Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MarijanaMartin
    13. Siječanj 2022. 12:31

katsy

Oces reci da bez da obavimo nuždu ne idemo doma iz bolnice? 😵😵🤣🤣

Mi smo sve u sobi lagale da smo odradile veliku nuždu. Neznam da li bi nas stvarno radi toga zadržali, ali kruži takva priča! 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Omerta
    13. Siječanj 2022. 12:37

Ja začudo sa nuždom u bolnici nisam imala problema, išla sam i više puta dnevno.  I hrana mi je bila super, kako sam veganka, trpali mi puuuno povrča.. Baš sam bila zadovoljna, a oni obzirni, uvijek bi se fino najela.. Meni je to iskreno bilo super, da mi se donosi hrana, ko u hotelu. Doma sam počela brljaviti i jela previše kruha i onda se zaštopala, hemoroidi i mučenje.. 😬

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Nika_1610
    13. Siječanj 2022. 12:37

Ma nema na cemu, trudim se sada pohvatati sto vise prica i situacija i upoznati vas malo bolje jer dugo me nije bilo ovdje pa mi je drago jada naidem na nekoga tko je u pribliznim terminima pa mozemo razmjenjivati razlicita iskustva.🙂
    Ajme, tako rano, predobro. Meni je tada, u 16+5 pokusavao vidjeti ali je bebica tada spavala i zgrcila nogice pa se nista nije moglo vidjeti do ovog pregleda prekjucer, stize nam curka.😊💓
    Opa isto je veliki bebac mogu priznati, neka samo raste.😊 
    Ne sekiraj se oko takvih kritika, pripaziti malo isto moras kao i ja naravno jer bit ce bolje i za nas i za fleksibilnost kasnije, al ja kazem nismo sve mi iste i ne love se kile za nas jednako. Ja sam isto vec dobila na kilazi malo a nigdje to ne vidim osim na vagi i dalje se osjecam super i poletno kao i prije. Bitno da ste oboje dobro i zdravi a kile uvijek stignu nestat. Pa mene jos nista ne boli osim ponekad slabije u donjem dijelu ispod trbuha zbog pretpostavljam sirenja maternice i jos do sada nisam osjetila bebine pokrete, ne znam jel ti jesi ali moja je zasad bas mirna sto ne znaci da ce tako i ostati.😄
    Malo me zeza spavanje jedino, jedan bok pa drugi pa se tu i tamo pokocim, pa odlazak u wc svako malo, pa sam zedna i tako..ostalo je sve super😊

👩🏽23, 🧔🏽26
    👧🏽 Aurora 2,5

Nika_1610
    13. Siječanj 2022. 13:30

Ma ja obavezno 5/6 puta ako ne i vise haha. Ali sve su to "slatke muke" svake buduce mame i trudnice. Sve se isplati proci za to.😊 Ja cekam da osjetim pokrete ali vjerujem da je osjecaj neopisiv. Zijevao je, a dusa malena. Za taj osjecaj se zivi.❤

👩🏽23, 🧔🏽26
    👧🏽 Aurora 2,5

Nika_1610
    13. Siječanj 2022. 13:32

Imam pitanje, kako ubaciti link ove baby trake u profil? Pokusala sam sve moguce ali ne ostaje na profilu😂

