Demi ima i u hm home lijepih tepiha 😍
Sretno svima na pregledima 🤗
Moja mala ostaje doma barem do 2,5 godine, ja se nadam se da će to sve dobro proći kad dodje beba 🤗
Sto se tiče korone bolje sam, još uvijek kašalj, začepljen nos, ali to će potrajati sigurno još dugo…
Gotovo napokon 😁
💙 težak 1846g, glavicom dolje, sve mjere odgovaraju tjednu 😊 mama dobila pohvalu 🤭 i prošli put i danas kilaža u plusu za samo pola kilograma 😊
Dao mi je uputnicu za kks, urin, tsh, ogtt, uibc, tibc..
Idući pregled 15.2.
Bravo za velikog decka ☺️
Maya čestitam na odličnom pregledu 🥰🤗
Nooha slažem se da je izazovno biti doma s bebom i još malim djetetom… Ja se iskreno bojim kako ću se posvetiti dovoljno oboma 😬 Nemam nikakve super moći, ali dat cu najbolje od sebe. Nadam se da beba neće biti previše zahtjevna, samo da nas zaobidju grčevi 🙈
Svatko poznaje svoje dijete najbolje i treba i raditi onako kako misli da je najbolje za njih ❤️
Arsancres super je ta tvoja mala, sta ona sve priča 🥰😂
Uibc i tibc su neke vrijednosti vezane za željezo, nije nikakva boleština koja napada nas trudnice 😂😂 samo je posebno navedeno, ne znam razlog 😬

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Kakva su vasa iskustva sa ogtt testom?😂
👩🏽24 🧔🏽27 👧🏽 Aurora 2022🩷
3/2025 missed ab
06/2026 +
Jutro curke 🥰 mislim već je podne ali mi smo malo duže spavale 🙈 stignemo sve, nikud nam se ne žuri 😂
Sretno pregledimaaaa ❤️❤️❤️
Maya super za odličan pregled 🥰🍀
Demi hvala ti što si malo ušla u tu temu i da čujemo vaša iskustva, meni je super pročitati bilo što za što nemam iskustva da čujem nešto novo pa i za ono što znam, naravno da svako ima svoje mišljenje i neki stav i to je super. 😊 Zato i jesmo tu da razmjenjujemo iskustva i priče i međusobno si pomažemo

Bila danas na testiranju i nazalost ispao pozitivan test na Covid 😔
Simptomi su temp 37.5 i dosta jaki bolovi u dnu kičme i nogama (listovi)
Držim nam fige svima, nije lako al bit će to sve dobro, mora biti za naše bebice 😇

Maya bravo za super pregled 😍
Naš pregled isto super prošao. Sve odgovara tjednima, ja zatvorena, plodne vode ima.. Viktor ima 650 g, a ja u plusu 7 kg ❤️
Dobila heferol za željezo i utrogestane dalje stavljam
Sljedeći pregled 15.02. 😁😁

31👩❤️💋👨38
Cure koje ste na komplikacijama jel vam sjelo išta danas od HZZO-a? Malo mi je čudno da još nije a sve sam im uredno poslala 🙄
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Kakva su vasa iskustva sa ogtt testom?😂
Moje skroz OK. Radila ga prošli tjedan. Malo preslatko za popiti, ali mi je dala da na kraju ulijem još vode i promućkam jer je ostalo taloga. U pauzama između vađenja me pustili doma. Dan prije samo izbjegavala slatko i nisam jela iza 19h. Ujutro popila dosta vode 😊

31👩❤️💋👨38
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji