Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    13. Siječanj 2022. 11:31

Sunasce,jednostavno mozda radas manju djecicu,to je tako,zapravo je prije bilo normalno dijete od 3kg a danas od 3,5 do 4kg. 😊 I opet svi smo mi individua za sebe.Bitno da sve bude dobro pa imali oni 3 ili 4kg 😃
    Demi i Dani zelim vam srecuuu 🥰

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Arsancres
    13. Siječanj 2022. 11:38

Demi i ostale curke sretno na pregledima danas 🥰 bit će sve okej Demi, bit ćeš mirnija ❤️
    Tejuška ma baš tako, ima svakakvih i znam da je tako, ali preživi se tih par dana tamo i mislim da treba slušat te upute jer neovisno što žena misli da je okej uopće ne mora još biti. Meni je išlo na živce to piškanje sa pritvorenim vratima, a ona stoji ispred 😅 još nisam uopće mogla kakit u bolnici nakon poroda, sreća pa sam obavila to prije poroda i uzeli su mi uzorak jer ne puštaju te van ako nisi obavila tj. ako nemaju uzorak kakice, barem je tako bilo prije 3 godine na SD. Ja sam lagala da jesam pa sam tek kad sam došla doma 😅 mene su otpustili zapravo rano, rodila u srijedu ujutro, a u petak išla doma oko 12, bila je gužva ogromna i čula sam da kad je tako da onda ako je sve okej pristaju da odeš ranije iako ti je prva beba.
    Ja sam iskreno samo čekala da dođem doma što prije, nije mi bolnica bila horor il ne znam šta, ali baš mi je mentalno bilo lakše kad sam došla doma.

Nika_1610
    13. Siječanj 2022. 11:42

Demi, Dani i svim mama koje danas imaju pregled zelim svu srecu i da javljate novosti😊

👩🏽23, 🧔🏽26
    👧🏽 Aurora 2,5

Nika_1610
    13. Siječanj 2022. 11:49

Dani jos jednom ti zasebno zelim svu srecu na pregledu i drzim fige da sve bude u redu s bebicom. Mozda danas saznas jeli curica ili deckic, sta god bude, lijepo je i najvaznije-TVOJE.😊 Sad sam primjetila da smo dan razlike samo. Kako podnosis trudnocu?

👩🏽23, 🧔🏽26
    👧🏽 Aurora 2,5

• katsy
    13. Siječanj 2022. 11:58

Arsancres

Demi i ostale curke sretno na pregledima danas 🥰 bit će sve okej Demi, bit ćeš mirnija ❤️
    Tejuška ma baš tako, ima svakakvih i znam da je tako, ali preživi se tih par dana tamo i mislim da treba slušat te upute jer neovisno što žena misli da je okej uopće ne mora još biti. Meni je išlo na živce to piškanje sa pritvorenim vratima, a ona stoji ispred 😅 još nisam uopće mogla kakit u bolnici nakon poroda, sreća pa sam obavila to prije poroda i uzeli su mi uzorak jer ne puštaju te van ako nisi obavila tj. ako nemaju uzorak kakice, barem je tako bilo prije 3 godine na SD. Ja sam lagala da jesam pa sam tek kad sam došla doma 😅 mene su otpustili zapravo rano, rodila u srijedu ujutro, a u petak išla doma oko 12, bila je gužva ogromna i čula sam da kad je tako da onda ako je sve okej pristaju da odeš ranije iako ti je prva beba.
    Ja sam iskreno samo čekala da dođem doma što prije, nije mi bolnica bila horor il ne znam šta, ali baš mi je mentalno bilo lakše kad sam došla doma.

Oces reci da bez da obavimo nuždu ne idemo doma iz bolnice? 😵😵🤣🤣

elle 🙋‍♀️
    13. Siječanj 2022. 11:59

Dobar dan cure.💕
    Dani sretno danas na pregledu 🤞😊
    Demi drago mi je da ideš već danas radi svog mira, sretno 💙💗

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Anchy_23 🌈 🌸
    13. Siječanj 2022. 12:13

Mene su samo na sv duhu pitali jesam li piskila nakon poroda i jesam normalno sve 🙏 a isto sam tek doma nuzdu br 2 hehe..
    --
    Inace imam problem nemrem piskiti bilo gdje i pogotovo ne kad me ceka netko ispred vrata..nemrem se opustiti i gotovo 🙈😅 Ja vam kod svoje gin nosim urin u onoj posudici jer nemrem tam piskiti. Em od uzbudenja radi pregleda em jer znam da me cekaju da to obavim i da nemam sad 5 min da se koncentriram da piskim. Znam da je to sve psihicki al tako je haha.
    ---
    Na sv duhu svakako 3 spavacice jer jedna vam treba za radaonu a bar dvije da imate za sobu.
    I super mi je tam kaj vam ne treba posebno ruksak za radaonu nego oni sve stvari seljakaju sa vama. Di i vi tu i vasa torba.  

Nika_1610
    13. Siječanj 2022. 12:19

Ma sve je u redu, dogada se haha. Jos se meni cinilo da si mi ranije u porukama objavila da je bebica deckic ali se meni cinilo da sam opet nesto zbrkala i pomijesala jer sam strasno zaboravna postala, valjda je to normalno jer skuzila sam da je za trudnocu sad skoro sve normalno.😄
    Da i meni je ginekolog koji je na zamjeni trenutno rekao da je curica 99,9% i da cisto sumnja da je mogao pogrijesiti s obzirom da sam kao usla u 22. tjedan pa se nadamo da ce tako i ostati jer je prva u obitelji i sa moje i sa deckove strane nakon jako jako dugo vremena.😊💓
    A oko imena cete vodit borbe ali polako samo, daleko je jos kraj petog mjeseca ili mozda cak pocetak sestog.😁
    Puno hvala, gledali smo da bude nesto malo neuobicajeno i nesvakidasnje i da ima lijepo znacenje te da lijepo i mocno zvuci uz prezime.
    O Bože, pa mogli su ti dat uputnicu za to ako si im sve rekla i objasnila a ovo za bolnicu ja isto mislim da u koju se krenes vodit da tamo jednog dana moras i rodit. Mislim ne znam 100% ali mislim da da, moj savjet ti je da si to odlucis i obavis cim prije jer ce te zafrkavat s tim onda ako ne odes a i bolje zbog sebe i bebaca da znas.
    Ja iduci pregled imam evo opet za 4 tjedna, 08.02. pa do tada mirno cekamo i rastemo.🙂
    Mogu misliti da je uzbudenje ogromno. Cestitam, i meni je.😊 Samo sto ja imam 20.

👩🏽23, 🧔🏽26
    👧🏽 Aurora 2,5

Tejuska♡
    13. Siječanj 2022. 12:21

Arsancres daa da...Ja nisam mogla kakiti i onda ti donesu cepic,pa sam uspjela 😊 Tako je sa J bilo a sa N su me isto tako rano otpustili pa su rekli da mogu doma to obaviti ali obavezno najksnije 3.dan od poroda. Tesko je opcenito piskit kad te netko gleda hahaha🤣
    Katsy da to je poprilicno bitno. 
    Da i za spavacice ja sam ih imala 5 🤣 3 svakako ponesite haha.

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Omerta
    13. Siječanj 2022. 12:25

Ženice.. Gdje vi osjetite štucanje bebe? Ja zadnjih dana baš nisko dole (osjeti se pod rukom) , čak na momente bude kao i negdje unutra skroz kod cerviksa ili prema iza to lupkanje. A jučer i danas rovanje gore desno po trbuhu, ne znam u kakvom je to položaju, ali kad me šutne ili počne kopati čak bude malo i neugodno. Nadam se da će mi sutra raditi uzv da vidim kako se namjestila. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.