👩🏽23, 🧔🏽26
    👧🏽 Aurora 2,5

• Ema:)
    13. Siječanj 2022. 13:41

Nika_1610

Ma sve je u redu, dogada se haha. Jos se meni cinilo da si mi ranije u porukama objavila da je bebica deckic ali se meni cinilo da sam opet nesto zbrkala i pomijesala jer sam strasno zaboravna postala, valjda je to normalno jer skuzila sam da je za trudnocu sad skoro sve normalno.😄
    Da i meni je ginekolog koji je na zamjeni trenutno rekao da je curica 99,9% i da cisto sumnja da je mogao pogrijesiti s obzirom da sam kao usla u 22. tjedan pa se nadamo da ce tako i ostati jer je prva u obitelji i sa moje i sa deckove strane nakon jako jako dugo vremena.😊💓
    A oko imena cete vodit borbe ali polako samo, daleko je jos kraj petog mjeseca ili mozda cak pocetak sestog.😁
    Puno hvala, gledali smo da bude nesto malo neuobicajeno i nesvakidasnje i da ima lijepo znacenje te da lijepo i mocno zvuci uz prezime.
    O Bože, pa mogli su ti dat uputnicu za to ako si im sve rekla i objasnila a ovo za bolnicu ja isto mislim da u koju se krenes vodit da tamo jednog dana moras i rodit. Mislim ne znam 100% ali mislim da da, moj savjet ti je da si to odlucis i obavis cim prije jer ce te zafrkavat s tim onda ako ne odes a i bolje zbog sebe i bebaca da znas.
    Ja iduci pregled imam evo opet za 4 tjedna, 08.02. pa do tada mirno cekamo i rastemo.🙂
    Mogu misliti da je uzbudenje ogromno. Cestitam, i meni je.😊 Samo sto ja imam 20.

Joj ja sam isto postala zaboravna u zadnje vrijeme, a nisam mogla vjerovati kad su mi pričali da kreneš zaboravljati u trudnoći  a baš lijepo, ja sam prije nego sam ostala trudna htjela curicu, a kako sam saznala da sam trudna više mi uopće nije bilo bitno koji će spol biti, samo nek bude živo i zdravo, ali me zanimao spol da se mogu pripremiti hehe
    Ma nije mi odmah dala kad sam joj to rekla i onda kao ne zna jel sad kasno.. a čitala sam da ne daju baš tako lako te uputnice, ali otići ću svakako po drugo mišljenje u bolnicu, samo mi je najgore odlučiti gdje bi :)
    Meni je ovaj zadnji pregled bio najljepši dosad, baš smo puno toga vidjeli, samo se zabio nekako skroz dolje, jedva je doktorica uspjela vidjeti lice, mali sramežljivko 
    čestitke i tebi <3 
    i da, ja sam sa negdje 18 i nešto tjedana krenula osjećati skroz lagane pokrete bebe, ali samo unutra, baš kako Dani kaže kao neki leptirići, teško je objasniti :) ali od ponedjeljka se sve više osjeti, ponekad i preko stomaka, tako da će vjerojatno i tvoja malecka uskoro krenuti 

Prva trudnoća
    Dolazi nam dečkić 💙
    Termin: 30.5.2022.

• Nooha
    13. Siječanj 2022. 13:57

Dubrovčanka

Omerta E meni je glavom dole. Pa kad štuca osjećam dole u pipici 🤣. Nadam se da ćeš baš vidit bebicu sad i kako je okrenuta 😄

Točno tako i ja jučer prvi puta osjetila štucanje skroz dolje nisko ... Pa nema drugog zaključka osim da se dečko postavio u položaj glavom dolje... 

Demi30
    13. Siječanj 2022. 15:35

Cure, prvo čestitke na super pregledima ❤️
    Ja sam se upravo vratila s pregleda i po doktoru koji me danas pregledo je sve uredu i s bebom i s posteljicom. On ne vidi nikakav razlog za brigu i kaže da je nalaz potpuno uredan.  Što je moj dr. jučer vidio ja ne znam, ali obzirom da se nije previse zabrinjavao, necu vise ni ja i nadam se da ce na iducem redovnom pregledu biti sve ok.  Beba je dobro, po mjerama je veca za par dana, a ovaj dr. kaze da je curica tako da mislim da sam dobila potvrdu 🎀

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

• Ema:)
    13. Siječanj 2022. 15:42

Demi, to je odlična vijest!! Baš mi je drago, sad se napokon možeš odmoriti od brige, a držimo fige da i na idućem sve bude u redu  i super za potvrdu spola 

Prva trudnoća
    Dolazi nam dečkić 💙
    Termin: 30.5.2022.

Omerta
    13. Siječanj 2022. 16:17

Demi čestitke!!! 
    Super da je sve ipak ok. 🤞
    Tani ogtt nalaz ti je savršen!! 👌
    Ja svoj još nisam odradila, možda ću sljedeći tjedan, tad sam već u 28. tjednu. 😬

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.