Oces reci da bez da obavimo nuždu ne idemo doma iz bolnice? 😵😵🤣🤣
Mi smo sve u sobi lagale da smo odradile veliku nuždu. Neznam da li bi nas stvarno radi toga zadržali, ali kruži takva priča!
Znam da bi mi sve najradije tako, ali moze biti opasno ako dode do zatvora duzeg od tri dana.. onda bi se svakako trebale javiti opet liječniku. Mislim da posebno nakon carskog to treba paziti jer moze doci do nekih komplikacija s crijevima uslijed operacije. Ponesite si suhe šljive u bolnicu i puno tekućine.. ;)
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Ma nema na cemu, trudim se sada pohvatati sto vise prica i situacija i upoznati vas malo bolje jer dugo me nije bilo ovdje pa mi je drago jada naidem na nekoga tko je u pribliznim terminima pa mozemo razmjenjivati razlicita iskustva.🙂
Ajme, tako rano, predobro. Meni je tada, u 16+5 pokusavao vidjeti ali je bebica tada spavala i zgrcila nogice pa se nista nije moglo vidjeti do ovog pregleda prekjucer, stize nam curka.😊💓
Opa isto je veliki bebac mogu priznati, neka samo raste.😊
Ne sekiraj se oko takvih kritika, pripaziti malo isto moras kao i ja naravno jer bit ce bolje i za nas i za fleksibilnost kasnije, al ja kazem nismo sve mi iste i ne love se kile za nas jednako. Ja sam isto vec dobila na kilazi malo a nigdje to ne vidim osim na vagi i dalje se osjecam super i poletno kao i prije. Bitno da ste oboje dobro i zdravi a kile uvijek stignu nestat. Pa mene jos nista ne boli osim ponekad slabije u donjem dijelu ispod trbuha zbog pretpostavljam sirenja maternice i jos do sada nisam osjetila bebine pokrete, ne znam jel ti jesi ali moja je zasad bas mirna sto ne znaci da ce tako i ostati.😄
Malo me zeza spavanje jedino, jedan bok pa drugi pa se tu i tamo pokocim, pa odlazak u wc svako malo, pa sam zedna i tako..ostalo je sve super😊
Sa spavanjem ista situacija i kod mene… ja sva sreca idem samo jednom na wc tokom noci i tako je od pocetka.. ja osjetim pokrete od 17 tt, cudan osjecaj ,nije ga lako opisati.. ja imam osjecaj samo da mi nesto pliva unutra,kao leptiri nekakvi..tako ja isjetim njegovo mrdanje i protezanje .. dosta nisko lezi i glavom je prema dolje..danas sam vidjela na uzv da je bas aktivan.. i zijevao je.. bas slatko izgledalo,ja i moj muz smo se bas raznjezili.. stvarno su to osjecaji koje je jako tesko opisati..😊
Meni je baš takav osjećaj.. kao da pliva (leptirić su bili nekad oko 19og tjedna), a sad već više kao da se gurka i nekad bude i malo neugodno.. kao da kopa malo 😂😂 Mislim da mi je u cijeloj trudnoći najteže dosad bilo to iščekivanje pokreta.. nemaš više nekoj simptoma i samo se pitaš jel sve ok. I da, nekad osjetim kao da nekud propada.. jel moguće da to radi salto?🙈🙈
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Cure, prvo čestitke na super pregledima ❤️
Ja sam se upravo vratila s pregleda i po doktoru koji me danas pregledo je sve uredu i s bebom i s posteljicom. On ne vidi nikakav razlog za brigu i kaže da je nalaz potpuno uredan. Što je moj dr. jučer vidio ja ne znam, ali obzirom da se nije previse zabrinjavao, necu vise ni ja i nadam se da ce na iducem redovnom pregledu biti sve ok. Beba je dobro, po mjerama je veca za par dana, a ovaj dr. kaze da je curica tako da mislim da sam dobila potvrdu 🎀
Čestitam! Baš sam sretna zbog vas! 🥰🥰🥰 Bogu hvala! Sad samo opušteno
Čestitam cure na dobrim pregledima 🤗
Demi čestitke za curicu 🤩
Posvudusa haha za ciklu 😁 ja je često jedem pa sam upoznata s tim 🤣
Sutra ujutro idem ja na ogtt i kks pa držite fige 😅
31👩❤️💋👨38
Demi odlicno! Fala bogu pa si i to brzo uspjela obaviti. I čestitam na curki, a naravno da je žensko s obzirom kako je sve prevrnula! 😉💪🥰🥰
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
*pregrmila ne prevrnula😂🙈
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Puno hvala svima na podršci ❤️ Baš sam se bila prepala. Nekako sam otpočetka u strahu jer je uvijek nešto, a još sam stalno sama pa mi misli odu u nedogled.
Tani bravo za OGTT i čestitke na dolasku mužića uskoro😂 Znam koje je to veselje i uzbuđenje, sad će čišćenje i nakuhavanje 😂 Moj jadan svaki dan nabraja što će jest kad dođe doma
Posvuduša tako se moj muž jednom najeo cikle i još se napio crnog vina, pa je mislio da ima krvi u stolicu. Skoro se onesvijestio kad je krenuo guglat "krv u stolici" 😂 😂
Dubrovčanka bome imala si pravo sve što si mi rekla dosad 😂❤️
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Bambolina hvala ti za link za tečaj, baš bih mogla i to odslušati. 💓
Boobamara čestitam na odličnom pregledu 🥳
Demi30 odlične vijesti, drago mi je da je curica super i da si ti sad mirnija... 🥰 i nadam se da je to to od šokova za tebe, mislim da si zaslužila mira malo 😊😘
Posvudusa ajme i meni si isprepadala kad sam krenula čitati... kad ono cikla 🤣 aj dobro da je mama to odmah povezla 😁
Luck sretno sutra 🤞
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Jedva cekam prve pokrete ali njima unutra nista nije nemoguce Amelie.😄
👩🏽23, 🧔🏽26
👧🏽 Aurora 2,5
Imam pitanje, kako ubaciti link ove baby trake u profil? Pokusala sam sve moguce ali ne ostaje na profilu😂
Pikni na neku od nasih trakica, napravi svoju, ides na save pa forums i onda pseudo HTML i kopiras link koji zaljepis u potpis
Napravila sam ja svoju samo mi ju nije htjelo zalijepit na profilu
👩🏽23, 🧔🏽26
👧🏽 Aurora 2,5
Sortiraj odgovore
Najstariji