Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arsancres
    13. Siječanj 2022. 20:46

Megg sad vidim to za SUA, nemoj guglati ništa samo, znam da si sigurno pod stresom i da se ne možeš kontrolirati, ali ja ti uvijek svima kažem kak je meni i gin moj rekao, ne guglajte ništa jer nitko po forumima nikad dobre vijesti nije pisao i nikad nitko ne dijeli dobra iskustva, da su uvijek loše stvari po netu, upiti, a ako bude dobar ishod nitko ne napiše. I stvarno je čovjek upravu. S mojom prvom trudnoćom sam ja proplakala 2 dana, doslovno, ne znam šta nisam guglala, samo sam stres sebi stvarala, u tom očaju sam i našla privatan mail sadašnjeg ginića na rodinom forumu hahah, jer je neka cura imala neku situaciju i on joj je bio gin pa je podijelila tamo da se ta druga naruči k njemu, tipa post od prije 7,8 godina, ja u očaju mail poslala u 10 navečer u subotu 🙈 sa biblijom svojom i molbom da me primi na pregled za drugo mišljenje. Čovjek mi odgovorio za 15min što je najveća ironija bila😂 u subotu u 23h doslovno. Mislim, svaka njemu čast na svemu. I na prvom pregledu mi je rekao da radije to što bi upisala u gugl upišem njemu u mail i da pitam nego da išta guglam, da više stresa su te naše misli nego ta neka situacija moguća.
    To stvarno od srca preporučam i tebi, ako vjeruješ svojoj gin, ne čitaj ništa, eventualno odi kod nekog na drugo mišljenje, ali nemoj se mučiti s tim pričama drugih žena ❤️

Mak18
    13. Siječanj 2022. 20:59

Je li imao netko problem s c&a webshopom ili dhl dostavom, ne znam ni sama s kim točno imam problem? 😂 🍴
    Na linku za praćenje paketa piše da nije bila moguća dostava 7.1. i danas vidim da su vratili paket natrag. Nitko me tog 7.1. nije kontaktirao ni na koji način pa mi nije jasno u čemu je problem. Kome da se obratim? Paket sam platila i nije uopće mala cifra u pitanju. 🤔😔

Demi30
    13. Siječanj 2022. 21:14

Hvala cure ❤️ Daj Bože da je stvarno sve dobro, za 15tak dana mi je opet pregled, ali svakako da sam sad mirnija puno puno.
    Meggg ja to mogu samo reći da sam čula za dosta takvih slučajeva i svaki put je sve uredno prošlo. Mislim da se to zapravo događa relativno često. Čim ti se dr. nije zabrinjavala, vjerovatno i nije imala razloga. Ali isto tako znam kako sam se ja jučer osjećala nakon pregleda i da ništa, ali baš ništa nije moglo smiriti moj nemir, strah i paniku. Nadam se da ćeš naći svoj mir što prije jer stvarno je to najvažnije i za tebe i za bebu.  Držim fige 🤞 🤞 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

• Nooha
    13. Siječanj 2022. 21:20

Demi super vijesti...ako ništa drugo za malo straha sad si barem dobila potvrdu spola 🙈❤️🌺
    Sad mirno dalje... 

Mak18
    13. Siječanj 2022. 21:27

Dubrovčanka

Pau18 ne govori mi to i ja čekam paket od C&A 🤣

Ma vjerojatno sam samo ja baksuz 🥴🤣

Arsancres
    13. Siječanj 2022. 21:28

Dubrovčanka i Paul ja imam iskustva i s jednim i drugim 😂😂 DHL kod nas odrađuje hrvatska pošta tak da, nema se tu puno šta reći, kakva država takva i pošta, ali C&A je švabo i oni će odraditi reklamaciju jako korektno, tak da, Paul ja bi odmah poslala mail njima, mislim da imaš na webu, a ako ne, ja imam u mailovima, ja sam im 2 puta reklamirala kupljeni proizvod, jednom netom nakon što je stigao, a drugi put sam kupila jaknu s onim umetkom za nošenje sad u ovom nekom periodu, bila je na sniženju i ulovila sam ju jer sam i tako stalno nosila bebu, kolica nismo koristili i znala sam da ću ju sigurno i iduće zime nosit, a i svako iduće dijete. Kak je bio kraj sezone nisam ju ni 10 puta obukla, na kraju kad je zahladilo nakon par nošenja skontam baš rasparan šav, iako nije bila neš puno para bilo mi glupo sad još plaćat krojačicu, ja im poslala mail, slike, priložila invoice. Imam pravo 2 godine unutar EU na reklamaciju pa zašto ne. Odgovorili su mi doslovno za 2 dana, da im je žao, da vratim jaknu o njihovom trošku, još mi dali 20% vaučer i kod za besplatnu poštarinu ako nađem nešto drugo. Paket je stajao jedno 9 ili 10 dana u našoj sortirnici dok ga nisu poslali, ali kad je došao kod njih su mi sjele pare za par dana doslovno. Nema uopće kruha s našom poštom da tražiš paket ili razlog zašto su ga vratili 🥴🥴

