Imam pitanje, kako ubaciti link ove baby trake u profil? Pokusala sam sve moguce ali ne ostaje na profilu😂
Pikni na neku od nasih trakica, napravi svoju, ides na save pa forums i onda pseudo HTML i kopiras link koji zaljepis u potpis
Napravila sam ja svoju samo mi ju nije htjelo zalijepit na profilu
Ali evo uspjelo mi je sada, puno hvala🙂
👩🏽23, 🧔🏽26
👧🏽 Aurora 2,5
Cure, molim vas pomoć ako koja ima iskustva da mi malo olakša.. Danas na pregledu mi je ginekologica ustanovila da nema jedne žile u pupkovini, sindrom jedne pupčane arterije (SUA), šalje me dalje na preglede, za 2 tjedna. Kaže kako nema panike ali me dosta poplašilo to zbog tog mogućeg zastoja u razvoju i mogućnosti sindroma. Google isto nije nešto optimističan i uopće ne volim čitati po njemu. Ne znam šta da mislim, baš me pogodilo to 🤐
Termin: 30.05.2022. 💙
Ja isto nisam mogla vjerovati da su neke od tih teorija tocne dok sad nisam pocela sve vise osjecati na vlastitoj kozi pogotovo kazem na to zaboravljanje koje me katkad izluduje. Ma ni meni nije bilo bitno pogotovo ne sada otkako sam trudna ali oduvijek mi je nekako zelja za prvim djetetom bila da je curica i evo stize nam. Braco mi ima zato sincica i seka ce vrlo uskoro roditi dva tako da imat cemo i deckice s tim da mi i ostatak obitelji, moji rodaci u zadnjih dvije godine isto imaju deckice. Moralo se malo razbit to nogometno drustvo.😄
Nadam se da ces ubrzo odluciti gdje ces. :)
Meni je svaki do sad bio poseban na svoj nacin jer ne mozes vjerovati kako brzo rastu i mijenjaju se, na pretproslom pregledu i ovom sada zadnjem sam cula i srceko sta mi he neopisivo lijepo ali tocno to sta kazes taj zadnji je i meni bas ostavio najljepse sjecanje jer se puno toga vidlo a sve ne u redu.😊 Iduci put ce se pokazati mozda. Ja jos nisam ali ih cekam, malo je mirnije naravi zasad kak mi se cini.😄
👩🏽23, 🧔🏽26
👧🏽 Aurora 2,5
Demi čestitam na curici, iako smo to već pretpostavile 😁😁🥰 i baš mi je drago što si smirenija nakon drugog mišljenja 🤗
Tani bravo za kilograme i super nalaz 😊
Bambolina hvala za link, neće biti od viška 😁❤️
Boobamara super za pregled 😊
LucK sretnoo sutra 🤞😊
Meggg nemoj čitati gospona Google-a, on nam je rijetko kada prijatelj u trudnoći 🙈😁
Ako je ginekologica rekla da nije panika, vjeruj joj i razmišljaj pozitivno ❤️ A vjerujem da će te smiriti i iskusnije naše članice 🙂
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Oces reci da bez da obavimo nuždu ne idemo doma iz bolnice? 😵😵🤣🤣
Mi smo sve u sobi lagale da smo odradile veliku nuždu. Neznam da li bi nas stvarno radi toga zadržali, ali kruži takva priča!
Znam da bi mi sve najradije tako, ali moze biti opasno ako dode do zatvora duzeg od tri dana..
Nisam rekla da treba lagati. Samo mislim da je tri dana premalo nakon poroda za kakanje. Nije mi bilo ugodno lagati i ja sam se brinula, što ako imama zapletaj crijeva a sad lažem, ali sam osjetila kad odem doma da ću moći. Tako je i bilo, došla sam doma i kakanje na 100. Inače nemam problema sa stolicom i kakam gdje stignem, ali nakon poroda sam baš imala blokadu. Ali ovdje postoje cure koje i tako danima nemogu kakati, mislim da je preforsirano to u bolnici. Kako su cimerice prošle, neznam. Nadam se da i njima nije bilo ništa. Ali smo se baš dogovarale , što ćemo. Kad je jedna počela lagati, i druge dvije su imale isti odgovor. Sorry, tak je bilo.
