i kad sam obradila sve i malo pročitala o takvim porodima, prilično sam sigurna da je glavica zapela i da zato ja nju nisam niti mogla "istiskati", a ime tog doktora se baš spominjalo od par žena u tom kontekstu da im je spasio bebu koja je zapela, bez onog kristelerovog zahvata il kak se više zove ono nalijeganje na stomak 🥴 u svakom slučaju, ja vjerujem da će to sve ispasti dobro i da će se okrenuti, druga ti je beba i statistike ti idu u prilog 😇ja znam cure osobno kojima se doslovno debelo u terminu beba okrenula, zašt ne bi i ti bila jedna od 😁😁 kad ti je idući pregled? 

Arsancres
    14. Siječanj 2022. 01:14

Btw ono na rodinoj stranici je staro 6 godina 🤭🤭 "Postotak djece u stavu zatkom rođene carskim rezom 2016." neeeemoj da te to obeshrabri, to su stari podaci ajde, tvoj mali buco će se okrenuti, bolje se uhvati nekog belly dance-a i onih preporuka da ga potakneš sama da se okrene nego što brineš 🙈🙈❤️ 

Omerta
    14. Siječanj 2022. 04:14

_Katja_

Hej cure, samo da vam se kratko javim.
    Mene je korona bas slomila, temperatura me ne pusta već sedam dana, kašljem, tako sam iscrpljena, ma užas. Od prvih simptoma je već dva tjedna 😔
    Sta da vam kažem, čuvajte se koliko god možete ❤️

Joj Katja, užasno mi je žao.. Suosjećam.. Tako su i meni rekli, dok je još delta harala da temp dosta dugo traje. Ja se iskreno nadam da se to sve uskoro bliži kraju.. Kakav ti je kašalj,  suhi nadražajni ili si počela iskašljavati? Prati samo kisik, inhaliraj se ako možeš i puno tekućine u obliku čajeva, juhe itd. Ako imaš apetita može i ostalo, voća naravno, vit c.. Mislim znaš sve. Što se tiće temp.. Na koji način možeš znati da će uskoro popustiti, barem je tako kod mene bilo.. Ako se produžuje vrijeme tokom dana koliko je nemaš.. Recimo ako tek negdje kasno navečer krene prema ili iznad 38 ili ako ti odjednom ne bude više prelazila 38 onda bi za dan dva to moglo biti to. Stvarno je iscrpljujuće i fizički i psihički. Drži se!!! 🤞🤞🤞

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.