Arsancres
    13. Siječanj 2022. 21:37

MarijanaMartin moja mala je bila u 29+5 na pregledu već glavom okrenuta da bi na onom pregledu zbog bolova nakon tjedan dana vidjelo da je poprečno na zadak, kaže gin da me moguće zato to i stezalo jer je beba veća i da kad je tak poprečno da to zna ženu bolit jako jer se ona miče, a nije to prirodan položaj. Ja sam isto već pročitala svašta haha, pristala bi i na onaj vanjski okret, samo da izbjegnem carski 🙈 na koncu sad na ovom pregledu nakon 2 tjedna je opet glavom dolje kak treba, a i osjetim drugačije, ali ne mogu skužiti kad se okrenula, samo mogu reći da kad se to dogodilo s okretom na zadak da je bila mirnija tj. vjerojatno i nije nego ja nisam osjetila pokrete na taj način. U svakom slučaju još je skroz rano da se bediraš, može se stvarno još okrenuti, ja sam čitala da od 38-40tjedna samo 4% beba ostane na zadak ako je u pitanju druga trudnoća, a prvi porod bio vaginalan. Više studija spominje baš ta 4% tak da nije valjda samo nečiji seminarski rad 😂😂😂
    A obzirom da planiraš na SD, rekla bih da će oni tamo sve pokušati da ne dođe do carskog, pa daj oni i blizance porađaju vaginalno 😁 ne guglaj!!! 😂

Mak18
    13. Siječanj 2022. 21:48

Arsancres

Dubrovčanka i Paul ja imam iskustva i s jednim i drugim 😂😂 DHL kod nas odrađuje hrvatska pošta tak da, nema se tu puno šta reći, kakva država takva i pošta, ali C&A je švabo i oni će odraditi reklamaciju jako korektno, tak da, Paul ja bi odmah poslala mail njima, mislim da imaš na webu, a ako ne, ja imam u mailovima, ja sam im 2 puta reklamirala kupljeni proizvod, jednom netom nakon što je stigao, a drugi put sam kupila jaknu s onim umetkom za nošenje sad u ovom nekom periodu, bila je na sniženju i ulovila sam ju jer sam i tako stalno nosila bebu, kolica nismo koristili i znala sam da ću ju sigurno i iduće zime nosit, a i svako iduće dijete. Kak je bio kraj sezone nisam ju ni 10 puta obukla, na kraju kad je zahladilo nakon par nošenja skontam baš rasparan šav, iako nije bila neš puno para bilo mi glupo sad još plaćat krojačicu, ja im poslala mail, slike, priložila invoice. Imam pravo 2 godine unutar EU na reklamaciju pa zašto ne. Odgovorili su mi doslovno za 2 dana, da im je žao, da vratim jaknu o njihovom trošku, još mi dali 20% vaučer i kod za besplatnu poštarinu ako nađem nešto drugo. Paket je stajao jedno 9 ili 10 dana u našoj sortirnici dok ga nisu poslali, ali kad je došao kod njih su mi sjele pare za par dana doslovno. Nema uopće kruha s našom poštom da tražiš paket ili razlog zašto su ga vratili 🥴🥴

Ako je hrvatska pošta u pitanju onda mi je sve jasno. Je li to ovaj mail service_eu@shop-c-and-a.com? Svakako ću onda tražit povrat novca.

Meggg
    13. Siječanj 2022. 22:36

Hvala vam puno svima koje ste se potrudile utješiti me! Mogu reći da ste mi olakšale, malo sam mirnija sad, smirila sam misli.. Hvala vam od srca 💕🙈 

Termin: 30.05.2022. 💙

Amelie
    13. Siječanj 2022. 22:54

MarijanaMartin

Amelie

MarijanaMartin

katsy

Oces reci da bez da obavimo nuždu ne idemo doma iz bolnice? 😵😵🤣🤣

Mi smo sve u sobi lagale da smo odradile veliku nuždu. Neznam da li bi nas stvarno radi toga zadržali, ali kruži takva priča!

Znam da bi mi sve najradije tako, ali moze biti opasno ako dode do zatvora duzeg od tri dana..

Nisam rekla da treba lagati. Samo mislim da je tri dana premalo nakon poroda za kakanje. Nije mi bilo ugodno lagati i ja sam se brinula, što ako imama zapletaj crijeva a sad lažem, ali sam osjetila kad odem doma da ću moći. Tako je i bilo, došla sam doma i kakanje na 100. Inače nemam problema sa stolicom i kakam gdje stignem, ali nakon poroda sam baš imala blokadu. Ali ovdje postoje cure koje i tako danima nemogu kakati, mislim da je preforsirano to u bolnici. Kako su cimerice prošle, neznam. Nadam se da i njima nije bilo ništa. Ali smo se baš dogovarale , što ćemo. Kad je jedna počela lagati, i druge dvije su imale isti odgovor. Sorry, tak je bilo.

Da, razumijem, zato sam i napisala da bi mi sve tako jer ja prva imam velikih problema s time. Samo sam htjela naglasiti ako dodu cure doma i da i dalje ne mogu da se jave doktoru da ne bi bilo većih problema!;)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.