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Demi30 baš mi je drago da si dobila lijepe vijesti i napokon malo odmahnula. 🎉🎉🍀🍀🤞🤞Zanimljivo je kako se situacija na forumu medu nama stalno izmjenjuje, od presretnih postova do postova pune brige i tuge. Eto Meggg je sad zabrinuta i nadamo se da nije ništa ozbiljno i naravno držimo palčeve. 🍀🍀🤞🤞 Ja sam isto jako zabrinuta jer sam pročitala sve o "bebi na zadak". Smučilo mi se. Tako da, Dubrovčanka daj nam malo svojih pretkazanja. Cure držite se!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Drage cure cestitkee na dobrim pregledima ♥️🥰
Demi bas mi je drago da vam je potvrdena curica 🎀🎉
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Baš ste se raspisale, ne mogu sve popamtiti 😂
Svim curkama čestitam na dobrim pregledima!
Demi drago mi je da si sada mirnija i čestitam na curki 😍
Nove/ stare cure dobrodošle natrag!
Meggg također savjetujem da ne čitaš ništa na internetu, vjeruj svojoj doktorici
Moj malac je na zadnjem pregledu bio okrenut poprečno i po onome kako ga osjetim i dalje je okrenut poprečno. Uopće mi se to ne sviđa, tješim se da se još stigne okrenit 😔
Da li je isla koja na OGTT na Vuk Vrhovac? Nalazim na njihovoj stranici da se ne treba naruciti nego samo doci izmedu 7 i 9 sa uputnicom. Sto stvarno ne treba narudzba?
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
Demi30 baš mi drago da si otišla na pregled i da je sve okej 🥰❤️ ma bolje tako nego baš kak kažeš, probila bi si mozak još 15 dana, a čemu, ispalo da je krivo vidio. Ja sam uvijek za provjeru pa i 2,3 puta🙈 iii vidiš da je curka 😇
Katsy nama su tada rekli da nema otpusta bez kakanja tj. da oni moraju uzeti uzorak stolice i ako ne možemo da ćemo dobiti čepić i to je to, cura do mene stvarno nije mogla i dali su joj čepić, a sad jel bi stvarno tako bilo ili ne, ne znam, ali dobile su one posudice za uzorak, ja nisam jer sam to dobila kad sam došla u rodilište prije boksa, zašt im to treba nemam pojma, ali su meni rekli da sam već dala posudicu 😅
Naravno, pitali su i mene jesam bila na wcu, rekla sam da jesam, ali isto baš iz razloga kao MarijanaMartin, mene je i tjeralo čak, da sam doma ili negdje na miru, vjerojatno bi obavila, ali tamo u onom stanju bolova, s činjenicom da mi nema tko bebu pričuvati, nema šanse. A ja nisam htjela dati uopće bebu sestrama od dolaska u sobu, meni je bilo stresno i onih sat vremena što ih na kupanje odvedu 😂
Kad sam se otišla tuširati sutradan na doslovno 5 min samo da saperem sve i malo se osvježim, cimerica ju je držala jer je njen zaspao, a ona je tako plakala, u meni valjda koktel emocija jer ju čujem, a stvarno je bilo doslovno 5 min.
Ja bi opet smuljala to, naravno da su isti razlozi, ne mislim ni ja da treba lagat u smislu moguće štete, ali slažem se to s MarijanomMartin 🙈
Cure s koronom, jel ide na bolje?ne znam jeste pisale šta, nisam stigla sve pročitat, Katja?
Sortiraj odgovore
Najstariji